- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
Selam kızlar. Benim bi iş arkadaşım var. Yaşça büyük benden biraz. Herkese istediğimi soylerim, hep ben bilirim, doğrucuyum, ben çok zekiyim benim zekamda kimse yok ben olmasam bura batar havalarında bı arkadaş kendisi. Ben ondan sonra tayinle geldim. Geldiğim yerden yolluğumu alamadim buraya gelince de doğum iznindeydim işe baslayamadim. Sadexe 5 -10 dk geldim raporumu biraktim işyerine o kadar gördüler beni . O gün bunlar beni sevmemişler , eşimle ben çok asık suratlıymışız. Arkamdan dedikodu yapmışlar .yolluğumu da bu yüzden 4 ay sonra yapmışlar. O ara da pandemi , taşınma falan durumumuz iyi değildi baya sıkıntı çektik. Bunu birkaç kere dile getirdi ay ne suratsizdiniz o gün, kaba kaba davrandınız falan. Başkalarının yanında da dile getirdi eşimi kotuluyor falan o gün bu geldi bize kaba davrandı falan diye halbuki öyle bişey yok eşim raporu bırakıp çikti . Cuma günü yine dilegetirdi ben de sen çok mu kibarsın abla işi niye kisiselestirdin bu kadar dedim .canımız falan sıkkınmıştır dedim. Sinirlendim çıktım odadan sonra arkamdan o da ne kadar alıngan falan diye konuştuğunu duydum yan odadan. Ya bı insan bı insanın eşiyle ilgili neden sürekli yorum yapar ki. Alıngan diye adımı çıkarıyor sonra. Odaya geldim ben sana kötü niyetle söylemedim ama bundan sonra emin ol eskisi gibi olmycaz falan diyor. . Beni mesafeyle korkutmaya çalışıyor o gün aşırı sinirlendim üslubuna falan .işyerinde ona karşı siz olsanız nasıl davranirdiniz.