- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.426
- 1.123
Her gün düzenli spor ve 10 günde bir saç yıkama mı?Kadın ter bezlerini aldırmış galiba.
biz fakirler gibi ter koktuğunu düşünmüyorsun umarım
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün düzenli spor ve 10 günde bir saç yıkama mı?Kadın ter bezlerini aldırmış galiba.
Asıl lara croft olamamaya hiç mi utanmadı..gerci Marilyn de olamamış..bence hadıse kendı bile olamamış o reklamdahadi saçını geçtimde o koca basenlerinle corap reklamına cıkmaya hıcmı utanmadın hadiseee![]()
gerçek,ben dinledim..fön vs den saçı daha az zarar görüyormuş..
gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhaldeAsıl lara croft olamamaya hiç mi utanmadı..gerci Marilyn de olamamış..bence hadıse kendı bile olamamış o reklamda
buna kuru sampuanmı dayanır oky hem o spreyli sacı nasıl acıpta arasına kuru sampuan sıkıcakkıkuru şampuanmı kullanoyor nedir :)
aynenbuna kuru sampuanmı dayanır oky hem o spreyli sacı nasıl acıpta arasına kuru sampuan sıkıcakkı![]()
O şimdi j.lo oldum sanıyordur..yada kım kardeshian..gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhalde![]()
sanmaya devam etsin o zamanO şimdi j.lo oldum sanıyordur..yada kım kardeshian..
kuru şampuanmı kullanoyor nedir :)
Püüü fakir aklımla düşünemedim işte, ne bileyim. Hacı Şakir saf sabun insanıyız ne de olsa.biz fakirler gibi ter koktuğunu düşünmüyorsun umarımbastırsın diye parfüm banyosu yapıyordur
![]()
ende videosunda inanamadım..çok fazla basenler..ne yemişki bu hatun:)gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhalde![]()
arkadaş sanırım melek subaşı esprisinden yola çıkarak muş dedi, kınanacak bir durum yok yani.
dış paris iç muş, saçlar marlyn hayatlar muş vs vs gibi