• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hafif pembe Silik çıkan gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pnr1986

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
41
44
3
38
IMG_2027.webp
:110: Merhaba tatlış anne adayları birşey soracağım çok erken ama bugün dayanamadım ve test yaptım yumurtlama dönemimden 7 gün geçti daha adetime de 8 gün var...
Ben T yerinde hafif pembe bir çizgi görüyorum yoksa öylemi sanıyorum elimde bakınca dah net gözüküyor fotoğrafta çok belli olmuyor. Sizce hamile olabilme ihtimalim varmıııı pazartesiyi bekleyemedimmmmm

HAyırlı olsun canım benim şimdiden:) varsa bi kez daha tekrarlamanı tavsiye edicem sana. Bi de sabah bi hastanede bhcg baktır ;) ama bence misafiriniz yolda geliyor inşallah:)

HAyırlı olsun canım benim şimdiden:) varsa bi kez daha tekrarlamanı tavsiye edicem sana. Bi de sabah bi hastanede bhcg baktır :KK66: ama bence misafiriniz yolda geliyor inşallah:)

Ya valla öyleyse hemen yazıcam buraya kan testini yaptırır yaptırmaz :halay:

Umarım hepimiz aynı güzel duyguları Yaşar paylaşırız buralarda yazarız

Sabah gittim kan vermeye almadılar hemşire şu anda belli olmaz adetinden 4 5 gün geçsin dediler eğer olmazsa adetin o zaman alalım kan tam belli olmaz dedi:kızgın: şimdi bekle dur :KK43:
Bizim burda sormuyolar bile adet var yok gecti gecmedi. Yaziyo gonderiyo bol keseden

Eki Görüntüle 2199129 :110: Merhaba tatlış anne adayları birşey soracağım çok erken ama bugün dayanamadım ve test yaptım yumurtlama dönemimden 7 gün geçti daha adetime de 8 gün var...
Ben T yerinde hafif pembe bir çizgi görüyorum yoksa öylemi sanıyorum elimde bakınca dah net gözüküyor fotoğrafta çok belli olmuyor. Sizce hamile olabilme ihtimalim varmıııı pazartesiyi bekleyemedimmmmm

Merhaba benim de sizin gibi önce silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladım daha belirgindi. İkinci bir test daha yapsaydınız madem kan testi yapmadılar. Konuyu açalı 4 gün geçmiş eğer varsa çizgi daha belirgin çıkacaktır.

Merhaba benim de sizin gibi önce silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladım daha belirgindi. İkinci bir test daha yapsaydınız madem kan testi yapmadılar. Konuyu açalı 4 gün geçmiş eğer varsa çizgi daha belirgin çıkacaktır.
Kanda kesin çıkar diye bekledim aslında net olsun diye hayırlısı olsun yarın bir test daha yapayım bu sefer sonuçtan korkar oldum valla :KK61:

Back