• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hadise saçlarını 10 günde bir yıkıyormuş :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yakında bitli hadise diye adı çıkar :)) o kadar şey sürülüyor kafasına ilginç :)

benim klasiktir valla , her sene doğum günümde yıkarım saçlarımı ....

ayrıca bence bu yalan haber gibi geldi, saçlarını 10 günde bir yıkanır mı hiç , hadi normal insan olsa bi derece dicemde , bunlar sürekli ekranda , spreyler simler pullar jöleler , hiç 10 gün olur mu ? ben sabah sprey sıksam , ertesi sabah sprey kuruyup pulpul kepek gibi bişeyler oluyor yani , bunun spreyin üzerine hergün maşa gene sprey gene fön mü yani ? yok beee kesin yalan....

doğru olabilir, bir çok bilinçli insan saçlarını 3 günden önce yıkamıyor artık böylece hem saç sorunları azalıyor hem yağlanma kirlenme problemleri ortadan kalkıyor. tabi bunun için saçınıza sürdüğünüz, jiledir köpüktür, mavi sudur, saç açıcı, saç bilmemnesi kullanımını bırakmanız gerekmekte, saçı asıl kirletenler onlar.

Kuaförde yıkıyorlardır onunkini bence de. Kendisi belki 10 günde yıkıyordur aradakileri saymadan :). Ben de tozlu ortamda çalışmasaydım en azından haftada bir yıkamayı isterdim ama yapamıyorum şu an

şaka mı bu bence ok saçma hiç kokmuyor saçı yağlanmıyor bide sürekli saçı yapılır o durumda daha çok yıkaması gerek bence ayy benim 3 gün geçtimi kokuyo ve yağlanıyo yıkamadan hiç rahatı gelmez yıkıycam ki şöyle burnuma mis mis kokusu gelecek :16:

saçları uzun süre yıkamayınca saç kendi yağıyla besleniyomuş arkadaşlar çabuk uzuyomuş ama ben yine de yıkamadan duramam ıyy yağlı yağlı :120:

harbımı yaaa? 10 de cok uzun bır sure ama ya, haftada ıkı kere yıkanmalı saç. saç uzmanlarıda oyle soyluyor hergun yıkanmasıda zararlı. kafası kokuyodur hadısenın :D:52::52::52:

saçları uzun süre yıkamayınca saç kendi yağıyla besleniyomuş arkadaşlar çabuk uzuyomuş ama ben yine de yıkamadan duramam ıyy yağlı yağlı :120:

doğrudur bence de ben de haftada 2 kere yıkarım çabuk uzuyor saçlarım ama hadise'nin söylediği pek inandırıcı değil.saçları hergün işlem görüyor ne yani kirli saça mı yapıyorlar,her gün yıkanıyordur o saç

yok artık magazin dünyasına inanmayın 10 günde yıkanan saç parlamaz öle hadi spreyle parlattılar diyelim 10 günde 10 kere spreylenen saç ne hale döner inanmadım ben

nasıl olurki 2 gunde kirleniyor dısarı cıkamıyorsun heralde benim saclar 10 gunde joleye bulanmıs gibi olur yaglanmakdan :53:

nasıl yani vücudunu yıkıyor ama saçlarını yıkamıyor mu
yopksa vucüdunuda mı 10 günde bir yıkıyor
desenize bu hadise harbi pismiş yani
10 günde saçmı yıkanır yaa kokar o saç ne hale gelir :)

o kadar meşhur biri ki her gün saçında bir işlem,model yapılıyordur sizce mümkün mü böyle bişey? delinin biri kuyuya taş atmış misali her duyduğunuza inanmayın.
ayrıca saçı az yıkamakla uzama hızının alakası yok.kendim denedim,eminim.saçın büyüme hızı kişinin genetiği ve beslenmesi ile ilgili.

Kızlar benim bir arkadaşım vardı ve saçları upuzun ve çok güzeldi,dayanamayıp sormuştum özel bir şey yapıp yapmadığını, bana ayda 1 kere yıkadığını söylemişti. İnanmadım dalga geçiyosun benle bitlenirsin bir ay yıkamazsan dedim, kız yeminler etmişti. Dedim banyo yapmıyo musun hiç, dedi yapıyorum her gün ama saçlarımı yıkamıyorum toplayıp bone geçiriyorum üzerine demişti. Saçları temiz gözüküyordu. Yağlanmıyor hiç saçlarım alıştı diyordu. Aslında mümkün bir şey ayda bir kere yıkamaya alıştrınca yağlanmaz ama insan nasıl dayanır böyle bir şeye, terliyoruz saç dipleri ter oluyor. Pisleniyor. Bir de ben banyo yapınca mutlaka kafamı yıkamam lazım yoksa banyo yapmış gibi hissetmem yine pismişim gibi gelir. Ben her gün spor yaptığım için aşırı terliyorum doğal olarak da saçlarımı her gün yıkıyorum maalesef.

Hadise olayına gelince o kadar ünlü biri 10 günde bir yıkayamaz. Kuaföre gidince bile kuaförler hep saç yıkar işlem yapmadan önce. Hadise belki kendi 10 günde bir yıkıyordur ve kuaförün yıkamalarını saymıyordur belki.

Back