- 23 Ocak 2016
- 33.302
- 49.551
- 598
- Konu Sahibi humanbeings
-
Evet anladım canım ben sevincimden yazayım dedimKuzum seninkini not aldım, Allah kabul etsin.Bu paylaştığım geçen haftaki hatimden eksik cüzlerimiz
Yunus Emre nin hayat hikayesi roman şeklinde ama oyle film dizilerdeki gibi değil canım bir kaç ay etkisinden çıkamıyorsun o kadar soyleyimİskender Pala roman mı canım
Anladım ben de Nuriye Çeleğen Aşk-Sükun okumuştum o da Hz. Hacer ve Hz. İbrahim ve Hz. Sare yi aynı o tatta anlatıyordu yaşar gibi oluyordu insan onların dilinden yazmış gbi bunu da merak ettim Yunus Emreyi hep merak etmişimdir sağol canımYunus Emre nin hayat hikayesi roman şeklinde ama oyle film dizilerdeki gibi değil canım bir kaç ay etkisinden çıkamıyorsun o kadar soyleyim
Evet canim yarin temizlenip bitirecegim insallahayseMsb
Hemsirecik
aypare ackerman
Kızlar bitirebildiniz mi?
Hemsirecik canım sen mazeretli miydin yanlış hatırlamıyorsam?
aksam bitirdim canim ama giremedim. birde yeni baslayan hatim ne zamana kadardı? bugün mazaretim basladi daayseMsb
Hemsirecik
aypare ackerman
Kızlar bitirebildiniz mi?
Hemsirecik canım sen mazeretli miydin yanlış hatırlamıyorsam?
Ben cok seviyorum zaten gercek yasanmışları inşallah okurum cnm sende sağolAnladım ben de Nuriye Çeleğen Aşk-Sükun okumuştum o da Hz. Hacer ve Hz. İbrahim ve Hz. Sare yi aynı o tatta anlatıyordu yaşar gibi oluyordu insan onların dilinden yazmış gbi bunu da merak ettim Yunus Emreyi hep merak etmişimdir sağol canım
Haftaya perşembe akşam 23.59aksam bitirdim canim ama giremedim. birde yeni baslayan hatim ne zamana kadardı? bugün mazaretim basladi da
tamamdır insallah biter o zamanaHaftaya perşembe akşam 23.59
İnşallah canımtamamdır insallah biter o zamana
21 i alan olmadıysa alayım mı canımİnşallah canımbitmezse salıya/çarşambaya haber ver, tamamlayalım olur mu
Olur canım benim eğer müsaitsen. Perşembeye kadar okuyabilirsin21 i alan olmadıysa alayım mı canım
Tamam şimdi okumaya başlıyorum inşallahOlur canım benim eğer müsaitsen. Perşembeye kadar okuyabilirsin
Geciktirdigim için çok özür dilerim, ders yoğunluğundan hiç vaktim kalmıyordu birazdan başlıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?