Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hadise saçlarını 10 günde bir yıkıyormuş :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
surdaki resimlerdeki halini canli canli izlemistim..
igrenmistim resmen kendine napmis bu diye, niye böyle igrenc mimikler kullaniyor diye..
tam vasat bir görüntüydü.. beyonce gibi olacam diye iyice igrenclesmisti..

Benm saçlarım çok kuru dolayısıyla çok çabuk kırılıyor ve istediğim kadar uzatamıyorum. Kuaförüme sormuştum nasıl daha canlı, yumuşak , güçlü ve çabuk uzatabilirim bu saçlarımı diye. O da yağlayıp beklet daha sonra yıka dedi. Sonra kulağıma eğilip eski usul yap . Yıkama saçlarını dedi. Saç en çok kendi yağıyla besleniyormuş. Yani 2 günde bir yıkıyorsanaız bunu 3 güne çıkaracakmışsınız. Öyle demişti,. Ama kimisi de saç dipleri temiz olursa saç daha iyi uzar diyor. ( şampuan firmaları yani) Kafam karıştı
Ama hadiseciğim abartmış baya 10 gün yıkamamak da ne oluyormuş. Bitlenir insan , kokuşur kafası. İllet bişi olursun yaa herkes kaçar senden .
Iııyyykkk ...

ben kışın bile bir gün yıkayorum bir gün yıkamıyorum yazın hergün yıkıyorum sonra saçlarım acaip kaşınıyo yağlanıyo afedersiniz kokuyo gibi geliyo.yazın bazen iki kez bile yıkıyorum günde ferahlıyorum hayatta duramam 10 gün.kimileride suyun çabuk uzattığını söylüyolar.ama kızlar şampuan çok fala kurutuyo ya yazın özellikle hergün şampuanlamayaın ıslatın saçlarınızı güzelce ılık suyla kirini arıtın diplerden masaj yaparak sonrada uçlarına saç kremi sürün hem güzel kokuyo hemde yumuşacık oluyo kurumuyo saçlarınız şampuan çok kurutuyo her ne kadar kremlide kullnsak.arada bir şampuanlayın özellikle yazın sık duş alıyoruz ya saçlar kurumasın

sallama bi haber olmuş bence...
hadise mutlaka her gün fön veya maşa yaptırıyordur. bilemedin 2 günde bir.
kirli kirli mi yapılıyo sanki...

günde 2 kere yıkıyodur eminim....okadar magazinde görüyorum saçları çokk güzell on gün yıkanmamış saça benzemiyor asparagass yanee:..

Dün başka bir forumda çok uzun saçlı bir kadın gördüm, yıkadığından 10 gün geçtiğini söylüyordu. Kendisi yıkamadan dayanabildiği kadar durmayı tercih ediyormuş.Yakından fotoğraflar koymuş, benim şimdiki saçımdan daha yağsız ve temiz gözüküyordu. Nasıl oluyor anlaması güç

saçların sık yıkandığında ph dengesinin bozulduğunu biliyorum çünkü başıma geldi..çabuk yağlanıyo sık yıkanan saç..ama 10günde baya uzun bi süre

sık yıkanan saçları ph dengesi bozuluyo bunu iyi biliyorum çünkü başıma geldi..saçlarım yağlanıyodu daha sonra ph dengeleyici şampuanlarla saçımı düzelttim ve bakım yaptım..şuan 4-5günde bir yıkıyorum..yazın hergün yıkıyorum ama bazı günler şampuan sürmüyorum..yağlanmıyo o şekildede

Son düzenleme:
Hadise şur sıralar Mahsun kırmızgülün teknesine gidip geliyormuş. çigköfte ,kebap,lahmacun derken kız kendini salmış duba olmuş:) O nedenle de saçlarını yıkayı unutmuş çok değil.

ıyy bir gün değil iki gün değil on gün o fönü çeken ,maşa yapan kuaförlerin Allah yardımcısı olsun hele bu sıcakta ,

aaa az bile ayda bir yıkasın bence

saçı yıpranmasın ama koksun mühim değil yani

Bende su saçları uzatır diye bilirdim ..Pislik abidesi o saç yapış yapış olur yaaa ıyyy ben iki günde bir yıkarım saçım yağlanıcakta millete pis görünücek die ..Hme soğuğa yakın ılık suyla yıkayıp soğuk suylada 1 dk ka kurulayınca oldukça sağlıklı oluyor :)

bazılarının saçı çabuk yağlanmaz...benim de öyle mesela...4-5 gün yıkamadan durabilirim,yağlanmaz...(durmuyorum o ayrı :)bazılarınınki de 2 günde yağlanır...ama
hadise de abartmış
10 günde kokar insanın kafası

hakkı var piyasadaki şampuanlarla saçınızı hergün yıkadığınızda siz temizleniyor sanıyorsunuz ama aksine daha fazla kirleniyor, saç derisini yağdan arındırınca deri daha fazla yağ üretmeye başlıyor, belli süre sonra saçınız hergün yıkama ihtiyacı hissediyor. bu durumun çözümü gayet basit, saçınızı 3 günde bir yıkayacaksınız ve sülfat ve tuz içermeyen şampuanlar kullanacaksınız. sonra duacım olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…