- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
kime sordun bilmiyorum canım ama ben 6-7 uygulamalarımda farketmiştim.ilk uygulamalarda da vardı uzama ama azcık azcık.6-7 uygulamada gözle görülür fark olducanım uzama nasıl 10 dan sonra farkediliyodur galiba dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kime sordun bilmiyorum canım ama ben 6-7 uygulamalarımda farketmiştim.ilk uygulamalarda da vardı uzama ama azcık azcık.6-7 uygulamada gözle görülür fark olducanım uzama nasıl 10 dan sonra farkediliyodur galiba dimi ?
ei yabıosun kuşummm.konu hepimizin zatennŞeniz nasılsın bakalım?kkontess bebemm sen yokken yerine bakıyorum
nöbetçi saçcı olarakbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
ei yabıosun kuşummm.konu hepimizin zatennŞeniz nasılsın bakalım?
ses geldi ama onla birlikte öksürük de geldi. +70 dedeler gibiyim 3 gündür.ciğerlerim acıyo gari eyvahedigeldismile resmen level level geçiyor hastalık.boğaz ağrısı başladı,o bitti ses kısıldı,o bitti öksürük geldi akannehir onun dışında alış veriş damarım dellendi yine,sildim süpürdüm ortalığısempatiksalakcinniiyiym hayatım
ev çok yoğun gelen giden çokkafamçokkarıştı
yoruldum dinlenemiyorum
onun dışında da ehhh işteeaklinialirimsmile (anladın sen onu)
sen ne ediyosun bakem
sesin düzeldi miiolumunekankayizsmile
ses geldi ama onla birlikte öksürük de geldi. +70 dedeler gibiyim 3 gündür.ciğerlerim acıyo gari eyvahedigeldismile resmen level level geçiyor hastalık.boğaz ağrısı başladı,o bitti ses kısıldı,o bitti öksürük geldi akannehir onun dışında alış veriş damarım dellendi yine,sildim süpürdüm ortalığısempatiksalakcinni
ayh wallahi geçse de kurtulsam offffooyyy kıyamam bebemee:teselli:
ballı limonlu ıhlamur iç bolbol
bişiciğin kalmaz kuşumboshayallersmile
alışveriş deme banaaaamafoldumben
benimde çok fena damarım kabardı ama
şu sıralar hiç ii durumda değilim:sinifsinif:
pc başında değildim hayatım prd.mesajına cewap yazdım şimdi :kedi:canım ya şimdi yapıp yatsam sabah yıkamasam bişey olurmu dökülürmü saçlar :) uykum geldi de
kime sordun bilmiyorum canım ama ben 6-7 uygulamalarımda farketmiştim.ilk uygulamalarda da vardı uzama ama azcık azcık.6-7 uygulamada gözle görülür fark oldu
Canım senin kaç cm uzadı?
hayırlı olsun kuşkaydirigubbakcemile5
canlarım almaya gidicem eczaneye bi cevap yazın bemix ampul dediğiniz iğne dimi?