Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hadise saçlarını 10 günde bir yıkıyormuş :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende kuru temizleme diye bir şey duymuştum.sprey şeklinde gün içerisinde ani olarak çıkan davet vb durumlarda kullanılabiliyormuş. bu da öyle bir şey olabilirmi ama asparagaz bir habere benziyor:37:

hadisenin saçlar kendi saçı değil ki zaten çıt çıt mı kaynak mı neyse işte onlardan
onları on günde bir çıkarıp yıkıyodur onu kasetmiştir:51:
hiç de mi duş almıyo bu kadın :1:

hadisenin saçlar kendi saçı değil ki zaten çıt çıt mı kaynak mı neyse işte onlardan
onları on günde bir çıkarıp yıkıyodur onu kasetmiştir:51:
hiç de mi duş almıyo bu kadın :1:

Gür ve güzel saçmıymış hadiseninki:63:Bildiğin kaynak onun saçları.kime taksan o kadar gür olur saçları
Bide 10 günde 1 yıkamak ne ya, abdest denen şeyden haberi yok mu bunun:37:

Son düzenleme:
Gür ve güzel saçmıymış hadiseninki:63:Bildiğin kaynak onun saçları.kime taksan o kadar gür olur saçları
Bide 10 günde 1 yıkamak ne ya, abdest denen şeyden haberi yok mu bunun:37:

süperdi yahu gerçekten..

yanii insanı düşündürür bu , hakikaten bu kadın banyo filan yapıyor ama onlarda abdest kısmında da belki vardır dışardan sürüp de kabul ettiren bişey.. ya da . . .

aman ya bi işim kalmadı bi de çıtçıtlı pıtpıtlı saçlı, benim üç bacağım kalınlıkta bacaklı hadisenin post gibi saçlarını taktım kafama.. off babamın demesi gibi, deli miyim neyim ya bana neeeeeeee

oramımı açsam buramımı göstersem neremi göstersem daha güzel olur diye düşünmekten saçlarını yıkamaya vakti kalmıyor olabilir nerde o eski masum ve temiz sanatcılar ahhh ahhh:) bu arada yaşlı değilim yaşım 21:)

10 derken abartmış olbilir ama dediği gerçekten doğru saçı sık yıkamak saç derisindeki yararlı olan bakterileri öldürürmüş.saçı yağ besler..benim bi arkadaşım saçını bırakın 10 günü 3 hafta yıkamasa yağlanmaz...oda haftada 1 yıkar saçlarını ve saçları hep çok gür hemde inanılmaz parlak..tabi benim gibi 2 günde 1 yıkamazsa aylardır banyo yapmamış gibi rahatsız olanlar için imkansız bi durum :)

İmkansız o kadar sprey falan uygulanıyor saçına yıkamadan nasıl onlarla yaşıyor. Çalıştığı mekan kokusu sigara kokusu sinmiyor mu yani ? Çok saçma geldi bana. ben maalesef sıcak memlekette yapadığım için hergün denize giriyorsam günde 2 yi bulur yıkamam

Bence de uydurma bir haber sürekli kuaförde sürekli sahnelerde sonuçta 10günde bir yıkaması mümkün değil eğer şöhret olamayan birisi söyleseydi inanabilirdim bazılarının saçları hiç yağlanmaz saçları ne kadar zaman geçerse geçsin yağlanmayan tanıdıklarım var

Son düzenleme:
"Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum"

çok güldüm buna ya hiç yıkamasın o zaman :9: 10 gün nedir ben 3 gün yıkamasam huzursuz olurum nasıl saçmış ki bu kirlenmiyor on günde :53::27:

o toza topraga egsoz dumani, konserlerde sigara dumani, sac spreyi jöle möle vs nasil kirlenmez yaw, pek inandirici gelmedi bana 10 günde iiirggggg migdem kalkti

Buyrun size saclarini 10 günde bir yikayan mükemmel sacli hadise Hadise :37:

Hadise-Alt%C4%B1n-Kelebek-%C3%96d%C3%BCl-Gecesi-Frikik-Video-%C4%B0zle-13.06.2011.png

5836036524_345ae267ba.jpg

Off yarildim gülmekten.. :60: :60: :27:

yalan yaa..
konser vermiyor üst üste
hergün ayni sac seklinimi kullaniyor.. mecburen yikanmali o saclar..
her dediklerine inansaydik, ohooo

Back