Arkadaşlar benim saçım kendiliğinden hafif dalgalı ama ben dahaçok kıvırcık olmasını istiyorum ve üstüne iri dalga perma yaptırmak istiyorum sizce olurmu olursa nasıl olur?
benim saclarımda seninki gibi hafif dalgalı.. her 2 yılda bir sacıma bioform yaptırıyorum, çünkü zaten dalgalı olduğu için uzun süre dayanıyor.... hatta dün gidip yaptırdım.. sacım ince telli olduğu için dolgun görünüyor. ben cok rahat kullanıyorum memnunum yani
Allahım tam benlik konu :) bioform denilen şeyle dün tanıştım ben perma dedim adam bana bioform yapmış sinir!!bioform dalgalı sac işte ben kıvırcık lüle lüle istiyordum olmadı cok sinirliyim hele yıkanınca eski haline dönüyor ama sonra köpük jöle ya da yardımcı maddelerler sacınız dolgun hale geliyor böyle bşi yarın gidip telafi etmesini isticem bakalşım ne olacak !!
kuaför diyor ki sen bana böyle söylemedin aradk şimdi..istediğine göre yaptık..napcam ben bu adamla insnaı katil eder ben başka dedim o başka anlamış perma olsun ama bonus gibi olmayım dedim..bu işin tüketici hakkı yok mu acaba?95 lira verdim boşuna vermedim o parayı ben ..
Benim saçlarım da dalgalı ... daha önce (5 sene falan oldu) iri perma yaptırmıştım ... ama çirkin bi kıvırcık oldu... istediğim gibi olmadı yanii..
az da tutsan saçta permayı -sonuçta dalgalı saçta çok kıvırcık oluyor...
bioform iri dalga dediğim gibi benim saclarım hafif dalgalı şekle sokmak için köpük vs gibi seyler kullanıyordum.. bioform yaptırdıktan sonra bunlara gerek kalmadı.. yıkayıp cıkıyorum.. sadece kabarmaması için biraz briyantin kullanıyorum o kadar ben 70'e yaptırdım saçlarım uzun..
benim saçlarım kıvırcık. çok daha havalı, hacimli ve her bir buklemin eşit boyutlarda durması için perma yaptırmayı düşünüyorum yerimseniben sabahları köpük sürüp şekle sokup kabartmaktan bıktım bugün kuaförüme bir danışıcam onay verirse yaptırıcam yazarım size kızlar zemuszemus