• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta sonu ped yasak mı?

Yakinda ped almak yurtdisina vize almaktan zor da derler..İnanmayin :)
Satiliyor,daha once de satildi,satilmaya da devam edecek.

Sosyal medya yalani diyenler buyrun.

İlk fotoda kapalı olan üstteki tekstil bölümü
İkinci fotoda bant vs yok
Üçüncü fotoda kozmetik
Dördüncü fotoda da oradan sonrasını kapatırken kafaları çalışmamış

İşgüzarlık yapan yok mudur? Vardır. Genelgeyi yanlış anlayan yok mudur? Vardır.

Zaten hali hazırda genelgeleri ilk seferde anlayabilen var mıdır bilmiyorum. Hep ucu açık ifadeler oluyor.

Ortada bir yasak yoktu. Olmadı da.

İlk fotoda kapalı olan üstteki tekstil bölümü
İkinci fotoda bant vs yok
Üçüncü fotoda kozmetik
Dördüncü fotoda da oradan sonrasını kapatırken kafaları çalışmamış

İşgüzarlık yapan yok mudur? Vardır. Genelgeyi yanlış anlayan yok mudur? Vardır.

Zaten hali hazırda genelgeleri ilk seferde anlayabilen var mıdır bilmiyorum. Hep ucu açık ifadeler oluyor.

Ortada bir yasak yoktu. Olmadı da.
Ben de genelgeyi yanlis anlamışlar diyorum zaten. Satışı yasak değil ama markette satışına engel olmuşlar.

1. Fotoda kotexlerin uzerinde satilmaz yazili karton var.
2. Fotoda genelgenin o maddesi yaziyor. Ama pedlerin uzerine asmislar. Neyin uzerine astılarsa onun satışına izin vermediler.
3. Foto ve 4. Foto apaçık pedlere çekilmiş.

Daha niye israr ediyorsunuz ki?
Birçok markette satışina izin verilmedi.
Yasak degildi ama market müdürü sattırmadı.
Market müdürü yasakladı.

Ben de genelgeyi yanlis anlamışlar diyorum zaten. Satışı yasak değil ama markette satışına engel olmuşlar.

1. Fotoda kotexlerin uzerinde satilmaz yazili karton var.
2. Fotoda genelgenin o maddesi yaziyor. Ama pedlerin uzerine asmislar. Neyin uzerine astılarsa onun satışına izin vermediler.
3. Foto ve 4. Foto apaçık pedlere çekilmiş.

Daha niye israr ediyorsunuz ki?
Birçok markette satışina izin verilmedi.
Yasak degildi ama market müdürü sattırmadı.
Market müdürü yasakladı.

Olmayan bir şey konusunda neden ısrar ediyorsanız aynı şeyden dolayı ısrar ediyorum.
Marketlerde bir çok reyon içiçe, evet bunu algılayamayan çalışan eminim az değildir.

Ki almanın 20 farklı yolu daha vardı. Ped ulaşılamayan kıymetli ürün değildi.

O gün gündem çalkanırken onlarca da story vs gördük, alınıyor sorun yok vs diye.

Gerçekten böyle yalan yanlış haberlerle farklı gündemler yaratılıyor, muhtemelen amaç da asıl sıkıntıları gizlemek.

Ped meselesi biraz da şey oldu artık, kapanmada on binlerce ceza kesildi haberleri, ama çevrede ceza kesilen kimseyi duymamamız.

Afedersin ya 🧡 şu anlamsiz savunma canımı sıktı da. Yok tekstilmiş yok yanıymış kenarıymış. Boyle savunmalara ne gerek var? Aklamaya çalışmanın kime faydasi var her sey ortada. Sana patlamis gibi oldum kusura bakma🌸
Estfrllah canim bende birden kendimi konunun icine attim..Haklsiin en basindan beri yapilan tum hersey sacma zaten...Onlem adi altinda fakirin daha fakir zenginin cok zengin oldugu bir doneme girdik..

Back
X