• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafiften sinir edici durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birgaripkedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bı kaç gün önce evliligime dair konu açtım eşimle şuan görüşmüyorum ,düzeleceğine dair sözler verdi 10 günlük yoğun iş süreci bitiminde belki şans veririm ama onda da emin değilim evden kovdum babasinda kalıyor . Neyse beni hafiften sinir eden konuya geçiyorum . Öncelikle en baştan söyleyeyim "aman kocama baktılar ,kocasinda da herkesin gözü varmış vs bı durum yok . Umrumda da cidden değil tam tersi elimde kocamın aile sadakatini aşan durumu olsada yekten bitirsem evliliğimi .

Arkadaşlar konu şu bir insan düşünün beni tanımıyor ama kocamı tanıyor ve kocamın tipiyle ilgili saçma sapan yere anneme laf ediyor "eniştende bayağı yakışıklı" bu kadının annemle hiçbir bağlantısı samimiyetide yok ,ben 5 senedir bu apartmanda oturuyorum ve apartmanda 98 daire var yani asansör de bile ben bu insanla karşılaşmadım bir ya da iki kere bu kadar yılda yanyana girişte karsilasmisizdir.annemin eski komşusunun kız kardeşi benim bulunduğum apartmanda oturuyor bunu seneler evvel duymuştum annemden ama o zaman bu zamandır başka bir bilgim yok ,apartmanda kimse kimseyi tanımaz belki yan komşuyu tanırlar ama örnek ben 5 sene de sadece 7 dairelik katta 1 evin hanimini gördüm tanıyorum.
Bu anlatacağım kadın bugün annemle sitenin girişinde karşılaşıyor ,annem beni beklerken ve annem işte kızımı bekliyorum bulusacagi diyor kadın ise durduk yere eniştende çok yakışıklı diyor . Yani size saçma gelmiyor mu ? Eşim hiç kimseyi tanimiyor yönetici hariç ,kıskanmak vs aman eşime de bakmış kafasında da değilim ancak tuhaf değil mi ? Kadın benim kaçıncı katta oturduğumu bile bilmiyor hatta anneme soruyor ama eşimin nasıl olduğunu anneme diyor annem buarada 55 kadın taş çatlasa 42 filandir . Annemde sen enistemi tanıyor musun diyor,kadın evirip çeviriyor . Bir bana mı böyle saçma şeyler geliyor? Yani milletin eşinden ,enistesinden sana ne ,ne tuhaf insanlar var . Garibime giden durduk yere hiçbir konu geçmezken bunu anneme söylemesi ve annemde zaten şaşırmış , bilemiyorum derdim tabi değil ama olasılık o kadar az ki

Son düzenleme:
Bı kaç gün önce evliligime dair konu açtım eşimle şuan görüşmüyorum ,düzeleceğine dair sözler verdi 10 günlük yoğun iş süreci bitiminde belki şans veririm ama onda da emin değilim evden kovdum babasinda kalıyor . Neyse beni hafiften sinir eden konuya geçiyorum . Öncelikle en baştan söyleyeyim "aman kocama baktılar ,kocasinda da herkesin gözü varmış vs bı durum yok . Umrumda da cidden değil tam tersi elimde kocamın aile sadakatini aşan durumu olsada tekten bitirsem evliliğimi .

Arkadaşlar konu şu bir insan düşünün beni tanımıyor ama kocamı tanıyor ve kocamın tipiyle ilgili saçma sapan yere anneme laf ediyor "eniştende bayağı yakışıklı" bu kadının annemle hiçbir bağlantısı samimiyetide yok ,ben 5 senedir bu apartmanda oturuyorum ve apartmanda 98 daire var yani asansör de bile ben bu insanla karşılaşmadım bir ya da iki kere bu kadar yılda yanyana girişte karsilasmisizdir.annemin eski komşusunun kız kardeşi benim bulunduğum apartmanda oturuyor bunu seneler evvel duymuştum annemden ama o zaman bu zamandır başka bir bilgim yok ,apartmanda kimse kimseyi tanımaz belki yan komşuyu tanırlar ama örnek ben 5 sene de sadece 7 dairelik katta 1 evin hanimini gördüm tanıyorum.bu kadın bugün annemle sitenin girişinde karşılaşıyor ,annem beni beklerken ve annem işte kızımı bekliyorum bulusacagi diyor kadın ise durduk yere eniştende çok yakışıklı diyor . Yani size saçma gelmiyor mu ? Eşim hiç kimseyi tanimiyor yönetici hariç ,kıskanmak vs aman eşime de bakmış kafasında da değilim ancak tuhaf değil mi ? Kadın benim kaçıncı katta oturduğumu bile bilmiyor hatta anneme soruyor ama eşimin nasıl olduğunu anneme diyor annem buarada 55 kadın taş çatlasa 42 filandir . Annemde sen enistemi tanıyor musun diyor,kadın evirip çeviriyor . Bir bana mı böyle saçma şeyler geliyor? Yani milletin eşinden ,enistesinden sana ne ,ne tuhaf insanlar var . Garibime giden durduk yere hiçbir konu geçmezken bunu anneme söylemesi ve annemde zaten şaşırmış .
hiç bir şey anlamadım.enişte kim?eşinizle ne ilgisi var ?

alla alla damadın neden demiyor?ilk kez böyle bir şey duydum da ona şaştım kusura bakmayın
Yani o da var enişten diyor bizzat eşimden bahsediyor filan da yani kadın benim kaçıncı katta oturduğumu bilmez beni topu topu bu kadar yılda bir veya iki kere sitenin girişinde öyle yanyana ben girerken o giderken karsilasmisizdir,beni de tanıdığını hiç ama hiç sanmıyorum çünkü ablası annemlerin apartmanda 15 sene evvel oturuyordu o zamanda ben çok küçüktüm yani tuhaf olan eşimle ne alaka bilemedim gerçekten . Hatta annem diyo sen damadimi nereden taniyosun filan kadın sasiriyo

Belki kariştirmiştir kadin yoksa damadina niye enişten desin. Bir de sizi tanimayan hatta karşilaşmadiginiz biri nerden bilecek annenizin damadi olduğunu, kadar sinirlenecek bir şey göremedim.

Bu kadar hayatımın dışında bir insan için açıkcası ben sinirimi bozmazdım🙄
Aslında bende bozmadım da annem beni biraz doldurdu demeyelimde annem kadına gıcık oldu 😂 kadına demiş ki hii bende diyorum bu kim gelen çocuk gibi (tipinden bahsediyor kadının) annemde kendince öyle artık sinir mi etmeye çalışms filan

Annen de diyememiş mi o benim damadım ne eniştesi diye ?
Aman çokta takılacak bir durum değil , kadın belki rahatsızdır .pat küt olaya böyle giriyorsa çokta takmamak lazım .
Diyememis çünkü kadına takmış durumda bugün bütündür onun muhabbetini yaptı yani kafama takmadım gerçekten ama annem zorla kafama takmaya çalıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X