- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- Konu Sahibi humanbeings
- #3.061
19. Cüzü okudum canım Allahım kabul etsin inşallah hatimim tamamlandı çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım19. Cüzü okudum canım Allahım kabul etsin inşallah hatimim tamamlandı çok şükür
Allah razı olsun
Allah kabul etsin cok sevindim19. Cüzü okudum canım Allahım kabul etsin inşallah hatimim tamamlandı çok şükür
Allah kabul etsin canım
Canlar ya amin çok teşekkür ediyorum böyle güzel niyetlerle tekrar buluşmak dileğiyleAllah kabul etsin cok sevindim
Hayırlı cumalar canimHayırlı cumalar hanımlar
Kuzum bitmedi daha ama az kaldı bugün yarın biter inşallah
Listeye ara verdik canım,sendende razı olsunKızlar bir dahaki listede olamayacam malesef. Bu hafta yoğun geçecek ramazanda da kendi hatmime başlayacağım anca yetişriririm. Allah razı olsun hepinizden.
Canım şimdi girebildim. Okundu sayabilirsin yarısı duruyor bugün gusül alıp tamamlicam
Şimdi yazıcaktım bi yaramazlıkmı var paylaşalım diye,okuyunca bildirimisin canımCanım şimdi girebildim. Okundu sayabilirsin yarısı duruyor bugün gusül alıp tamamlicam
Tamamdır canım giremedim siteye hakkınızı helal edinŞimdi yazıcaktım bi yaramazlıkmı var paylaşalım diye,okuyunca bildirimisin canım
Ben müsait degilim, regl gibi bi şey oldum, şaşkınlıkla beklemedeyim:)Hanımlarboş olan varsa 10.cüzü okuyabilirmi?arkadaş dönüş yapmadı,müsait olan okursa Allah razı olsun