Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

markası önemli değil canım.ben dove marka şampuana ekliyorum mesela.kür haftada 1 gün evet.ortadaki satırda ne demek istedin anlamadım , normal yıkayıp çıkmak ile her banyo arasındaki fark ne

zaten böyle devam edersen çok kısa zaman içinde farkı görürsün bebem
bende artık fön çekmeyi bırak makinayla kurutmuyorum bile
ancak çok çok istersem kullanıyorumzemuszemus

Hadi hayırlısı canım.Senin saçların ne kadar zamanda ne kadar uzamıştı kuşum daha önce demiş miydin unuttum:kedi:

Hadi hayırlısı canım.Senin saçların ne kadar zamanda ne kadar uzamıştı kuşum daha önce demiş miydin unuttum:kedi:

8 uygulama yaptım canım
bittiktn sonra da devam etti uzama
yani ortalama 9 haftada 7-8 oldu bendezemuszemus

8 uygulama yaptım canım
bittiktn sonra da devam etti uzama
yani ortalama 9 haftada 7-8 oldu bendezemuszemus

Uygulamaya başlamadan önce saçların yıpranık falan mıydı peki bebem yoksa normal miydi yani benmki çok yıpranık ve yanıkta aynı uzama bende de olur mu diye ondan soruyorum.Haftada 1 fön çektirmek zorundayım zaten yanıklarım gözükmesin diye de düzleştiriciyi de haftada 2ye indiricemzemuszemus

Son düzenleme:
zaten böyle devam edersen çok kısa zaman içinde farkı görürsün bebem
bende artık fön çekmeyi bırak makinayla kurutmuyorum bile
ancak çok çok istersem kullanıyorumzemuszemus

aynen şekerim bende öyle yapıyorum makinayla kurutmuyorum bendede 7 8 cm lik uzama oldu gördün işte sendekaydirigubbakcemile3

aynen şekerim bende öyle yapıyorum makinayla kurutmuyorum bendede 7 8 cm lik uzama oldu gördün işte sendekaydirigubbakcemile3

maşallah aşkumun saçlarına Şeniz
zaten kurutma makinası bile tuttuğunuzda
saça 15 cm yakından tutmayın denilir
nem falan kalmıyor saçtaeyvahedigeldismile

tatlım saçlarım röfleliydi benim
ama senelerdir üstüste yaptırdığım için
artık alt taraflar tek renk platin gibiydi
bi de bigün evde otururken düzeltcem diye
makası aldım elime yamuk yumuk kestimkaydirigubbakcemile3
çok kötü vaziyetteydiler
bakıma 1 hafta ara vermiştim
o arada 5-6 cm kestirdim,düzelttirdim
şimdi föne bile gerek kalmıyor diyebilirim
sadece uçları kıvrılıyor o kadarzemuszemus

ay darısı başıma :)) 7-8 cmlik uzamalrı görünce acayip mutlu oluyorum.

inşallah canım darısı başına :Saruboceq:
bende böyle olacağını pek düşünmüyordum
çünkü entele bile kullanmıştım
ama sonuçları gerçekten harika:lepi:

kızlar sarımsaklı şampuan yapmasakta
sadece kürü uygulasak olurmuki, ben korkuyorum bide sarımsak kokusunu arıtamassam diye
malum çalışıyoruz, bide kokarsa dehşet yani
bide şunu sorcam bu kür temiz saçamı yoksa biraz kirlenmiş saçada olurmu

sarımsaklı şampuandan sonra
normal şampuan kullanırsan koku kalmıyor
hı hala koku gelirse burnuna
sirkeli suyla durularsın
ben zeyntinyağlı sarımsak yapıyorum 2-3 saat beklettiğim halde
sirkeli suyla duruladığımda koku falan kalmazzemuszemus

senin resimleri görünce hemen gittim malzemeleri aldım ama bemix yerine bepanten vermiş olur dedi eczanedeki kız ama ben emin olamadım

bir de saç spreyinden bahsetmişsiniz benim kızımın saçları ne kadar temiz olursa olsun 9 yaşında bide uzun belinde ama birbirine giriyor her sabah taramak işkence oluyor işe yararmı sizce

Anladım kuşum sevindim senin adına yakında kendi adıma da sevineceğim günler gelir umarımzemuszemus

kesinlikle yarar bebeim.gliss marka saç spreyi,kuru saça da nemli saça da uygulanıyor:lepi:bepanten kullanan arkadaşlarımız da var,ben kullanmadığım için o da bemiks ile aynı etkide mi bilemiyorum.olmazsa 2. kutuyu bemiks alırsın kuzum

Son düzenleme:
canım sarımsaklı şampuan dökülmeyi durdurmak,yeni saç çıkarmak için.diğer kür de saç uzasın diye.sen hangisini istiyorsan onu kullanabilirsin. ikisi birbirinden bağımsız uygulamalar.yani kürü ,sarımsaklı şampuansız yapsan işe yaramaz diye bir şey yokkaydirigubbakcemile5 ama kokmuyor da.en azından haftasonu,iş yokken dene derim.yine de sen bilirsin tabi boshayallersmile kimileri kürü temiz saça uygulayalım saç dipleri açıkken daha iyi etki eder diye bir teori attılar ortaya ama ben hiç tertemiz saça uygulamadım.hep saçım 2-3günlükken uyguladımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…