- 15 Şubat 2013
- 25.577
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.988
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
Cicek temel ihtiyac, yiycez cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belgelerle geldi bi arkadas yannizYakinda ped almak yurtdisina vize almaktan zor da derler..İnanmayin :)
Satiliyor,daha once de satildi,satilmaya da devam edecek.
Sosyal medya yalani diyenler buyrun.
Benim komsular da A101 demisti ama tvde baska marketler de cikmisti sankiSosyal medya yalani diyenler buyrun.
Carsaf kesip dolayalim mi diyonEskiden pedmi vardı ne yapiyolardi acep
Ben de genelgeyi yanlis anlamışlar diyorum zaten. Satışı yasak değil ama markette satışına engel olmuşlar.İlk fotoda kapalı olan üstteki tekstil bölümü
İkinci fotoda bant vs yok
Üçüncü fotoda kozmetik
Dördüncü fotoda da oradan sonrasını kapatırken kafaları çalışmamış
İşgüzarlık yapan yok mudur? Vardır. Genelgeyi yanlış anlayan yok mudur? Vardır.
Zaten hali hazırda genelgeleri ilk seferde anlayabilen var mıdır bilmiyorum. Hep ucu açık ifadeler oluyor.
Ortada bir yasak yoktu. Olmadı da.
Benim az geliyo hep..Eltim dusunsun o bebek bezi kullaniyo.Carsaf kesip dolayalim mi diyon![]()
Eskiden ped yoktu eski bezler kaynatilip utulenirdi.Eskiden pedmi vardı ne yapiyolardi acep
A101in çoğu şubesi hiç anlamamış zaten. Şeritli gorsellerin çoğu A101Benim komsular da A101 demisti ama tvde baska marketler de cikmisti sanki![]()
Ovv cok gerginsin..Eskiden ped yoktu eski bezler kaynatilip utulenirdi.
Simdi bez kullanmayı mı güzellicez?
Ben de genelgeyi yanlis anlamışlar diyorum zaten. Satışı yasak değil ama markette satışına engel olmuşlar.
1. Fotoda kotexlerin uzerinde satilmaz yazili karton var.
2. Fotoda genelgenin o maddesi yaziyor. Ama pedlerin uzerine asmislar. Neyin uzerine astılarsa onun satışına izin vermediler.
3. Foto ve 4. Foto apaçık pedlere çekilmiş.
Daha niye israr ediyorsunuz ki?
Birçok markette satışina izin verilmedi.
Yasak degildi ama market müdürü sattırmadı.
Market müdürü yasakladı.
Afedersin yaOvv cok gerginsin..
Az önce googleladim :) ekşide bilmem kac sayfalık konu olmuşA101in çoğu şubesi hiç anlamamış zaten. Şeritli gorsellerin çoğu A101
Estfrllah canim bende birden kendimi konunun icine attim..Haklsiin en basindan beri yapilan tum hersey sacma zaten...Onlem adi altinda fakirin daha fakir zenginin cok zengin oldugu bir doneme girdik..Afedersin yaşu anlamsiz savunma canımı sıktı da. Yok tekstilmiş yok yanıymış kenarıymış. Boyle savunmalara ne gerek var? Aklamaya çalışmanın kime faydasi var her sey ortada. Sana patlamis gibi oldum kusura bakma
![]()