Hadise: Saçımı 10 günde bir yıkarım

hadi saçını geçtimde o koca basenlerinle corap reklamına cıkmaya hıcmı utanmadın hadiseee:KK12::KK12:
Asıl lara croft olamamaya hiç mi utanmadı..gerci Marilyn de olamamış..bence hadıse kendı bile olamamış o reklamda

Ayrıca hadısede saç yokkı hepsi kaynak..

Bende cıtcıtlarımı 6ayda bır yıkardım hoş..

gerçek,ben dinledim..fön vs den saçı daha az zarar görüyormuş..

saçı yıprancak diye kokuyla mı dolaşılır..bizler 1 gün geçse rahatsız oluyoruz..saçım yıpransın ama kokmasın..benim için temizlik daha önemli..bu nasıl sanatçı..herhalde parfümler devreye giriyordur..iğrenç..:KK45:

Asıl lara croft olamamaya hiç mi utanmadı..gerci Marilyn de olamamış..bence hadıse kendı bile olamamış o reklamda
gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhalde:KK12::KK12:

gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhalde:KK12::KK12:
ende videosunda inanamadım..çok fazla basenler..ne yemişki bu hatun:)

Yok daha neler. Ya yalan haber ya da yuh. Yanindan gecilmez 10 gunde bir yikanan kafanin. :KK14:

arkadaş sanırım melek subaşı esprisinden yola çıkarak muş dedi, kınanacak bir durum yok yani.

dış paris iç muş, saçlar marlyn hayatlar muş vs vs gibi

Ben bu espriyi hiç anlamadım , duymadım da .

Konuyu okurken 'miş' yazdığını , telin kelimeyi düzelttiğini düşündüm . İlimizin kastedildiğini düşünmemiştim , hiç hoş olmamış bence .

Konuya gelince 10 gün çok uzun ya , ben olsam kesin kurtlanırdım .:KK34::rolleyes: Amma velakin benim de haftada bir banyo yaptığını söyleyen bir tanıdığım var ve bugüne kadar ne ter koktuğunu ne de saçının yağlandığını hiç görmedim . :KK64:

Back