• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hadise saçlarını 10 günde bir yıkıyormuş :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nilyesili

gülümse odaklan değiştir
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
190
4
46
İstanbul
Saçlarını 10 günde bir yıkıyor
Gür ve parlak saçlarıyla dikkat çeken ve gittiği her yerde özellikle kadın hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan güzel popçunun, saçlarının güzelliğinin sırrı az yıkamasıymış. Hadise'nin saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenildi. Bu durumu inkâr etmeyen ünlü şarkıcı konuyla ilgili olarak, "Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum" diyor

Alıntı

yahu ne saçmış iyi bitlenmiyor :):63:

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçlarını 10 günde bir yıkıyor
Gür ve parlak saçlarıyla dikkat çeken ve gittiği her yerde özellikle kadın hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan güzel popçunun, saçlarının güzelliğinin sırrı az yıkamasıymış. Hadise'nin saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenildi. Bu durumu inkâr etmeyen ünlü şarkıcı konuyla ilgili olarak, "Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum" diyor

Alıntı

Sabah Haber plus

yahu ne saçmış iyi bitlenmiyor :):63:

hadi diyelim bitlenmiyor peki bu kadının saçı yağlanmıyor mu ya :53:

Hadise'nin saclari mi gür ve parlakmis? Gür ve parlak sac görmemis sanirim onlar. :122:
Ben de sIk yikamam saclarimi ama bu kadar da degil..

"Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum"

çok güldüm buna ya hiç yıkamasın o zaman :9: 10 gün nedir ben 3 gün yıkamasam huzursuz olurum nasıl saçmış ki bu kirlenmiyor on günde :53::27:

:53:10 gün mü??:53:ben iki gün yıkamasam kafam kaşınır 10 gün yıkamasam bitlenirim herhalde.temizlikten bir haber herhalde.

ya ben sacimi mecburen en fazla 3 gun bekletebiliyorum. 3 gun sonra saclarim cokkk kotu bi hal aliyo, yagli ve bakimsiz oluyoo. saclarimi yikadikca saclarim aciliyo ve daha bi canli oluyo:49:

saçın hemen uzayacak deseler bile 10 günde bir saç yıkayamam valla...
2 gün yıkamasam berbat görünür benim saçlarım,yağlanır..
Allah korusun..

10 gün abartı ya ben haberin gerçek olduğuna inanmıyorum:31:ayrıca herkesin saçları yağlanmıyorki bazılarının kuru oluyor hep:34:

3. gün sacıma cok kirl muamelesi yapıyorum:9: 10 günde ne demek yok saclarım gür olmasın iyi böyle:27:

Kizlar saclar yikamadan, daha dogrusu su degdirmeden ve 10 gun kirlenmeden de kullanilir...
Kuru (susuz )sampuanlar var:)
Cogunlukla yatalak hastalar ve bakima muhtac insanlar icin kullanilir ancak unluler, sahne sanatcilari, mankenler ( yani surekli bakimli saclarla dolasmak zorunda olanlar) da kullanmaya basladi son zamanlarda, surekli yikamak ve fonlemek dogru saci hem doker hem kurutur hem kirar, birde onlari dusunun kafalarinda sac kalmiyor cogunun tamda sebepten !
Neyse arastirin , pudra ve kopuk seklinde olanlari var , kafaya surup bekleyip , iyice fircaliyorsunuz :)
Soz konusu kisininkide muhtemelen oyle birsey :)
Ah su yarimyamalak yapilan haberler , insani rezil eder :6:

ben de 3 günde 1 yıkamaya çalışıyorum ama en fazla 2 gün dayanabiliyorum, dışarı çıkmayacaksam evde klima fln olunca 4 gün hiç yağlanmadan duruyorum ama bence de her gün fln yıkamak saçları çok sakıncalı, senelerdir insanlar saçın nasıl bu kadar uzun diye soruyorlar bence bu en büyük etken, bi de saça işlem yapmamak kimyasal bişeyler.

kuru şampuan saçın yağını sadece saçın ucuna doğru sürükler bence. su ve sabun şampuan benzeri bir madde olmadan o yağın kirin saçtan tamamen gitmesi bence imkansız. özellikle de yağın

Back