• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz arkadaş

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selam kızlar. Benim bi iş arkadaşım var. Yaşça büyük benden biraz. Herkese istediğimi soylerim, hep ben bilirim, doğrucuyum, ben çok zekiyim benim zekamda kimse yok ben olmasam bura batar havalarında bı arkadaş kendisi. Ben ondan sonra tayinle geldim. Geldiğim yerden yolluğumu alamadim buraya gelince de doğum iznindeydim işe baslayamadim. Sadexe 5 -10 dk geldim raporumu biraktim işyerine o kadar gördüler beni . O gün bunlar beni sevmemişler , eşimle ben çok asık suratlıymışız. Arkamdan dedikodu yapmışlar .yolluğumu da bu yüzden 4 ay sonra yapmışlar. O ara da pandemi , taşınma falan durumumuz iyi değildi baya sıkıntı çektik. Bunu birkaç kere dile getirdi ay ne suratsizdiniz o gün, kaba kaba davrandınız falan. Başkalarının yanında da dile getirdi eşimi kotuluyor falan o gün bu geldi bize kaba davrandı falan diye halbuki öyle bişey yok eşim raporu bırakıp çikti . Cuma günü yine dilegetirdi ben de sen çok mu kibarsın abla işi niye kisiselestirdin bu kadar dedim .canımız falan sıkkınmıştır dedim. Sinirlendim çıktım odadan sonra arkamdan o da ne kadar alıngan falan diye konuştuğunu duydum yan odadan. Ya bı insan bı insanın eşiyle ilgili neden sürekli yorum yapar ki. Alıngan diye adımı çıkarıyor sonra. Odaya geldim ben sana kötü niyetle söylemedim ama bundan sonra emin ol eskisi gibi olmycaz falan diyor. . Beni mesafeyle korkutmaya çalışıyor o gün aşırı sinirlendim üslubuna falan .işyerinde ona karşı siz olsanız nasıl davranirdiniz.

Kiz yok dinlemedim tersledim çıktım odadan arkamdan aliniyo diye konuşuyor .diğer bayan iş arkadaslarim da çanak tutuyor ona. Alınma biz de birbirimize neler diyoruz falan..
Öyle derler zaten. Boşver arkadaşın olmasınlar. Hadsizler sürekli canını sıkacak

Ah ne üzüldüm eskisi gibi olmayacak olmasına tuh büyük kayıp.. keşke sözünü tutsa da mesafe koysa tabi o mesafeyi ortaya laf soyleyerek değil sözleri ile de mesafe koyarak yapsın da rahat et . İnan böyle tipler var malesef . Kendisi her hadsizligi söyleme hakkına sahiptir ama biri bi laf etse hemen alıngan der halbuki insan olan bir kere söyler geçer kaç kere sizin suratsız olduğunuzu söylemiş durmuş öfff darliyor sonra da alıngan diyor . Bosverin iş dışında zaten bir arkadaşlığınız olmayacak biri yani olabildiğince mesafeyi resmi tutun .

Odaya geldim ben sana kötü niyetle söylemedim ama bundan sonra emin ol eskisi gibi olmycaz falan diyor.
arkamdan dedikodumu yaparken iyi niyetlimiydin? hayatımda bir önemin yokki kayıp olmazsın o yüzden birşey değişmez deseydin. Size saygısızlık yaptığında insan içinde verin ağzının payını onun dışında görmemezlikten gelin.

Konuşup konuşmaması sorun değil de sırf birinin asık suratlı olduğunu düşünüp işini yapmamak, hak edişini dört ay sonra almasını sağlayarak zarara uğramasına neden olmak ne kadar iş etiğinden uzak hatta ne kadar iğrenç bir davranış. Bir de bunu dillendirme yüzsüzlüğüne hiç girmiyorum bile. Umarım sözünü tutar ve bir daha asla eskisi gibi olmazsınız. Bu tip insanlar ne kadar uzak, o kadar iyi.

Selam kızlar. Benim bi iş arkadaşım var. Yaşça büyük benden biraz. Herkese istediğimi soylerim, hep ben bilirim, doğrucuyum, ben çok zekiyim benim zekamda kimse yok ben olmasam bura batar havalarında bı arkadaş kendisi. Ben ondan sonra tayinle geldim. Geldiğim yerden yolluğumu alamadim buraya gelince de doğum iznindeydim işe baslayamadim. Sadexe 5 -10 dk geldim raporumu biraktim işyerine o kadar gördüler beni . O gün bunlar beni sevmemişler , eşimle ben çok asık suratlıymışız. Arkamdan dedikodu yapmışlar .yolluğumu da bu yüzden 4 ay sonra yapmışlar. O ara da pandemi , taşınma falan durumumuz iyi değildi baya sıkıntı çektik. Bunu birkaç kere dile getirdi ay ne suratsizdiniz o gün, kaba kaba davrandınız falan. Başkalarının yanında da dile getirdi eşimi kotuluyor falan o gün bu geldi bize kaba davrandı falan diye halbuki öyle bişey yok eşim raporu bırakıp çikti . Cuma günü yine dilegetirdi ben de sen çok mu kibarsın abla işi niye kisiselestirdin bu kadar dedim .canımız falan sıkkınmıştır dedim. Sinirlendim çıktım odadan sonra arkamdan o da ne kadar alıngan falan diye konuştuğunu duydum yan odadan. Ya bı insan bı insanın eşiyle ilgili neden sürekli yorum yapar ki. Alıngan diye adımı çıkarıyor sonra. Odaya geldim ben sana kötü niyetle söylemedim ama bundan sonra emin ol eskisi gibi olmycaz falan diyor. . Beni mesafeyle korkutmaya çalışıyor o gün aşırı sinirlendim üslubuna falan .işyerinde ona karşı siz olsanız nasıl davranirdiniz.
Uf hiç çekilmiyor böyle tipler herşeye maydanoz olurlar. Mesafeni koy boş yapmış

Kurum amirinize gidip yolluğunuzu böyle hastalıklı bir ruh hali ile dört ay geç yaptığını ve bunu kendisinin itiraf ettiğini anlatın

Soruşturma açtırıp zararımı rücu ettireceğim diyin

Bütün kuruma yayılır bu konu ve psikopat olarak tanınır artık
Kesinlikle katılıyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻 Haddini bilmeyene haddi öğretilmeli. Babalarının çiftliği gibi çöreklenmişler kurumlara bu örümcekler. Kesinlikle rahatları bozulmalı.

Üff bu insanlar çok bayıyor artık. Samimiyeti farklı algılıyorlar sonra da her şeye burnunu sokabileceklerine inanıyorlar. Az durmuşsunuz onları tanımıyorsunuz sonuçta ne yapacaktınız acaba? Kahkahalarla biz geldik deyip sahte yalakalıklar mı bekliyor?
Lafınızı esirgemeyin bu insanlara karşı bırakın ne derse desin. Sonunda fevri davranmadan kalitenizden ödün vermeden biz samimi değiliz artık lafınıza dikkat mi edersiniz susar mısınız bilmiyorum ama bu şekilde konuşamayacağınızı bilin deyin. Bir afallasın bu insanlar. Diğerleri de neyin ne olduğunu biliyordur takılmayın. Bir insanın moralinizi düşürmeye izin vermeyin.

Ne kadar leş zihniyet bu. Sizden hoşlanmamış da bilmem neymiş. Kesinlikle şikayet etmelisiniz, kim kimi tehdit ediyor görürler o zaman. Kendilerine muhtaç zannediyorlar sanırım sizi. Muhatap olmak zorunda mısınız onlarla yoksa bireysel mi işiniz?
İkimiz de muhasebeciyiz sadece iş için konuşulup geçilebilir.

Neffret ediyorum, tiksiniyorum böyle arsızlığı açık sözlülük sanıp içinde ki nefreti kusanlardan. Hepsini şutladım hayatımdan. Birde afedersin bi ağzına zıçmadıkları kalır sen alttan alırsın, neyse der sabredersin patladığında '' alıngan '' olursun. Oh ne güzel valla. Böylesi virüs gibidir. Hiç selam bile vermeyin.

İkimiz de muhasebeciyiz sadece iş için konuşulup geçilebilir.

Ben densiz ve iftiracı iş arkadaşımdan kurtuldum, darısı sizin başınıza diyorum. Çalıştığınız yerde huzursuzluk çok zor ama haddini bilmeyen insanlarla zaten huzur olmuyor. Ben olsam altlarını yavaş yavaş oyardım...

Ben densiz ve iftiracı iş arkadaşımdan kurtuldum, darısı sizin başınıza diyorum. Çalıştığınız yerde huzursuzluk çok zor ama haddini bilmeyen insanlarla zaten huzur olmuyor. Ben olsam altlarını yavaş yavaş oyardım...
Mesela..? Ya bir de aynı odadayız. Yer degistirebilecegim oda da yok

Mesela..? Ya bir de aynı odadayız. Yer degistirebilecegim oda da yok
Sizin iş ortamınızı bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ben önceden yaptığım iyilikleri yapmayı bıraktım. Baktım o benim arkamdan birilerine yalan yanlış konuşuyor, ben gidip doğrusunu anlattım. İnsanlar siz seviyeli ve ağır başlı durunca, karşınızdakini insan yerine koyunca kötülük yapamaz zannediyorlar. Dedikodu yapmayınca dedikodu yapamaz, yalanım ortaya çıkmaz zannediyorlar, sonrası küçük çaplı bir şok. 🤷🏻‍♀️ Benimki 15 gün dayanamadı yer değişikliği talep ederek gitti.

Back