Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneyede ben gitcem erovizyona, kimse yoluma taş komasınsüprizzzzz, kızım sana söylüyorum, kermit sen anla, kıskançsındır bilirim seni:lepi:
hatundaki fizik süper, öyle mankenler gibi çalı bacaklı, bir deri bir kemik değil, süper bir ficut, süper kıvrak hareketler
ben gibi bi citir varken sen örövizyon yerine memedali erbille 50 sarışına gidersin ancak
yüzünü kapa, hatundaki fizik tıpkı ben şakkıdı -tatlicadiarzu-
şimdi herkes şu sanatçı olsun bu sanatçı olsun diyo ama malesef arkadaşlar onlar teklif gitse bile kabul etmiyorlar çünki imajları sasılacak diye ve ekrandada eurovisiona ay ben çağrılsanm neden gitmim falan bunlar yalan hepsi korkuyo cesareti olan çıkıyo ve çıknıda taşlıyolar şöğle böğle beğenmeyen sanatçılar çıksın mertçe temsil etsin biziki çok güzel sanatçılarımız var ama gitmiyorlar işte hadiseyi bende pek sevmem aslında vucuduyla en çok gözleri boyuyo ama helal olsun ona genede şarkı süper zaten hem görsellik istiyorlar zaten ilk üçe gireririz inşallah jüri ile belirlenecek galiba bu sene ama yok anacım türklere gıcıkları var onların bizim hakkımız yer onlar...