Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hadise saçlarını 10 günde bir yıkıyormuş :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
pek inandırıcı bir haber değil en kuru saç bile 4-5 günde kirlenir

hergün fön çektiriyor sprey vs. kullanıyor ertesi gün spreyli saçlarına tekrar mı fön çektiriyor?
hadi onu geçtim bu kız nasıl bitlenmiyor

Hadisenin mi saçları güzelmiş

Peruk gibi iğrenç saçları var üstüne üstlük bir de kokuyormuş iğrenç 10 gün saç yıkamamak ne demek ya
Bitlenmiyo mu

saçlarım kolay kolay yağlanmaz ama 3 günde bir yıkarım yani dayanamam yine de. sadece yağ değil ki şehrin tozu pisi de birikiyor saçta..

ay ne güldün ya arkadaşlar yorumlarınız harika daha ben ne diye bilirimki üstüne

yok yo olur öyle ben üniversitedeyken 1 ay yıkanmamıştım ciddiyim yani bildiğin kara veba olcaktım son anda beni oto yıkamacıya götürüp uzaktan fırçalamışlardı

hadisenin normalde saçları böyle hatta bundan daha kötü..havaalanında görmüştüm
Eki Görüntüle 715665

Eki Görüntüle 715666

Eki Görüntüle 715667

ben de şu üstteki iki resmi aradım buldum tam koyacaktım senin koyduğunu gördüm. en doğan hali böyle işte. forumda hiçkimsenin bu kadar berbat saçları olduğunu sanmıyorum. bu kadının saçlarına güzel falan demek çok komik.
bikinili resmine de yorum yapmadan geçemeyeceğim. vücudu ne kadar yaşlı duruyor ya kol altları kat kat poposu dümdüz vücudu pörsük pörsük duruyor yaşına göre korkunç halde... :/

tabi canım eminim 10 günde bir yıkıyordur (!). zaten ne zaman ünlülere güzellik sırları sorulsa hemen başlıyorlar bol su içiyorum yediğim meyvelerin kabuklarını yüzüme sürüyorum.... :) biz de safız zaten. gidip bakımlar yaptırıyorum, botoks yaptırıyorum, güzellik merkezlerinde akşam ediyorum demiyorlar. hadise'nin açıklaması da böyle bir şey :))

cogu arkadaslarin dediklerine katiliyorum ..iyi sallamis ama tutturamamis yada birileri abartmis dediklerini

Ben onun ilk ciktigi zamani biliyorum ..okadar estetik yaramis tabikide ama saclari o yayinladiniz resimdende beterdi :))

Benim bi arkadasim var haftada bir kere yikiyor kizin saci hic yaglanmiyor ama kizin saci okadar cok gör ve sac telleri okadar kalinki anlatamam okadar imreniyorum bi örgü yapiyoruz ona 2 kol bileklerim kadar ..masallah ...ama hadisenin o ciliz saclarini bence hergün yikasa kurtarmiyordur :))

herseye inanmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…