Hadise iin yorumlar

valla bence zaten hadisede ses mes yokki nasil finale girdi anlamyiorum ciplak bacak ve dansiyla girdi sanirim ben sesini hic begenmiyorum, sarki güzel ama

fena deil şarkı aham şahım bir şarkı deikl bence kıyafet berbat..yorum hiç güzel diil.

şarkı tam eurovisiona yakışan bir şarkı yeterince ilgi çekici bence
bakalım bu akşam nolcak

haberlerde okuduğum kadarıyla hadise iyileşmiş.( umarım öyledir )
birçok sitede özellikle youtube'ta yorumları okudum.
yabancılar falan dansı şarkıyı ve hadiseyi beğenmişler fakat ses olarak iyi bulmamışlar.
herkesin yapmış olduğu my top 10,5,15,20 listelerinde hadise yer alıyor.şaşırdığım nokta ise yunanistanın şarkısını beğenen pek yok ve bu listelerde hep son sıralarda veya yer almıyor.
bana göre ilk beş sırada yer alacak ülkeler ispanya,norveç,izlanda,yunanistan ve türkiye...sıralamasını tahmin edemeyeceğim.daha sonrasında ise bu ülkeleri uk,ukrayna,azerbaycan,isveç,ermenistan estonya fln takip edecektir
ilk 5 garanti fakat birincilik çok zor.

birincilik zor çünkü malesef komşuculuk oynanıyor bu yarışmada
tabi siyaset şarkıların önüne geçebiliyor özellikle nette resmen ermenistan türkiye savaşına dönmüş olay
nedense sadece biz kıyafetten falan bahsediyoruz yabancılar hiç problem etmemişler bu olayı
genelde sesine ve koreografisine kusur bulmuşlar bu gece hadise kusursuz olursa ben birinciliğin yakın olduğunu düşünüyorum

gobek cıkmıs felaket.bacakları guzel bence gobegı kapayıp bacakları acsaydı daha ıyı olurdu.ses cok kotuydu.hıc cıkmıyordu.arkada erkegın sesı hadıseyı bastırmıstı.ayrıca kırmızı elbısenın ıcınde yesıl erkekler hıc hosuma gıtmedı.baska uyumsuz renk bulamamıslar sankı.umarım bu aksamda o erkegın sesı hızı bastırmaz dıkkate almıslardır.

Bu gece saat 22'de ..

Ben bu erovisyona pek takmayan bi insandım ama bu sene deliye döndüm:bbo:
Resmen rezil olduk..Kimse bana o senin ülkeni destekliyor vs vs demesin
Rezalet..Sesin yoksa playback yap be kızım olmadı şan dersi al..bu nedir böyle yaa

14.jpg

Bu adamı ben anlayamadım biri Türkiyenin şovunu mahvetmek istiyor sandım adam resmen
sahneye uçarak girdi puahhaha :roflol:
O kareografi neydi..O halaydan bozma çiftetelliden çakma dans figürlerini nasıl o şarkıya yakıştırdılar..
Yarışan ülkelere bakıyorumda canlı söyleme yetisine sahip olmayan bi elemanı oraya
çıkarma cüretinde bulunan tek ülke biziz bununla da ayrı bi iftihar ediyorum..

Kızda ses yokmuş zaten..Heyecan meyecan..Kıyafetede kızıyordum ama belki görüntüden alırız bi kaç puanda ilk 10da 7 lere yerleşiriz -tatlicadiarzu-

Eğer bu gece bu yarışmada biz birinci olursak anlayacağım ki bu yarışma ses yarışması falan değil
baya bildiğin saçma gereksiz ve basit bi oluşum..

Ayrıca o soğuk soğuk durmadan birbirine asılan yılışık peruktan bozma saçları uzun bacakları olan
düğmeye kim basacak yarışması yapan aptal sunucularda yarışmanın ne kadar kalitesiz olduğunun
bir göstergesi..Nedir bu yaa resmen birbirlerine asılıyorlar kafamçokkarıştı

Bu gece norveç ya da Azerbeycan birinci olsun..Hayır 20-25 kontör olmasa oy atıcam ama kıyamıyorum -tatlicadiarzu-

Bu gece saat 22'de ..

Ben bu erovisyona pek takmayan bi insandım ama bu sene deliye döndüm:bbo:
Resmen rezil olduk..Kimse bana o senin ülkeni destekliyor vs vs demesin
Rezalet..Sesin yoksa playback yap be kızım olmadı şan dersi al..bu nedir böyle yaa

14.jpg

Bu adamı ben anlayamadım biri Türkiyenin şovunu mahvetmek istiyor sandım adam resmen
sahneye uçarak girdi puahhaha :roflol:
O kareografi neydi..O halaydan bozma çiftetelliden çakma dans figürlerini nasıl o şarkıya yakıştırdılar..
Yarışan ülkelere bakıyorumda canlı söyleme yetisine sahip olmayan bi elemanı oraya
çıkarma cüretinde bulunan tek ülke biziz bununla da ayrı bi iftihar ediyorum..

Kızda ses yokmuş zaten..Heyecan meyecan..Kıyafetede kızıyordum ama belki görüntüden alırız bi kaç puanda ilk 10da 7 lere yerleşiriz -tatlicadiarzu-

Eğer bu gece bu yarışmada biz birinci olursak anlayacağım ki bu yarışma ses yarışması falan değil
baya bildiğin saçma gereksiz ve basit bi oluşum..

Ayrıca o soğuk soğuk durmadan birbirine asılan yılışık peruktan bozma saçları uzun bacakları olan
düğmeye kim basacak yarışması yapan aptal sunucularda yarışmanın ne kadar kalitesiz olduğunun
bir göstergesi..Nedir bu yaa resmen birbirlerine asılıyorlar kafamçokkarıştı

Bu gece norveç ya da Azerbeycan birinci olsun..Hayır 20-25 kontör olmasa oy atıcam ama kıyamıyorum -tatlicadiarzu-
canim seni bu gece icin baya karamsar gördüm,neyse artik yarisma akisina birakacagiz kendimizi,bu saatten sonra yapacak birsey yok,ayrica bende canli performansini hic begenmedim ama ne yapalim aksam bekleyip görecegiz hep beraber.ama icimdeki his sanki birinci olacakmisiz gibi geliyor,dur bakalim.:asigim:

canlı performansı gerçekten de iyi değildi..
ama haberlerde dinlediğim kadarıyla ses düzeninde bozukluklar olmuş..
mikrofon bozulmuş falan..

neyse bu akşam dananın kuyruğu kopacak..
inşallah daha güzel söyler bu sefer..
en azından rezil olmayalım..

playback yapmak yasak mı yarışmada bilmiyorum ama playback yapsa iyi olur..
çünkü sesi duyulmadı hiç yarı finalde..
vokalistlerde olmasa şarkı duyulmayacaktı...

hadi bakalim oylar hadise icin basarilar HADISE basarilar TURKIYE!!!!!
yurt disindaki arkadaslar turkiyemizi hadisemizi yalniz birakmayalim!!!!

kızlar valla bizimde şarkımız güzel ama azerbaycanın şarkısı inanılmaz güzeldi bence kesin ya 1. yada 2. olur gerçekten hakettiler bence süper şarkıydıhihoyyyt

Back
X