- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
-
- Konu Sahibi humanbeings
- #3.041
Canim ben.29.hatmimiz tamamlanmıştır, Allah kabul etsin,duasını yapıcam ismen dua isteyen varmı?
Aleykümselam canım gusül alır almaz tamamlayacagım az kalmıştı bitmesineSadelikherseydir
S SvdBydr
BettyRuble
polokey2244
M M_atruska
Aktif Lora
Selamunaleyküm 30.hatim duası için sizleri bekliyoruz kızlar ne durumdasınız?
Bu listeyi bu hafta tamamlayalım ramazan listesine karışmasın,yardım isteyen varmı?
Sağlıklı hayırlı evlatlar, sağlıklı huzurlu hayatlar için dua istiyorum cnm ben.. Bide Rabbim günahlarımızı bagislasin ins..29.hatmimiz tamamlanmıştır, Allah kabul etsin,duasını yapıcam ismen dua isteyen varmı?
Ah olmaz mııı bende istiyorum canım kötü insanların şerlerinden ailecek korunmak, eşim ben ve oğlumun hiçbir zaman sıkıntı zorluk çekmemesi, helalinden bol rızık ve hayırlısıyla atanmak..29.hatmimiz tamamlanmıştır, Allah kabul etsin,duasını yapıcam ismen dua isteyen varmı?
Amin inşallah Allah razı olsunHatim duamız yapılmıştır,herbirinizin ismiyle bağışladım, Allah gönlünüzdekileri nasip ve hayırlı eylesin.
S Samsungduos ablanıza da bağışlandı
canim 30.cüz bitmek üzere biticek insallah❤Sadelikherseydir
S SvdBydr
BettyRuble
polokey2244
M M_atruska
Aktif Lora
Selamunaleyküm 30.hatim duası için sizleri bekliyoruz kızlar ne durumdasınız?
Bu listeyi bu hafta tamamlayalım ramazan listesine karışmasın,yardım isteyen varmı?
Ramazan dolayısıyla haftalık hatime ara veriyoruz canımBu hafta yeni cuz verildi mi acabaBen mi kacırdım
hala yogun bakımda .Komada maalesefRamazan dolayısıyla haftalık hatime ara veriyoruz canım
Hastanız iyileştimi
Allahim Safi ismiyle sifa versin canimhala yogun bakımda .Komada maalesef
Allah razi olsun teşekkür ederiz cancağızım. Allah hatırını yapsın, muradını versin iki cihandaHatim duamız yapılmıştır,herbirinizin ismiyle bağışladım, Allah gönlünüzdekileri nasip ve hayırlı eylesin.
S Samsungduos ablanıza da bağışlandı
Aminnn canımmAllahim Safi ismiyle sifa versin canim
Ramazan dolayısıyla haftalık hatime ara veriyoruz,sonra bekleriz.Bende katılmak istiyorum alım var mı cnm
Estağfurullah canım Allah kabul etsin2. Cüz okundu inşallah canım gecikmeden dolayı özür dilerim