• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafiften sinir edici durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin enişte lafına takılmamanıza da şaşırdım. Yakışıklıdan önce enişte lafı daha bir garip.
Belki de gerçekten annenizin eniştesini beğenmiştir kadın 😂
Yani enişte ne alaka ,annemin değil bizim bulunduğumuz yer kendi memleketimiz değil 😂 enişte filan da yok iyice çorba oldu

Muhtemelen enişten değil eniştem yakışıklı demek istedi kocanı kastederek. Aklı sıra benden zarar gelmez bak kızını kardeşim, kocasını eniştem belledim diyor çatlak 😂 İyi hoş da başkasının kocasından, damadından sana ne be kadın 😂

Muhtemelen enişten değil eniştem yakışıklı demek istedi kocanı kastederek. Aklı sıra benden zarar gelmez bak kızını kardeşim, kocasını eniştem belledim diyor çatlak 😂 İyi hoş da başkasının kocasından, damadından sana ne be kadın 😂
Evet ya sıkıntı su annem diyo tanımam etmem sana ne ister çirkin olsun ister güzel 😂 annem hemen savunmaya geçmiş evet yakışıklı ama benimde kızım güzel ,senelerce kızımın peşinden koşmuş 😂 ana yüreği demek av avcı ilişkisi filan sandı ama tuhaf olan kadın beni tanımaz

Evet belki de eniştem demek istedi, bu daha akla yatkın. En azından anlaşılabilir. Yoksa enişten ne saçma laf.

Bı kaç gün önce evliligime dair konu açtım eşimle şuan görüşmüyorum ,düzeleceğine dair sözler verdi 10 günlük yoğun iş süreci bitiminde belki şans veririm ama onda da emin değilim evden kovdum babasinda kalıyor . Neyse beni hafiften sinir eden konuya geçiyorum . Öncelikle en baştan söyleyeyim "aman kocama baktılar ,kocasinda da herkesin gözü varmış vs bı durum yok . Umrumda da cidden değil tam tersi elimde kocamın aile sadakatini aşan durumu olsada yekten bitirsem evliliğimi .

Arkadaşlar konu şu bir insan düşünün beni tanımıyor ama kocamı tanıyor ve kocamın tipiyle ilgili saçma sapan yere anneme laf ediyor "eniştende bayağı yakışıklı" bu kadının annemle hiçbir bağlantısı samimiyetide yok ,ben 5 senedir bu apartmanda oturuyorum ve apartmanda 98 daire var yani asansör de bile ben bu insanla karşılaşmadım bir ya da iki kere bu kadar yılda yanyana girişte karsilasmisizdir.annemin eski komşusunun kız kardeşi benim bulunduğum apartmanda oturuyor bunu seneler evvel duymuştum annemden ama o zaman bu zamandır başka bir bilgim yok ,apartmanda kimse kimseyi tanımaz belki yan komşuyu tanırlar ama örnek ben 5 sene de sadece 7 dairelik katta 1 evin hanimini gördüm tanıyorum.
Bu anlatacağım kadın bugün annemle sitenin girişinde karşılaşıyor ,annem beni beklerken ve annem işte kızımı bekliyorum bulusacagi diyor kadın ise durduk yere eniştende çok yakışıklı diyor . Yani size saçma gelmiyor mu ? Eşim hiç kimseyi tanimiyor yönetici hariç ,kıskanmak vs aman eşime de bakmış kafasında da değilim ancak tuhaf değil mi ? Kadın benim kaçıncı katta oturduğumu bile bilmiyor hatta anneme soruyor ama eşimin nasıl olduğunu anneme diyor annem buarada 55 kadın taş çatlasa 42 filandir . Annemde sen enistemi tanıyor musun diyor,kadın evirip çeviriyor . Bir bana mı böyle saçma şeyler geliyor? Yani milletin eşinden ,enistesinden sana ne ,ne tuhaf insanlar var . Garibime giden durduk yere hiçbir konu geçmezken bunu anneme söylemesi ve annemde zaten şaşırmış , bilemiyorum derdim tabi değil ama olasılık o kadar az ki

Öyle demiş . Enişten çok yakışıklı diye annemi de tuhafina bayağı gitmiş çünkü kadın sinir oldu bana anlatırken

Önceki konunuza bakarak ; anneniz eşinizi kıskanıp kıskanmadığınızı ve evliliğinizin kurtulma şansı var mı, görmek için böyle bir sohbet olduğunu anlatmış olmasın.

Acaba eniştemiz derken babandan mı bahsediyor 😂
Ay annen de yani kadına diyeceğini diyememiş , gelmiş sana mı anlatıyor yani .
Babam yok canım , ya kadın başlı başına saf mi yoksa aşırı zeki mi anlamadım ama tuhaf olduğu kesin kardeşimi ortaokulda iken görmüş en son ,kardeşimide şöyle tabir etmiş "dombili oğlun napiyo üni filan yaptı mı ?" Demiş annemde hemen foto göstermiş bak dombili oğluma 😂 hemen ay bu senin oğlun mu nasıl kg vermiş ,dengesiz ortaokuldaki çocukla şuan yetişmiş bir erkek aynı mi olur .

Evet ya sıkıntı su annem diyo tanımam etmem sana ne ister çirkin olsun ister güzel 😂 annem hemen savunmaya geçmiş evet yakışıklı ama benimde kızım güzel ,senelerce kızımın peşinden koşmuş 😂 ana yüreği demek av avcı ilişkisi filan sandı ama tuhaf olan kadın beni tanımaz
Pencereden, balkondan bakarken veya otoparkda falan görmüştür sizi 😂

Babam yok canım , ya kadın başlı başına saf mi yoksa aşırı zeki mi anlamadım ama tuhaf olduğu kesin kardeşimi ortaokulda iken görmüş en son ,kardeşimide şöyle tabir etmiş "dombili oğlun napiyo üni filan yaptı mı ?" Demiş annemde hemen foto göstermiş bak dombili oğluma 😂 hemen ay bu senin oğlun mu nasıl kg vermiş ,dengesiz ortaokuldaki çocukla şuan yetişmiş bir erkek aynı mi olur .
Yalnız bu kadın çok matrak geldi bana ya 😂😂
Ciddiye alınacak biri değil ,komik bi kadın 😂

Önceki konunuza bakarak ; anneniz eşinizi kıskanıp kıskanmadığınızı ve evliliğinizin kurtulma şansı var mı, görmek için böyle bir sohbet olduğunu anlatmış olmasın.
Bilemiyorum anneme kalsa belki evet çocuğumuz için filan emekler vs ama umarım düzelir yoksa kendi kaybedecek .

Ama görse de insan der mi ayy ne yakışıklı damat filan diye, annemde iskillenince bende rahatsız olmadım değil
Samimiyet durumuna göre memnuniyet ifadesi olarak söylenebilir. Damat yakışıklı, kızının yanına yakışmış, sizin için çok mutluyum anlamında ama burada samimiyet yok. Kısaca kadın densiz, kafanızı takmaya değmez.

Ama görse de insan der mi ayy ne yakışıklı damat filan diye, annemde iskillenince bende rahatsız olmadım değil

Eşinize dediyse de iltifat etmiş neyine işkilendiniz ana kız. 😂
Damadin yakisikli veya gelinin güzelmiş denebilir yani. Anladigim kadariyla yaşca da sizden buyuk bir kadin bu.
Annenizin damadi oldugunu bildigine göre kadin sizi hiç tanimiyor ve varliginizdan bir haber değil.

Bir tane iyi bir şey soylendi diye hemen gözü var muhabbeti çok çok cirkin.
Anlayişini bilmedigi insana iltifat etmemesi lazim işte.

Bazı yerlerde damada enişte derler. Komple tüm ailenin eniştesi olmuş olur yani. Muhtemelen o anlamda dedi. Ama neden? Ben iskillendim. Nereden tanıyor ki eşini?

Eşinize dediyse de iltifat etmiş neyine işkilendiniz ana kız. 😂
Damadin yakisikli veya gelinin güzelmiş denebilir yani. Anladigim kadariyla yaşca da sizden buyuk bir kadin bu.
Annenizin damadi oldugunu bildigine göre kadin sizi hiç tanimiyor ve varliginizdan bir haber değil.

Bir tane iyi bir şey soylendi diye hemen gözü var muhabbeti çok çok cirkin.
Anlayişini bilmedigi insana iltifat etmemesi lazim işte.
Gözü var iması zaten düşünmedim yukarıda en başında belirttim . Tuhaf değil mi diye sordum ,o kişinin benim eşim yani annemin damadı olduğunu bilmesi biraz zor çünkü eşimle neredeyse boşanma aşamasındayız sırf ilgisizlikten ötürü Buna dışarıya birlikte cikmamamiz dahil,asansörde bile karşılaşmadıgim insanın illa benim eşim diye bilesi tuhafıma gitti ve hiçbir samimiyet yakınlık olmadan + beni de 15 sene evvel görmüş bu insan . teşekkür ederim yine de .

Bazı yerlerde damada enişte derler. Komple tüm ailenin eniştesi olmuş olur yani. Muhtemelen o anlamda dedi. Ama neden? Ben iskillendim. Nereden tanıyor ki eşini?
Bilemedim garip olan bu yani muhtemelen bulunduğu daire bina giriş kapısını bile görmüyor hani pencereden,balkondan görsün diyelim garip yine de .

• Beğen
Reactions: Kuf
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X