- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.701
Bende geldimmmm evet hemen neler yemişim yazıyım yüzleşme saati :)
sabah: süt nesfit
ara:2 tane ceviz 1 tane form limonlu bisküvi
öğlen: 1 tabak ton balıklı makarna (tabağım küçüktü) haşlanmış bürüksel lahanası
ara: şekersiz türk kahvesi 1tane form bisküvi
akşam: bir tabak salata ızgara tavuk
ara:yarım elma 1 küçük portakal
buara biraz yediklerim arttı sanki ama acıktığımı hissediyorum ve kendimi aç bırakmak istemiyorum az az sık sık yemeye çalışıorum ekmek yemediğim için makarna yiyebilirim diye düşündüm bide hiç yağ koymadım canım çok istemişti nasıl tatlı istiyo canım anlatamam size ama yemiycem yarında böyle olursa sütlü tatlı yiyebilirim dayanamıorum çünkü tatlıya
aynen bende 7 kilodan sonra tıkandım gram gramgitmeye basladı
offf tatli .. Keşke tatli kilo yapmasaydi .. Bende cok seviyorum ama sadece kokluyorum 6 li rakamlari görünce kendimi odullendiricem 1 porsiyon tatliyla :)
Evet gitmiyor tam gitti diyorum iki gun surmuyor hop geri geliyor biktim artik 82- 83 -84 gidip geliyor bie turlu 80 olamadim 82 gordum uc dort gun gecmedi yine 83, 5 oldum ben de dukana basladim ben sok diyet diye biliyordum oyle degilmis ilk evrede odem attigi icin hizli gidiyormuş testini yaptim 400 kusur gun verdi bana ustelik 61 kilo için bakalim 7 baraji ne zaman kirilacak
melike canm nerelerdesin yoksa kurtlar vadisi ni mı izliyorsun iyi seyirler....
ben de bugun ki sporumu yaptım 6 km yürüdüm ohh be içim rahatladı :)
pazar gününe çok iddialıyım kızlar eğer kabızlık sorunum olmazsa 67 yi görürüm inş. Pazardan beri hergün 1 saat yürüdüm bir tek dün yurumedim inş devam edeceğim. Bu haftaki hedefim sporu birakmamakti.
kızlar benıde gaza getırsenıze kılo verebıleyımcok aldım bu aralar acıl baslamam lazım ama ırade sıfır :'(
Iyi geceler canım ..Hepinizi öpüyorum
tartılmaya korkanlardanm cnm bende en son 90dan fazlaydım ama tam bılemıycemhoşgeldin canım kaç kilosun.
tartılmaya korkanlardanm cnm bende en son 90dan fazlaydım ama tam bılemıycemsporda yapamıorm bel fıtıklarım var saolsunlar duzensızlıkten hep aldm kıloları aslında asırı bı yemem yok ama ne uyku duzenı var ne yemek duzenı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?