- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi humanbeings
Okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm canım okumaya çalışayım,sağolasın tekrardan.Canım kusura bakacak bir durum yok, kendi isteğin, kendi düzenin ☺ Ancak bu haftaki cüzü okursan memnun olurum. Listeyi ona göre düzenledim çünkü. ftemiz
Kuzum benim cüzüm bitmek üzere. Ben aldım seninkiniArkadaşlar ben regl olmuşum 1 . Cüzü okuyamayacağım sanırım . 3. Sayfada kaldım
Bana bi el atın
Sağolasın kuzum :)Kuzum benim cüzüm bitmek üzere. Ben aldım seninkini
Ben okudum birer fatih mekanları cennet olsun.mrhaba geçen cuma annem kalp krizinden vefat etti babam da 16 sene önce vefat etmişti kendim anne olamadan annemi de kaybettim anneme ve babama birer fatiha okur musunuz hakkızı helal edin..
ALLAH RAZI OLSUN..Ben okudum birer fatih mekanları cennet olsun.
Allah mekanlarını cennet eylesin, kalanlara sabır versin. Birer fatiha okudum.mrhaba geçen cuma annem kalp krizinden vefat etti babam da 16 sene önce vefat etmişti kendim anne olamadan annemi de kaybettim anneme ve babama birer fatiha okur musunuz hakkızı helal edin..
ALLAH RAZI olsun çok sağolun..Allah mekanlarını cennet eylesin, kalanlara sabır versin. Birer fatiha okudum.
mrhaba geçen cuma annem kalp krizinden vefat etti babam da 16 sene önce vefat etmişti kendim anne olamadan annemi de kaybettim anneme ve babama birer fatiha okur musunuz hakkızı helal edin..
ALLAH RAZI OLSUN ..annen ve babana birer fatiha okudum
mekanları cennet olsunnnn
Annene ve babana bırer fatıha okudum canım allah rahmet eylesinALLAH RAZI OLSUN ..
ALLAH RAZI OLSUN...Annene ve babana bırer fatıha okudum canım allah rahmet eylesin