- Konu Sahibi humanbeings
15. Cüzün son 10 sayfası, benim 14.cüzdan 3 sayfa kaldı, şimdi okuyorum ev sessiz sakinkenOlur cano son sayfami
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15. Cüzün son 10 sayfası, benim 14.cüzdan 3 sayfa kaldı, şimdi okuyorum ev sessiz sakinkenOlur cano son sayfami
15. Cüzün son 10 sayfası, benim 14.cüzdan 3 sayfa kaldı, şimdi okuyorum ev sessiz sakinken
Farketmez canım, bende bugün bitireceğim, 2 gün sonra regle, belki erken gelir belli olmazTmm canim bende bu gece okuyayim bitsin 15.cuzu son 10 sayfasinin ilk 5 siarasii sen mi aliyorsun bitireyim bugun
Tmm cano son 5sayfasini aldimFarketmez canım, bende bugün bitireceğim, 2 gün sonra regle, belki erken gelir belli olmaz
Evet canım aynen öyleN Nana 14.cüz ilk 10 sayfa
15.cüz 11-15. Sayfalar
Kara_gozlum 14.cüz 11-20.sayfalar
15.cüz 16-20.sayfalar
Doğru anladım değil mi kızlar?Bitirince bildirim yaparsınız
![]()
Dogru canoN Nana 14.cüz ilk 10 sayfa
15.cüz 11-15. Sayfalar
Kara_gozlum 14.cüz 11-20.sayfalar
15.cüz 16-20.sayfalar
Doğru anladım değil mi kızlar?Bitirince bildirim yaparsınız
![]()
Okudum cano bitti benim cuzlerimEvet canım aynen öyle![]()
Ben çok yavaşım, sabaha kalacak benimOkudum cano bitti benim cuzlerim
Istersen bi kac sayfa alabilirimBen çok yavaşım, sabaha kalacak benim![]()
Son sayfalar canım yarın okurum, hem kendimi geliştiriyorum böyleceIstersen bi kac sayfa alabilirim
Aynı şeyi düşünmüşüzSon sayfalar canım yarın okurum, hem kendimi geliştiriyorum böylece![]()
Tmm canoommmSon sayfalar canım yarın okurum, hem kendimi geliştiriyorum böylece![]()
Evet canım, ama salı regle günü erken gelmesinde korkuyorum bu hafta böyle oldu, haftaya daha hızlı okuyacağım. ama bana göre cidden çok iyi okudum 2 günde 12 sayfa