Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende özel olarak hadısenın bitinden şipariş verdim..diğer bitlere göre daha fazla kan emip zayıflatıyormuş..sahıbıne sadıkmış..hem hayvan besliyorsun hem zayıflıyorsun..ama onunkıler arada kulağına şarkı sozu fısıldıyormuş..benımkıler uydudan radyoya baglanıyor anca..Çekemiyorsunuz Hadise'yi, ne var saçlarını 10 günde bir yıkıyorsa, bitlenirmişmiş
Ayol onun biti bizimkiyle bir mi? Bizim bitlere ıykkk derler onun bitlerini müzayede de milyon liralara satarlar
Sen seninkileri eğit biraz, bir müzik kursuna falan gönder, keman, piyano, gitar dersleri alıp nota okumayı öğrensinler, ben benimkileri sirk cambazı eğitimine yolladım, büyükşehirlerde çadır kurup paraya para demeyeceğim Ne de olsa zaman para zamanı, öyle beleşten kan emmek olmaz, çalışsınlar hak etsinler kanımıBende özel olarak hadısenın bitinden şipariş verdim..diğer bitlere göre daha fazla kan emip zayıflatıyormuş..sahıbıne sadıkmış..hem hayvan besliyorsun hem zayıflıyorsun..ama onunkıler arada kulağına şarkı sozu fısıldıyormuş..benımkıler uydudan radyoya baglanıyor anca..
On günde bir kendi yıkıyodur arada kuaförler
Ünlü şarkıcı Hadise, saçlarının gür ve parlak olmasının nedenini 10 günde yalnızca bir kere yıkamaya bağladı.
Magazin gündeminde son zamanlarda aldığı kilolarla yer alan Hadise bu kez de saçlarıyla haber oldu.
Magazin programı Star Life'ın haberine göre,saçlarının gür ve parlaklığında iddialı olan Hadise bunun nedenini de 10 günde bir yıkamaya bağladı. Hadise her gün düzenli olarak spor yaptığını, sağlığına olabildiğince dikkat ettiğini belirttiği röportajında saçlarıyla ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı verdi:
"İddia ediyorum bence müthiş bir şey. Saçlarımı 10 günde 1 kere yıkıyorum. Çünkü sürekli olarak yıkanan ve kurutma makinesi ile kurulanan saçlar çok zarar görüyor. Ben de her 10 günde yalnızca 1 kere yıkıyorum."
Hahhaa:))))))Sen seninkileri eğit biraz, bir müzik kursuna falan gönder, keman, piyano, gitar dersleri alıp nota okumayı öğrensinler, ben benimkileri sirk cambazı eğitimine yolladım, büyükşehirlerde çadır kurup paraya para demeyeceğim Ne de olsa zaman para zamanı, öyle beleşten kan emmek olmaz, çalışsınlar hak etsinler kanımı
Sadece kaşınsa yıne ıyı..ben anında çöp karıştıran adamlara benzıyorum..hepsi tel tel ayrılıyor..ıslak ıslakYağlı ve yapış yapış olmuyor mu
2 gün yıkamazsam kaşınmaya başlıyorum
Aynen ben de öyle oluyorumBiz alıştırdık galiba10 günde bir yıkanmayı denemeliyizBelki yağlanmıyordurSadece kaşınsa yıne ıyı..ben anında çöp karıştıran adamlara benzıyorum..hepsi tel tel ayrılıyor..ıslak ıslak
gerçek,ben dinledim..fön vs den saçı daha az zarar görüyormuş..saçı 10 günde birse..vucududa aynıdır..ama insanların içine nasıl çıkıyor yaa..insan kokar..saçın yağlanmasını bırakın..saç dipleri ..deri yağsı yağsı kokar..suya mı kıyamıyor acaba..yıpranma bahane..