- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 29
- Konu Sahibi humanbeings
Ben de katılmak isterim hala yer varsa listede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldiniz tabi ki yer var ☺Ben de katılmak isterim hala yer varsa listede
Teşekkür ederimHoş geldiniz tabi ki yer var ☺
Aleykum selam hoş geldin ☺Selamün aleyküm, sayı tamam olmadı ise hâlâ bende katılabilir miyim
Teşekkür ederimAleyküm selam Tabi ki, listemiz henüz tamamlanmadı. Ekledim listeye, hoşgeldin
Ben de katılmak isterim hala yer varsa listede
Ekledim canım, hoşgeldinHoş geldiniz tabi ki yer var ☺
Bayramdan sonraki cuma günü başlayacağız inşallah. Şu an 22 kişi olduk. Her hafta kişi başı bir cüz okuyarak haftada 1 hatim bitirmeyi planlıyoruz. Ve sıra da her hafta bir alta kayacak mesela ben ilk hafta 1. Cüzü okuduysam 2. Hafta 2.cüzü,3. Hafta 3.cüzü okuyacağım. Böylelikle aslında kendimizde bir hatim yapmış olacağız.Geçmişi tam okumadım ne zaman başlıyoruz acaba ve nasıl olucak
Çok iyi düşünmüşsünüz Allah muvaffak etsin inşallahBayramdan sonraki cuma günü başlayacağız inşallah. Şu an 22 kişi olduk. Her hafta kişi başı bir cüz okuyarak haftada 1 hatim bitirmeyi planlıyoruz. Ve sıra da her hafta bir alta kayacak mesela ben ilk hafta 1. Cüzü okuduysam 2. Hafta 2.cüzü,3. Hafta 3.cüzü okuyacağım. Böylelikle aslında kendimizde bir hatim yapmış olacağız.
Aslında birlikte meal-tefsir okumaları yapıp bir günde ondan bahsetsek burda, herkesin müsait olacağı saat belirleyip.Bayramdan sonraki cuma günü başlayacağız inşallah. Şu an 22 kişi olduk. Her hafta kişi başı bir cüz okuyarak haftada 1 hatim bitirmeyi planlıyoruz. Ve sıra da her hafta bir alta kayacak mesela ben ilk hafta 1. Cüzü okuduysam 2. Hafta 2.cüzü,3. Hafta 3.cüzü okuyacağım. Böylelikle aslında kendimizde bir hatim yapmış olacağız. ☺
Harika olurAslında birlikte meal-tefsir okumaları yapıp bir günde ondan bahsetsek burda, herkesin müsait olacağı saat belirleyip.
Sure sure gitsek mesela, notlar alıp paylaşsak. Nasıl olur sizce
Dm'den yazdım size.safi.naz
S Sabr-Sukur-Dua
Kızlar oylamaya katılmışsınız ama buraya yazmadığınız için emin olamadım. Listeye ekleyeyim mi sizleri de ☺
Herkes meal okumasına katılmak ister mi bilemem ama şöyle de yapabiliriz. Hani asıl önemli olan Kuran-ı Kerim’i okuyup geçmek değil hayatımıza yansıtmak ya, o yüzden meal konuşmalarına katılmak isteyen bize okuduğu cüzün mealinden hayatına geçirebileceklerini/ hayatımıza geçirebileceklerimizi anlatabilirAslında birlikte meal-tefsir okumaları yapıp bir günde ondan bahsetsek burda, herkesin müsait olacağı saat belirleyip.
Sure sure gitsek mesela, notlar alıp paylaşsak. Nasıl olur sizce
Tabiki, o da güzel Bi fikir. Önemli olan ne okuduğumuzu ve o cüzün /surenin neyden bahsettiğini bilmek..Herkes meal okumasına katılmak ister mi bilemem ama şöyle de yapabiliriz. Hani asıl önemli olan Kuran-ı Kerim’i okuyup geçmek değil hayatımıza yansıtmak ya, o yüzden meal konuşmalarına katılmak isteyen bize okuduğu cüzün mealinden hayatına geçirebileceklerini/ hayatımıza geçirebileceklerimizi anlatabilir ☺
Bence bu şekilde çok daha güzel olmuş varimBayramdan sonraki cuma günü başlayacağız inşallah. Şu an 22 kişi olduk. Her hafta kişi başı bir cüz okuyarak haftada 1 hatim bitirmeyi planlıyoruz. Ve sıra da her hafta bir alta kayacak mesela ben ilk hafta 1. Cüzü okuduysam 2. Hafta 2.cüzü,3. Hafta 3.cüzü okuyacağım. Böylelikle aslında kendimizde bir hatim yapmış olacağız. ☺
Kuzum katılır misin sende ☺