• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta sonu ped yasak mı?

Olmayan bir şey konusunda neden ısrar ediyorsanız aynı şeyden dolayı ısrar ediyorum.
Marketlerde bir çok reyon içiçe, evet bunu algılayamayan çalışan eminim az değildir.

Ki almanın 20 farklı yolu daha vardı. Ped ulaşılamayan kıymetli ürün değildi.

O gün gündem çalkanırken onlarca da story vs gördük, alınıyor sorun yok vs diye.

Gerçekten böyle yalan yanlış haberlerle farklı gündemler yaratılıyor, muhtemelen amaç da asıl sıkıntıları gizlemek.

Ped meselesi biraz da şey oldu artık, kapanmada on binlerce ceza kesildi haberleri, ama çevrede ceza kesilen kimseyi duymamamız.
Benim mahallemdeki marketlerde ped satıldı. Müdürler genelgeyi anlamışlar çünkü. Ama başka pek çok markette de satışı yapılmadı.

Büyük sehirlerde yasayanlar icin 20 farkli yolu var evet. Küçük sehirlerde, acil durumlarda sorun yaşayan da olmustur illa ki.

Mesele reyon içiçe olduğu için kimsenin alamaması değil, kasadan barkodu okutulmaması. Okutulmadı, alınamadı.

Bazi müdürler bunun temel ihtiyaç olduğunu akıl edemediler. Bu kadar konu. Boş iddialara gerek yok.

Turkiye geneli butun marketler satmadı demiyorum. Bir kısmı satmadı ve fotoğraf yüklüyorum. Siz de story atildi oyle bir se yok diyorsunuz. Bu aklama çabası bana anlamsiz geliyor.

Estfrllah canim bende birden kendimi konunun icine attim..Haklsiin en basindan beri yapilan tum hersey sacma zaten...Onlem adi altinda fakirin daha fakir zenginin cok zengin oldugu bir doneme girdik..
Bilinen pedlerden kullanmak istemiyorsan ponped diye bir marka var. Yıkanabilir pamuk ve bambu pedler uretiyor. Kanamasi az olan biri için çok iyi olur. Hissiyati cok guzel. Iç çamaşırı gibi. Kanamam çoktu bana olmadi ama az olsaydi cok severdim eminim.

Bilinen pedlerden kullanmak istemiyorsan ponped diye bir marka var. Yıkanabilir pamuk ve bambu pedler uretiyor. Kanamasi az olan biri için çok iyi olur. Hissiyati cok guzel. Iç çamaşırı gibi. Kanamam çoktu bana olmadi ama az olsaydi cok severdim eminim.
Aa ilk kez duydum ne guzel bir bulus.Bakacagim.Benim pedlere alerjim var enteresandir markasiz siradan bir ped alerji yapmiyor.Yoksa beter halim.

Aa ilk kez duydum ne guzel bir bulus.Bakacagim.Benim pedlere alerjim var enteresandir markasiz siradan bir ped alerji yapmiyor.Yoksa beter halim.
Melisa gelis diye bir youtuber bu marka hakkinda video hazirlamıştı bakabilirsin. Pedlerde agartici maddeler var. Zaten pamuksu ust yuzey diye reklam verip arkasina küçücük pamuk içermez yaziyorlar. Insallah faydasi olur sana.

Ped yasak olabilir mi Allah Aşkına.
Bana böyle sorular sanki polemik oluşsun diye soruluyor gibi geliyor :/ ya da bilemiyorum.

bide kaçta çıkıyorsunuz ki işten, hani hiç emin değilseniz çıkışta alın . Türkiye’de 22’ye kadar açık bir çok yer .
Uzat yavrum alnını opecegım:KK9::KK70:

Yarın cuma git al bunun nesini dert ettin
Madem yasaklanır korkun var

Çok ilginç gerçekten uyku tutmamış hadi bir konu patlarayım demişin gibi

buna benzer bir konu daha açılmıştı konu sahibi kicimda bezle dolanıyorum demişti

Tamam yasaksa ki yasak deniyor neden bekliyor cumartesiyi öğle arası al yada eczaneden al ne bileyim ihtiyacsa almak için çareler yaratır insan

Arkadaşlar hafta sonu ped satışı yasak mı? Genelgede kırtasiye alkol gibi şeyleri gördüm yasak olarak ama pedi göremedim. Regl oldum yarın çalışacağım ve evde pedim kalmamış alamayacağım yarın bir bilginiz var mı?
Yarın ne kullanacaksınız?

Arkadaşlar hafta sonu ped satışı yasak mı? Genelgede kırtasiye alkol gibi şeyleri gördüm yasak olarak ama pedi göremedim. Regl oldum yarın çalışacağım ve evde pedim kalmamış alamayacağım yarın bir bilginiz var mı?
Geçen hafta eşim bilerek aldım dedi sorun cikartacaklarmi diye ama kimse bişey dememiş

Bazı market zincirleri öyle bir sacmalik yapmıştı da düzeldi herhalde sonra.
Şuan bir sıkıntı yok. Alabilirsiniz.

Artık canım ülkemde traji komik şeyler yaşıyoruz. Şu an yasak değil arkadaşım alabilirsin. Daha önce yasaktı..

Back
X