- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
- Konu Sahibi humanbeings
-
Canım ben paylaşabilirim ilk sayfalardan okumaya başladım son on sayfası arkadaşımızın olsunHoşgeldin canım.Şu an 32 kişiyiz. 4 arkadaşımız yarım cüz okuyorlar. Eğer yavaş okuyan ya da cüzünü paylaşmak isteyen varsa aramızda listeye ekleyeyim seni de ☺ Olmazsa ben paylaşırım ☺ Tek isteğimiz; düzenli okumak ve düzenli bildirim yapmak
Ben adet olabilirim kuzum kendi cuzumu tamamlarsam olmasam alırım inşallah :)Kızlaraypare ackerman ‘ciğim bu hafta müsait değil. Onun cüzünü aramızda paylaşalım, 18.cüz okunacak.
Ben ilk 5 sayfasını aldım. Alabilecek olan var mı
Allah razı olsun okuyanlardanKızlaraypare ackerman ‘ciğim bu hafta müsait değil. Onun cüzünü aramızda paylaşalım, 18.cüz okunacak.
Tamam canım 11.cüzün ilk 10 sayfasını sen oku, 11-20 arasını daCanım ben paylaşabilirim ilk sayfalardan okumaya başladım son on sayfası arkadaşımızın olsun
Bu arada hastanıza Rabbim şifa versin inşallah
Olur kuzum ❤ onuncu sayfadaydım zaten sen 18.cüzün sonraki beş sayfasını bana yaz olurda okuyamazsam yazarım yine
Türkçesi okunur mu regl iken. 18i okuyup günlük hayatımıza uygulayacağımız yada ders alacağımız yerleri atarım okuyup18.cüzün ilk 10 sayfası alındı. Son 10 sayfa kaldı ☺
Canım toplam alabilirim ben çok isterimKızlaraypare ackerman ‘ciğim bu hafta müsait değil. Onun cüzünü aramızda paylaşalım, 18.cüz okunacak.
Olur canım ben her türlü okumaya hazırımOlur kuzum ❤ onuncu sayfadaydım zaten sen 18.cüzün sonraki beş sayfasını bana yaz olurda okuyamazsam yazarım yine
Tamamdır çok iyi olduhumanbeings canım o zaman ben 11 in son 10 sayfasını ve 18. Nin de son 10 sayfasını alıyım
Bide canım son günümüz ne zaman cumaya kadarmı bitirmem lazım?Tamamdır çok iyi oldu☺
Perşembe 23.59Bide canım son günümüz ne zaman cumaya kadarmı bitirmem lazım?
15.cüzün son 10 sayfasını okuyabilecek var mı?15.cüzün ilk 10 sayfasını okudum, adet oldum, son 10 sayfası kaldı.
Anladım canımPerşembe 23.59 ☺ Cuma günü yeni liste paylaşacağım.
Olur cano son sayfami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?