Internetten arastirdigim kadariyla yokmus bi zarari canimamiiin canım çok teşekkür ederim Bakalım bizde yarın gidecez alttan muayenin bir zararı var mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Internetten arastirdigim kadariyla yokmus bi zarari canimamiiin canım çok teşekkür ederim Bakalım bizde yarın gidecez alttan muayenin bir zararı var mı canım
bende baktım sürekli olmamak kaydıyla yokmuş canımInternetten arastirdigim kadariyla yokmus bi zarari canim
Gözün aydın canimKızlar bugün keseyi gördük çok şükür
teşekkür ederim canımGözün aydın canim
Yaaa ne guzel gozun aydin canim darisi kalp atisini duymaya insallahKızlar bugün keseyi gördük çok şükür
Cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin. Ne guzel senin minik birakmak istememis seni. Dlkkat et kendine dinlen bol bol. Bende 8+4 teyim cok sukur sikintim yok simdilik.Bende bugun itibariyle 9 haftalik hamileyim.4 gun once cok siddetli kanamam oldu igneyle durdu suan hala progestan iciyorum.kanama alani hala olsada minigim tutunmaya calisiyor bana her ultrasonda kanama alanindan kacmis sekilde gorunuyorkasik agrilarim bel agrilarim hep oldu doktorum bunlarin normal oldugunu soyledi.Ins hepimiz sıkıntısız hamilelikler geciririz.Özellikle Rabbim kimseye kanamayi yasatmasin cok zormus
çok sağol canımm amiiiiiin inşallahYaaa ne guzel gozun aydin canim darisi kalp atisini duymaya insallah
Canim ben 8+5 teyim gogus sizlamalarim ilk haftalardaki gibi degil. Yani surekli agriyacak gibi bir kaide yok. Uclari cok hafif kahverengi oldu ama kararmaya baslamasi icin ileri haftalari beklemek lazim. Sabahlari uyandigimda eger ustune yatmissam aciyor onun disinda gun icersinde rahatsiz edecek bir agri yok ama sislik inmedi hala masallahi varKizlar gogusleriniz sistimi hassaslk varmi basta sisipte sonradan normale donermi benm braz sisti sonra indi gbi sanki bde uclari ne zmn kararmaya basliyo
Bende hic böyle belirtiler yok sadece arada sızlıyor bi sıkıntı yoktur kendinizi cok strese sokmayin daha coksa dr randevunuz erkene alin cok strese girmissiniz belli ama bebise zarar verirsiniz Allah korusunKizlar gogusleriniz sistimi hassaslk varmi basta sisipte sonradan normale donermi benm braz sisti sonra indi gbi sanki bde uclari ne zmn kararmaya basliyo
Insallah bi sorun yoktur bende 7+3 deyim göğuslerde sisme falan hic yok ama geçen hafta gittim dr a hersey yolunda normaldir sizinde kanama yoksa sıkıntı etmeyin rabbim hayirlisini versin insallahPzrtsi randevu stres yapmamaya calisiyorm daha oncede kurtaj oldugum icin iste gene korkuyorm oyuzden bde 5yasnda kizim var ilk gebelikte cokmsisermss gogusler digerlernde fazla sismezms
Gittiniz mi kontrole yolunda mi her seySukur ya olmasnda kanama fln yok aynen rabbim hayirlisini bersin allah herkezin gonlune gore versin