- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi agresifkiz
Benim mahallemdeki marketlerde ped satıldı. Müdürler genelgeyi anlamışlar çünkü. Ama başka pek çok markette de satışı yapılmadı.Olmayan bir şey konusunda neden ısrar ediyorsanız aynı şeyden dolayı ısrar ediyorum.
Marketlerde bir çok reyon içiçe, evet bunu algılayamayan çalışan eminim az değildir.
Ki almanın 20 farklı yolu daha vardı. Ped ulaşılamayan kıymetli ürün değildi.
O gün gündem çalkanırken onlarca da story vs gördük, alınıyor sorun yok vs diye.
Gerçekten böyle yalan yanlış haberlerle farklı gündemler yaratılıyor, muhtemelen amaç da asıl sıkıntıları gizlemek.
Ped meselesi biraz da şey oldu artık, kapanmada on binlerce ceza kesildi haberleri, ama çevrede ceza kesilen kimseyi duymamamız.
Büyük sehirlerde yasayanlar icin 20 farkli yolu var evet. Küçük sehirlerde, acil durumlarda sorun yaşayan da olmustur illa ki.
Mesele reyon içiçe olduğu için kimsenin alamaması değil, kasadan barkodu okutulmaması. Okutulmadı, alınamadı.
Bazi müdürler bunun temel ihtiyaç olduğunu akıl edemediler. Bu kadar konu. Boş iddialara gerek yok.
Turkiye geneli butun marketler satmadı demiyorum. Bir kısmı satmadı ve fotoğraf yüklüyorum. Siz de story atildi oyle bir se yok diyorsunuz. Bu aklama çabası bana anlamsiz geliyor.