- 22 Ağustos 2015
- 29.560
- 86.107
- Konu Sahibi humanbeings
- #2.121
4ncuzu bitirdim ben canım inşallah humanbeings
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bitiremedim regl oldum ve yakın zamanda doğum yaptığımdan regl durumum çok karışık.
Allah razı olsun,bu hafta yeni cüz dağıtılmayacağına göre okurum inşallah canım ben,ama 5.cüz boşta galiba humanbeings daha iyi bilir.
OkunabilirYok canım bitiremedim regl oldum ve yakın zamanda doğum yaptığımdan regl durumum çok karışık.
humanbeings canım bu konuyla ilgili değil ama salatı tefriciyemi regl iken okuyabilir miyim sanırım okunmaz
Okunur canımYok canım bitiremedim regl oldum ve yakın zamanda doğum yaptığımdan regl durumum çok karışık.
humanbeings canım bu konuyla ilgili değil ama salatı tefriciyemi regl iken okuyabilir miyim sanırım okunmaz
5. Cüz boşta.Allah razı olsun,bu hafta yeni cüz dağıtılmayacağına göre okurum inşallah canım ben,ama 5.cüz boşta galiba humanbeings daha iyi bilir.
Allah senden razı olsun. Sen olmasan belki böyle bir gruba dahil olamayacaktık.Kızlar bu hafta yeni listemiz yok. İki haftaya bir hatim yapalım bırakmaktan iyidir 5.cüz boşta, diğerleri okunmayo bekliyor Allah hepinizden razı olsun
Canım ben de öyle düşündüm. Bırakmayalım az az da olsa devam edelim inşallah. Çıkmak isteyen arkadaşlarımıza da tekrar sorayım 2 haftada 1 hatim yapacağız kızlar. Listeden çıkarayım mı? Ona göre listeyi düzenleyeceğim E Ebruazra ucukgenclik @Rbcl[/
[/QUOTE]
Ben devam etmek istiyorum ama 3 4 gün oldu kürtaj oldum bir hafta geriden başlaya bilirsem olur mu?Canım ben de öyle düşündüm. Bırakmayalım az az da olsa devam edelim inşallah. Çıkmak isteyen arkadaşlarımıza da tekrar sorayım 2 haftada 1 hatim yapacağız kızlar. Listeden çıkarayım mı? Ona göre listeyi düzenleyeceğim E Ebruazra ucukgenclik @Rbcl
Geçmiş olsun Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsinHayır
Ben devam etmek istiyorum ama 3 4 gün oldu kürtaj oldum bir hafta geriden başlaya bilirsem olur mu?
Amin Allah razı olsun canım benim ❤Eksik cuzler var ise alabilirim
Geçmiş olsun Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin
Mazeretim bitti, 5. cüzü okumaya başladımKızlar bu hafta yeni listemiz yok. İki haftaya bir hatim yapalım bırakmaktan iyidir 5.cüz boşta, diğerleri okunmayo bekliyor Allah hepinizden razı olsun
Geçmiş olsunHayır
Ben devam etmek istiyorum ama 3 4 gün oldu kürtaj oldum bir hafta geriden başlaya bilirsem olur mu?
Hos geldinizBende katılmak isterim
Hoş buldumHos geldiniz