- 25 Aralık 2013
- 118
- 10
- 38
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.721
bugün menüm berbattı kızlar
oğlum gece çok huzursuzdu sabah da 6.30 uyandı tv seyrederken de uyuyakalmışız.12 de uyandık
12.30 bir tost bir bardak ayran
ara yeşil çay
18.00 2 yk taze fasulye 3 yk pilav ve salata
ara yeşil çay
vee tabi kaçamaklar:26: tahmini olarak 10 tane peynirli 10 tane susamlı çubuk kraker 1 tane de halleyoff yazınca moralim bozuldu
eşim bile şaşırdı wallaseni söylicem kk daki arkadaşlarıa dedi. ayy spor da yapmadım berbat yaa
Harikasın canım ben ancak is cikisi yuruyebiliyorum inş bu hafta sporumuzun faydasını göreceğiz.ben sabah yürüyüşümü yaptım ohhh misler gibi 1 saat tempolu yürüyüşşimdide nesfitle güzel bir kahvaltı yapıcam .. bu hafta hiç kaçamağım yok çok merek ediyorum tartıyla yüzleşicem pazara bakalım gayretimin mükafatı ne olacak?
Harikasın canım ben ancak is cikisi yuruyebiliyorum inş bu hafta sporumuzun faydasını göreceğiz.
ben sabah yürüyüşümü yaptım ohhh misler gibi 1 saat tempolu yürüyüşşimdide nesfitle güzel bir kahvaltı yapıcam .. Bu hafta hiç kaçamağım yok çok merek ediyorum tartıyla yüzleşicem pazara bakalım gayretimin mükafatı ne olacak?
tebrik ederim aynen devam.
ben sabah yürüyüşümü yaptım ohhh misler gibi 1 saat tempolu yürüyüşşimdide nesfitle güzel bir kahvaltı yapıcam .. bu hafta hiç kaçamağım yok çok merek ediyorum tartıyla yüzleşicem pazara bakalım gayretimin mükafatı ne olacak?
Ohhhh mis ne güzel yapmışsin temiz hava bol oksijen... mükafatında 3 kilo olsun inşallah:))
Geleceğin çıtırları hepinize günaydın. Bolbol kalori harcayın bugün.giden kilolar hep yağdan gitsin.az kalori alıp aburcubursuz musmutlu olun inşallah.
merhaba kızlar,dün öğlenmiki dilim pizza yediğim için utancımdan menü paylaşamadım,ama bütün öğleden sonra temizlik yaparak vicdanımı rahatlattım.bugün sabah altıbuçukta ufak yağsız tost,çay.okula gittim.karneleri verdik,yaşasın tatil mutluluğuyla eve geldim.oğluma sucuklu yumurta yaptım.ben de biraz yedim.dün şapkamı önüme koydum düşündüm.ne zaman yiyorum diye fark ettim ki benim yemem tamamen psikolojik,mutluysam az,kafama birşey taktıysam çok.2 ay oldu 7 kilo verdim.daha vermem gereken çok kilo var.arada kaçamak hakkı tanımak lazım.yoksa insan bıkıyor.spora daha çok asılıcağım.iyi ki varsınız,varlığınız,paylaştıklarınız çok destek oluyor.az yemeli bol sporlu birgün dileğiyle...
Ne güzel burda nekadar çok öğretmen arkadaşımız varmışdarısı benim gibi atama bekleyen tüm öğretmenlerin başına umarım bende karne dağıtma sevincini yaşayabilirim
kızlar ben bu maddeye çok takıldım
20.Stresli bir yaşam
Stres vücutta kortizol salgılanmasına, kortizolde kilo artışına neden olmaktadır. Kortizolün özellikle karın bölgesinde yağlanmaya neden olduğu bilinmekte. Stressiz bir yaşam elbette zor ama minimuma indirmek de elimizde.
ben çok stresli bir işte çalışıyorum yazılım mühendisiyim ve bankacılık sektöründe bu sabah az kalsın çok yanlış birşey yapıyordum anlık bir hata bir çok soruna sebep olailecek ve finansal kayıp olabilecekti inanır mısınız stresten mideme birşey oturdu sanki ellerim buz tuttu ve tatlı bişeyler yeme isteği duydum . ALLAH 'tan sorun olmadı çok şükür atlattım.
ama öğlede kucuk kasede puding yedim. gerçekten de stres tum bünyeyi alt üst ediyor ..
Canım geçmiş olsun çok sorumluluk isteyen bir iş Allah kolaylık versin tekrarını yaşatmasın inşallah
Ne güzel burda nekadar çok öğretmen arkadaşımız varmışdarısı benim gibi atama bekleyen tüm öğretmenlerin başına umarım bende karne dağıtma sevincini yaşayabilirim
Inş canm en kısa zaman da atanirsin vede zayıflamış olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?