- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.741
İnş canım en çok istediğim 2 şey zayıflamak ve mesleğimi yapabilmek ama artık ders çalışamıorum okadar midem bulanmış ki kpss göresim yok kilo vermek bile daha kolay ders çalışmaktan
Bozma moralini canm Allah nasip ederse olur ınş kpss malesef kötü ama imkansız değil Allah yardımcın olsun kaç yıldır atama bekliyorsun kiii
Çok uzun zaman olmadı ama bilmiorum şimdiden sıkıldım bu 3. Girişim olucak ders çalışmak istemiorum dershaneye kayıt oldum ama gidesim yok sıkıldım çalışmıyorumda evdeyim düzenim bozuldu zaten kilo alma sebebimde sırf bunlar okadar oku et sonra evde otur malesef sıkıntılı bi süreçinanırmısın okul görünce gözlerim doluyo
Çok uzun zaman olmadı ama bilmiorum şimdiden sıkıldım bu 3. Girişim olucak ders çalışmak istemiorum dershaneye kayıt oldum ama gidesim yok sıkıldım çalışmıyorumda evdeyim düzenim bozuldu zaten kilo alma sebebimde sırf bunlar okadar oku et sonra evde otur malesef sıkıntılı bi süreçinanırmısın okul görünce gözlerim doluyo
ahh canım ne kadar zıttız şu an ben çalışmak istemiyorum sense çalışmak istiyorum diyorsun ,ben çalışmak istemediğimi soyleyince bana etrafımdakiler senin soylediğin cumleyi soyluyorlar okadar oku et sonra evde otur neden okudun o zaman , ne var ki bunda bak gör işe başladın mı hele bir de çok yogun olursan ayyy nerden girdim ben bu işe ne güzel evde oturuyordum diyeceksin. şu an ıstanbulda cok guzel bır hava var ama ben sıyah camlı bır bınada calıstıgım ıcın ısık altında bılgısayarın karısında duruyorum aahhh sımdı evde olaydım da temizlik bile yapmaya razıydım yani işleri bitir sonra çayını al eline geç tv karsısına ohhh valla hıc oturmazdım hemen uzanırdım tüm gün oturmaktan kalcalarım yag tuttu yayıldı.
Canım benimm evde olsan emin ol 2 gün yatarsın ohh ne güzel dersin 3. Gün sıkılırsın çalışmayınca ben kendimi çok boş hissediyorum bide çocukları çok seviyorum onlarla herşeyi unutuorum ama gel gör ki kpss için işini iyi yapıo olman diil matematik çözmen gerekio hem çalışırken insanın iç huzuruda bi başka oluyo insanlar için bişiy yapıo olmak çok keyifli bence bu dünyada 3 5 kişide olsa olumlu etki bırakabilmek bişiyler kazandırmak çok muhteşem bi his evde oturup yatmak zamanı boşa öldürmek tatiller bile manasız hep tatil mod hep tatil mod biara ücretli çalıştım 59 kiloydum sonra kpss ile tanışıp eve kapanınca oldum 83 yani her anlamda evde olmak kötü bişeyyyy kıymetini bilin işlerinizin Allah biran önce benide çocuklarıma kavuşturur inş
Canım benimm evde olsan emin ol 2 gün yatarsın ohh ne güzel dersin 3. Gün sıkılırsın çalışmayınca ben kendimi çok boş hissediyorum bide çocukları çok seviyorum onlarla herşeyi unutuorum ama gel gör ki kpss için işini iyi yapıo olman diil matematik çözmen gerekio hem çalışırken insanın iç huzuruda bi başka oluyo insanlar için bişiy yapıo olmak çok keyifli bence bu dünyada 3 5 kişide olsa olumlu etki bırakabilmek bişiyler kazandırmak çok muhteşem bi his evde oturup yatmak zamanı boşa öldürmek tatiller bile manasız hep tatil mod hep tatil mod biara ücretli çalıştım 59 kiloydum sonra kpss ile tanışıp eve kapanınca oldum 83 yani her anlamda evde olmak kötü bişeyyyy kıymetini bilin işlerinizin Allah biran önce benide çocuklarıma kavuşturur inş
aynen bende cok özeniyorum tatıl olduğunda dusledıgım sey ayaklarımı uzatmak ve tv ızlemek bos bos oturmakamin canım inş inş..ev kredisi ödüyoruz inan borcumuz olmasa 1 dakka bu stresle durmam o kadar özeniyorum ki bazen evde oturup da tv programları izleyenlere bazen çok bunalıyorum .. zaten bu işe başladığımdan beri tam 20 kilo almışım her streste
bir çikolata , bir tatlı yerdim o şekilde sakinleşirdim kendimi mutlu ederdim. inan maddi olarak rahatım çok saygın bir yerim var ama gel gör ki bu stres beni çok geriyor ..
evet bende bugun çocuklar gıbı sevınçlıyımOley Oley Oley Oley yasasin tatil karneleri dagittim evdeyim artık spor yapmaya daha fazla zamanım olcek Oley Oley ben tatili çok seviyorum
aynen bende cok özeniyorum tatıl olduğunda dusledıgım sey ayaklarımı uzatmak ve tv ızlemek bos bos oturmak
ne guzelllll
evet bende bugun çocuklar gıbı sevınçlıyım
ama cok kısa surecek
He ya 1 ay olaydı iyiydi sizde öğretmenmisiniz branş ne ben tsınıf ögrt 1.sınıf okutuyorum hepsi öğrendi çok mutluyum
bu forumu ilk günden beri okuyorum ama bir türlü cesaret edip soramadım size benide alırmısınız aranıza ama ben öğretmen değilim azcık bankacıyımda
bu forumu ilk günden beri okuyorum ama bir türlü cesaret edip soramadım size benide alırmısınız aranıza ama ben öğretmen değilim azcık bankacıyımda
Ne güzel burda nekadar çok öğretmen arkadaşımız varmışdarısı benim gibi atama bekleyen tüm öğretmenlerin başına umarım bende karne dağıtma sevincini yaşayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?