Hafifliyorum (Uçan Pembe Fil in Ayak İzi)

BEN kahve içtiğimden ölçü alamadım. Yarın unutmazsam alacağım kalkar kalkmaz. Tam bir ay oldu alalı..
spor hiç yapamadım. Kendimi toparladım. Ölüm konusunda çok farklıyız. Bize uğramayacak gibi düşünüyoruz. Hemen gündelik işlere dalmacalar. O kadar enterasan ki aslında.. Şaşılacak şey..

kpss ben de tercih edeceğim. bölümün nedir? hayırlısı olsun hakkımızda..

yarından itibaren başlayalım mı yeniden?

Kamu yönetimi/Siyasal bilimler canım..
Senin bölümün nedir?

Haklısın dünyevi şeyler gözlerimizi bu kadar kör ediyor işte..
Hemen yeni bir meşgale bulup unutabiliyoruz..
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Başlayalım canım ya sıkılaşmak lazım hakikaten..
Belimle bacağım arasında 6 cm fark var.. Tam 58 bile değil bel, 57,5..
Sıkılaştırmam gerek.. :/

ölçülerimi aldım.. Bel 2 cm toto yarım santim artmış :KK14::KK14::KK14: kilom da 300 gr artmış..

ölçülerimi aldım.. Bel 2 cm toto yarım santim artmış :KK14::KK14::KK14: kilom da 300 gr artmış..

İnceliceksin canım! Üzülmek hayıflanmak yok! :KK47:
İstiyosa 6 ayımızı, 1 yılımızı alsın ama yapacağız, ben o iç bacaktan kurtulacağım misal! :KK47:
O ne gıcık bir çıkıntıdır yaa, iç bacağım çok sinir bozucu!

Bu arada sen hangi programları yapıyordun canım?

Bugünki sporum tamam..
(;

Ben jill yapıyordum sonrasında kola ağırlık veriyor dediklerini duyduğum için bıraktım. Şimdi netten 20 dk lık falan programlar bulup yaıyorum. Ama bana bir tembellik çöktü ya.. Kendi kendime nasılsa ramazan geliyor hiç başlama demeye başladım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben jill yapıyordum sonrasında kola ağırlık veriyor dediklerini duyduğum için bıraktım. Şimdi netten 20 dk lık falan programlar bulup yaıyorum. Ama bana bir tembellik çöktü ya.. Kendi kendime nasılsa ramazan geliyor hiç başlama demeye başladım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Olur mu yap yine de kesinlikle.. :-)
Ben ramazanda tüm videoları üst üste yapmak yerine ara ara yapmayı düşünüyorum.. :-)
Susamak istemiyorum çünkü.. :KK17:
Acıkmıyorum zaten ama susamak fena oluyor.. :-)
Sen de daha durağan şeyler seçebilirsin, hareketli videolar yerine bölgesel egzersizlere yönelebilirsin ramazanda canım, onlar çok yormuyor.. (;

Olur mu yap yine de kesinlikle.. :-)
Ben ramazanda tüm videoları üst üste yapmak yerine ara ara yapmayı düşünüyorum.. :-)
Susamak istemiyorum çünkü.. :KK17:
Acıkmıyorum zaten ama susamak fena oluyor.. :-)
Sen de daha durağan şeyler seçebilirsin, hareketli videolar yerine bölgesel egzersizlere yönelebilirsin ramazanda canım, onlar çok yormuyor.. (;

Peki ama onların ısınması soğuması olmuyor mu? 5 dk lık video için bile 15-20 dk sürmüyor mu ısınma soğuma derken.. o zaman susamaz mıyız :18::18:

Peki ama onların ısınması soğuması olmuyor mu? 5 dk lık video için bile 15-20 dk sürmüyor mu ısınma soğuma derken.. o zaman susamaz mıyız :18::18:

Bende 10 dakikalık bir ısınma videosu var canım, soğuma için de esneme yapıyorum zaten..
Bir de şuan bünyem spora alıştığı için çok şükür pek bir sıkıntı çekmiyorum..
Yaptığım 2 video ayakta hareketli şekilde, ısınma gibi..
Çok dikkat etmiyorum o sebepten açıkçası..
Ama 20 dakikalık birşey yapacaksan onu partlara bölmene gerek yok bence.. (;

5 ayda verdiğim 6 kilonun yarısını evden uzak kaldığım 1,5 ayda almış bulunuyorum. ölçüler de almış başını gitmiş. dipteyim sondayım depresyondayım

Bende 10 dakikalık bir ısınma videosu var canım, soğuma için de esneme yapıyorum zaten..
Bir de şuan bünyem spora alıştığı için çok şükür pek bir sıkıntı çekmiyorum..
Yaptığım 2 video ayakta hareketli şekilde, ısınma gibi..
Çok dikkat etmiyorum o sebepten açıkçası..
Ama 20 dakikalık birşey yapacaksan onu partlara bölmene gerek yok bence.. (;

ses bi ki ses bi ki... sesime geeeeeeel.....

Seninde diyet günlüğün varmış canım:) benimde var ama uğramıyorum:KK1:

X