Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ayhh umarım böyle bişe yoktur şimdi pskolejik olark kaşınmaya başlıycammm:kedi:
Tatlım ben çıkıyorum şimdi kızlar siz yazın kaşınma hakkındaki bilgileri ben yarın okurum:sm_confused: ıyi geceler herkesee:gitme:..

Ayhh umarım böyle bişe yoktur şimdi pskolejik olark kaşınmaya başlıycammm:kedi:
Tatlım ben çıkıyorum şimdi kızlar siz yazın kaşınma hakkındaki bilgileri ben yarın okurum:sm_confused: İyi geceler herkesee:gitme:..

sana da bebemm,hemen umtszluğa kapılmaŞenizii gcelerrr

herkese iyi geceler kontescim bütün yorumları okudum beynim döndü vallaa:bbo:
ben 2.uygulamamı 2gün önce yaptım
ilk uygulamada bemiks yoktu fekatyasakkelime
yarım santim uzamış saçım bugün farkettim:icecream:
bende de kaşınma yok amakafamçokkarıştı

kızlar bende deniycem ama bu sarımsaklı sampuan kafamı karıştırdı çok kokuyormu saçlarınız? bide soğuk suylamı yıkıyorsunuz sıcak suylamıbilmiyorumkismile?

kızlar bende deniycem ama bu sarımsaklı sampuan kafamı karıştırdı çok kokuyormu saçlarınız? bide soğuk suylamı yıkıyorsunuz sıcak suylamıbilmiyorumkismile?
kokmuyor canım.sıcak-ılık suyla yıkıyorum.bildiğin duş suyu iştezemuszemus

herkese iyi geceler kontescim bütün yorumları okudum beynim döndü vallaa:bbo:
ben 2.uygulamamı 2gün önce yaptım
ilk uygulamada bemiks yoktu fekatyasakkelime
yarım santim uzamış saçım bugün farkettim:icecream:
bende de kaşınma yok amakafamçokkarıştı
ohh ne mutlu sana bebişimmmm.demek ki kaşınma olmayan saçta uzama olmuyor diye bir şey yokhihoyyyt

merhaba kızlar...
bende bemiks karışımını uyguluorm... 4. uygulamamı yarın yapıcam ama ben sarımsaklı şampuan yapmıorm onun yerine yine bu sitede yazılan mayalı süt tarifinni uyguluorm 1 ay olcak nerdeyse tabi içemediğim zamanda oldu... ama benim saçımda çok belli bir uzama yok hanii... belki 1 cm falandır moralim bozuldu açıkçasıı :gitme:.. ayrıca benimde saçım kaşınmıoyaa acaba saç çıkmasının belirtisimi anlamadımmCADIARZU

merhaba kızlar...
bende bemiks karışımını uyguluorm... 4. uygulamamı yarın yapıcam ama ben sarımsaklı şampuan yapmıorm onun yerine yine bu sitede yazılan mayalı süt tarifinni uyguluorm 1 ay olcak nerdeyse tabi içemediğim zamanda oldu... ama benim saçımda çok belli bir uzama yok hanii... belki 1 cm falandır moralim bozuldu açıkçasıı :gitme:.. ayrıca benimde saçım kaşınmıoyaa acaba saç çıkmasının belirtisimi anlamadımmCADIARZU
hayatım kaşıntı olursa ilk uygulamalarda oluyor,sende hiç mi olmadı?ben de 6-7 uygulamalarım sırasında uzamada gözle görülür fark hissettim.en azından 2kutu bemix bitir derimzemuszemus

kızlar arada konu dışına çıkıyorum ama kusuruma bakmayın.ben çok fazla film izlerim.belki benim gibi sinemasever arkadaşlarımız da vardır diye ara ara önerilerde bulunmak isterim.bugün 'karanlıktakiler' filmini izledim.gerçekten harikaydı.özelllikle Meral Çetinkaya rolünü harika yapmış.kesinlikle tavsiyemdira.s.

hayatım kaşıntı olursa ilk uygulamalarda oluyor,sende hiç mi olmadı?ben de 6-7 uygulamalarım sırasında uzamada gözle görülür fark hissettim.en azından 2kutu bemix bitir derimzemuszemus

evet canım ilk uyguladığım zamanda olmamıştı...yani acaba uzadıda benmi farketmiorum dicem ama yok yani 1 cm falandır... moralimide bozmamaya çalışıom belki saç uzamasını etkiler diye kaydirigubbakcemile3 .. ama şimdi yazılanları okudum valla 2-3 uygulamada maşallah 2.5 cm falan uzamış sarımsaklı şampuanıda deniim olmadı.... ne şşansızımyaa.. ama dediğin gibi 3 ay falan yapmaya çalışıcam belki saça falan ii gelir zararım olmaz en azındann..

bu arada bende film izlemeyi çok severimmm...burada izlediğimiz filmleride paylaşırsak güzel olur bencede ... hüzünden öte( more than blue) ve esaretin bedeli şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden opuyorumnanaktan.....

evet canım ilk uyguladığım zamanda olmamıştı...yani acaba uzadıda benmi farketmiorum dicem ama yok yani 1 cm falandır... moralimide bozmamaya çalışıom belki saç uzamasını etkiler diye kaydirigubbakcemile3 .. ama şimdi yazılanları okudum valla 2-3 uygulamada maşallah 2.5 cm falan uzamış sarımsaklı şampuanıda deniim olmadı.... ne şşansızımyaa.. ama dediğin gibi 3 ay falan yapmaya çalışıcam belki saça falan ii gelir zararım olmaz en azındann..

bu arada bende film izlemeyi çok severimmm...burada izlediğimiz filmleride paylaşırsak güzel olur bencede ... hüzünden öte( more than blue) ve esaretin bedeli şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden opuyorumnanaktan.....
eed kuşum uzamayı aşırı derecede etkilemese de saçın bakımını çok iyi yapıyoropuyorumnanaktan filmleri tabiki de paylaşın.ben çok izlerim çünkü.günde 3 tane izlediğim olur.kaydirigubbakcemile3 memnun olurum paylaşırsanız,hem muhabbet de dönerzemuszemus

ben yaptım pazar günü yaptım her şey güzel ama benim saçımın üst tarafında biir bölme kabarma oluyo kıvırcık saçlarım sizde bu bakımlara çok mu yüklendim ondan ola ihtimali varmıdır saça bir kısım anlamadım gitti yaa:KK43:(((

ben yaptım pazar günü yaptım her şey güzel ama benim saçımın üst tarafında biir bölme kabarma oluyo kıvırcık saçlarım sizde bu bakımlara çok mu yüklendim ondan ola ihtimali varmıdır saça bir kısım anlamadım gitti yaa:KK43:(((
ben bakım yaptğımda saçım daha kolay şekil alıyor ama bilemedim ki sende neden öyle bilmiyorumkismile

kızlar slmmm walla onu bunu bilmem mayalı sütü tek geçiorum 1 hafta oldu içmeye başlayalı ama saçlarımdaki yıpranmalar gitti cildim tertemiz bembeyaz oldu sivilcelerim geçti dişlerimi bembeyaz yaptı inanıorumki saçlarımıda uzatacak bide saçlarımı röfle mehvetmişti sarıdan siyaha döndüm çok ii bakıorum banyodan sora biraz kremli bırakıorum çıkıncada krem sürerek tarıorum pamuk gibi oldu uçları mayalı sütü tavsiye edenlere çoookkkkkkk mersiii:)

ayh bu mayalı süt şeysini ben de mi denesem yaa:1shok: saç için deil de cildim için... maya kuruydu galiba? oranları neler?

Ayhh banada mayalı süt sanki çok iğrençmiş gibi geliyo kuşum yaa bilmiyorumkismileBu arada kaşınma olmayan 1-2 kişi var sanırım ama onlarınkide uzamamş mı korktm şimdimafoldumben

sinemcim ara vermeden önce 8 uygulama yapmıştım bende
öyle ahım şahım bi kaşıntı olmadı:ecrin_bebek:
ama 7-8 cm uzamam olmuştu
telaş etme opuyorumnanaktan

sinemcim ara vermeden önce 8 uygulama yapmıştım bende
öyle ahım şahım bi kaşıntı olmadı:ecrin_bebek:
ama 7-8 cm uzamam olmuştu
telaş etme opuyorumnanaktan

Vuuv 7-8 cnm uzama çok iyi cnm telaş etmim bari merakla bekliyorum valla çabucak geçse şu haftalarboshayallersmile Düzleştirciyide gözümden uzak tutmaya çalışıyorum artık sadece haftada 1 kre fön dediğim gibi..Bugün düzleştirici değdirmedim saçıma bu istikrarımı koriycam saçlarım eski sağlıklı uzun günlerine geri dönmeliiiiiii :Saruboceq:zemuszemus

Vuuv 7-8 cnm uzama çok iyi cnm telaş etmim bari merakla bekliyorum valla çabucak geçse şu haftalarboshayallersmile Düzleştirciyide gözümden uzak tutmaya çalışıyorum artık sadece haftada 1 kre fön dediğim gibi..Bugün düzleştirici değdirmedim saçıma bu istikrarımı koriycam saçlarım eski sağlıklı uzun günlerine geri dönmeliiiiiii :Saruboceq:zemuszemus

zaten böyle devam edersen çok kısa zaman içinde farkı görürsün bebem
bende artık fön çekmeyi bırak makinayla kurutmuyorum bile
ancak çok çok istersem kullanıyorumzemuszemus

şampuanınz hangisi kızlar sarımsakları içine koyduğunuz...

sarımsaklı şampunaı her banyodamı normal yıkayıp çıkışnca mis kokulu şampuanımızımı kullancaz....

krü haftada 1 yapacaz .dimi..

X