- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
- Konu Sahibi humanbeings
Normalde 1 cüzü çabuk okuyorum ben ama bu panikataktan Kuran okumaz oldum Allahım affetsin yeniden okumayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım. Bundan sonra devamlı olur inşallah, vesile oluruz sana da 16.cüz seninNormalde 1 cüzü çabuk okuyorum ben ama bu panikataktan Kuran okumaz oldum Allahım affetsin yeniden okumayı nasip etsin inşallah
Yazarken karıştırmışım 21. Cüz olacaktıCanım 24 yazmışsın ama listede 21 yazıyor
Var kuzum ama okuyorlar şu an. Akşama kadar bekleyelim inşallahDaha eksik varmı canım bugün bitmesi gerekenden
Canım ben hiç hatim duası yapmadım bana öğretir misin nasıl oluyorVar kuzum ama okuyorlar şu an. Akşama kadar bekleyelim inşallah
İnşallah az önce okudum secdemi kıldım Allah kabul etsin inşallah Ramazandan beri elime almamıştımEkledim canım. Bundan sonra devamlı olur inşallah, vesile oluruz sana da 16.cüz senin
Arkadaşlar merhaba benim fetih suresi toplamam gerekiyor. 29 tane kaldı yardımcı olabilecek var mı ? Çok ihtiyacımız var .
Anne evinde oraya gitme ihtimalim şuan hiç yok. Annemler buraya gelince istemek hiç aklıma gelmedi. Ben şuan anneannem ve dedemle kalıyorum ailemle birlikte.Kuran-ı Kerim iniz nerede ki. ALLAH razı olsun
Onu okuyordum. Fakat köyde net sorunundan mı bilemedim o sayfaya geçen ulaşamadım. Şayet haftaya hastane için şehre inersem bakıcam.Cnm ne zaman istersen Diyanetin Kuran'ı Kerim programından acıp okuyabilirsin
Kitap okuyormuşsun canım kitap tavsiyesi alabilirim ben de çok seviyorum okumayı ama ona da ara vermiştim diyebilirim elimde kaç tane bitirilecek kitap var bense internette hastalık araştırıyorum kitap tavsiyesi alırım canımKızlar yeni listeyi paylaştım. Aramızdan ayrılanlar ya da devam edemeyenler oluyor ara sıra.
Bu konuyu açarken asıl amacım Kuran-ı Kerim’i hayatımın bir parçası haline getirmekti. Günlük kitap okuyan biriyim, o zaman neden günlük Kuran-ı Kerim de okumayayım ki diye düşündüm ve bu platformda da benimle aynı fikirde olan arkadaşlarım varsa güzel bir grup oluruz diye düşünerek bu konuyu açtım. Bence çok da güzel oldu
Listemizde takip edemeyen/yetiştiremeyen arkadaşlara neden gruptan ayrılıyorsunuz ya da ayrılmayın diyemiyorum demek ki önemli bir mazeretleri var yerine yeni kişileri ekliyorum. Umarım bu düzende uzun zaman devam edebiliriz
Teşekkür ederim canım bitirdik. Ama okumak istersen 1 tane okuyabilirsin. Pazar akşama kadarBir kişi bir tane mi okuyacak?
Ne zamana kadar süre?
Bazı programlar İnternetsiz canım onu araştır istersenOnu okuyordum. Fakat köyde net sorunundan mı bilemedim o sayfaya geçen ulaşamadım. Şayet haftaya hastane için şehre inersem bakıcam.
Canım İskender Pala od kitabını okumadıysanız kesinlikle okumanızı tavsiye ederim ve Nurdan Damla Hz. Hatice kitabıKitap okuyormuşsun canım kitap tavsiyesi alabilirim ben de çok seviyorum okumayı ama ona da ara vermiştim diyebilirim elimde kaç tane bitirilecek kitap var bense internette hastalık araştırıyorum kitap tavsiyesi alırım canım
Kuzum ayrıntılı yazacağım inşallah, bu akşam vakit bulamadımCanım ben hiç hatim duası yapmadım bana öğretir misin nasıl oluyor
Tamam not alıcam inşallahCanım İskender Pala od kitabını okumadıysanız kesinlikle okumanızı tavsiye ederim ve Nurdan Damla Hz. Hatice kitabı
Canım ben cüzümü bitirdim bir de az önce bi topikte annesi ölmüş bir kardeşimize cüz de okudum çok şükür Allahıma inşallah devamı gelir YarabbimayseMsb
Hemsirecik
aypare ackerman
Kızlar bitirebildiniz mi?
Hemsirecik canım sen mazeretli miydin yanlış hatırlamıyorsam?
İskender Pala roman mı canımCanım İskender Pala od kitabını okumadıysanız kesinlikle okumanızı tavsiye ederim ve Nurdan Damla Hz. Hatice kitabı
Kuzum seninkini not aldım, Allah kabul etsin. Bu paylaştığım geçen haftaki hatimden eksik cüzlerimizCanım ben cüzümü bitirdim bir de az önce bi topikte annesi ölmüş bir kardeşimize cüz de okudum çok şükür Allahıma inşallah devamı gelir Yarabbim