Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gece saat kaçta acaba?
canim seni bu gece icin baya karamsar gördüm,neyse artik yarisma akisina birakacagiz kendimizi,bu saatten sonra yapacak birsey yok,ayrica bende canli performansini hic begenmedim ama ne yapalim aksam bekleyip görecegiz hep beraber.ama icimdeki his sanki birinci olacakmisiz gibi geliyor,dur bakalim.:asigim:Bu gece saat 22'de ..
Ben bu erovisyona pek takmayan bi insandım ama bu sene deliye döndüm:bbo:
Resmen rezil olduk..Kimse bana o senin ülkeni destekliyor vs vs demesin
Rezalet..Sesin yoksa playback yap be kızım olmadı şan dersi al..bu nedir böyle yaa
![]()
Bu adamı ben anlayamadım biri Türkiyenin şovunu mahvetmek istiyor sandım adam resmen
sahneye uçarak girdi puahhaha :roflol:
O kareografi neydi..O halaydan bozma çiftetelliden çakma dans figürlerini nasıl o şarkıya yakıştırdılar..
Yarışan ülkelere bakıyorumda canlı söyleme yetisine sahip olmayan bi elemanı oraya
çıkarma cüretinde bulunan tek ülke biziz bununla da ayrı bi iftihar ediyorum..
Kızda ses yokmuş zaten..Heyecan meyecan..Kıyafetede kızıyordum ama belki görüntüden alırız bi kaç puanda ilk 10da 7 lere yerleşiriz -tatlicadiarzu-
Eğer bu gece bu yarışmada biz birinci olursak anlayacağım ki bu yarışma ses yarışması falan değil
baya bildiğin saçma gereksiz ve basit bi oluşum..
Ayrıca o soğuk soğuk durmadan birbirine asılan yılışık peruktan bozma saçları uzun bacakları olan
düğmeye kim basacak yarışması yapan aptal sunucularda yarışmanın ne kadar kalitesiz olduğunun
bir göstergesi..Nedir bu yaa resmen birbirlerine asılıyorlar kafamçokkarıştı
Bu gece norveç ya da Azerbeycan birinci olsun..Hayır 20-25 kontör olmasa oy atıcam ama kıyamıyorum -tatlicadiarzu-
hadıse cıktımı ben kacırdınmmı yoksa?