Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess bebemm sen yokken yerine bakıyorum
nöbetçi saçcı olarakbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

ei yabıosun kuşummm.konu hepimizin zatennŞeniz nasılsın bakalım?

iyiym hayatım
ev çok yoğun gelen giden çokkafamçokkarıştı
yoruldum dinlenemiyorum
onun dışında da ehhh işteeaklinialirimsmile (anladın sen onu)
sen ne ediyosun bakem
sesin düzeldi miiolumunekankayizsmile

iyiym hayatım
ev çok yoğun gelen giden çokkafamçokkarıştı
yoruldum dinlenemiyorum
onun dışında da ehhh işteeaklinialirimsmile (anladın sen onu)
sen ne ediyosun bakem
sesin düzeldi miiolumunekankayizsmile
ses geldi ama onla birlikte öksürük de geldi. +70 dedeler gibiyim 3 gündür.ciğerlerim acıyo gari eyvahedigeldismile resmen level level geçiyor hastalık.boğaz ağrısı başladı,o bitti ses kısıldı,o bitti öksürük geldi akannehir onun dışında alış veriş damarım dellendi yine,sildim süpürdüm ortalığısempatiksalakcinni

ses geldi ama onla birlikte öksürük de geldi. +70 dedeler gibiyim 3 gündür.ciğerlerim acıyo gari eyvahedigeldismile resmen level level geçiyor hastalık.boğaz ağrısı başladı,o bitti ses kısıldı,o bitti öksürük geldi akannehir onun dışında alış veriş damarım dellendi yine,sildim süpürdüm ortalığısempatiksalakcinni

ooyyy kıyamam bebemee:teselli:
ballı limonlu ıhlamur iç bolbol
bişiciğin kalmaz kuşumboshayallersmile
alışveriş deme banaaaamafoldumben
benimde çok fena damarım kabardı ama
şu sıralar hiç ii durumda değilim:sinifsinif:

ooyyy kıyamam bebemee:teselli:
ballı limonlu ıhlamur iç bolbol
bişiciğin kalmaz kuşumboshayallersmile
alışveriş deme banaaaamafoldumben
benimde çok fena damarım kabardı ama
şu sıralar hiç ii durumda değilim:sinifsinif:
ayh wallahi geçse de kurtulsam offff
ben de çok direniyorum dükkanlara girmemek için ama elmde değil eyvahedigeldismile

kızlar hemen yarın ilk uygulamaya başlayacağım. ben de bir de sarımsak yağı var, şampuana katmaktansa onu da kafama süreyim diyorumkaydirigubbakcemile3bu aralar bir de selülit için karışımlar sürüyorum. eve kokudan girilmeyecekkaydirigubbakcemile3

canım ya şimdi yapıp yatsam sabah yıkamasam bişey olurmu dökülürmü saçlar :) uykum geldi de

kime sordun bilmiyorum canım ama ben 6-7 uygulamalarımda farketmiştim.ilk uygulamalarda da vardı uzama ama azcık azcık.6-7 uygulamada gözle görülür fark oldu

yok canım ela yazmış ya 10 kere uyguladım diye ona sormuştum ama olsun sağal sana da :)
canm geçmiş olsun bu arada hastasın galiba..aman dikkat et kendine...bende bugün 2 gün rapor aldım..evdeyim..benimde boğaz ağrısı..salgın mı ne?aman kızlar dikkat edin..hele hele kafayı ıslatıp geziyoz aman dikkkat..hele hele sinüziti olanlar...bu sinüzit beter bişey..geçmiyo da geldiğide belli değil anlamadım yaff..geçenlerde hasta oldum cmt günü..pazartesi hemen doktora gittim..bana gribal enfeksiyon olarak başlamış ama sinüzite mi çevirmiş gibi bişeyler dedi doktor o zamanda 2 gün rapor vermşti..cumartesi ben bu kürü uyguladım.azcıkta suyunu fazla kaçırınca bol bol dökmüştüm kafaya..havluyla sarıp 2 saat kadar oturdum.gezmemiştimde..sonra yıkadım ve asıl hata kurutmadan yattım :sinifsinif: .sabah kalktığımda her yanım ağrıyodu.senağlama

canlarım almaya gidicem eczaneye bi cevap yazın bemix ampul dediğiniz iğne dimi?

X