- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.581
bu hafta senden bol kilo gidecek anladım ben.
ay inşallah hepbirliktemaşallah harikasın azmin süper devam edersen yaza tam bir taş çıtır olacaksın inş :)
diyet yaparken kabızlık ıster ıstemez oluyorCanım ben yıllardır bu dertten muzdarip im gitmediğim doktor kullanmadım ilaç kalmadı 15 günlük kabızlık tan sonra hastaneye bile kaldirildim düşün yani o kadar ama bendeki stresten oluyor azıcık strese gireyim bagirsaklarim kasiliyor hiç hareket olmuyor. Ama sana genel birseyler söyleyeyim sabah uyarınca 1 kupa ılık su içine limon damlat ve 1 kaşık bal karıştır düzenli olarak iç. Meyva yerken yanında mutlaka şu iç. Akşamdan 3-4 kayisili bir kaseye koy üstüne su dok ve sabah uyarınca ye.normal olan insanlar için süper cozum bunlar.ama bende pek ise yaramıyor bende bağırsak hareketsizlik var.ha birde gün içinde iliksu tüketici içine birkaç damla limon sık çok değil. Ben aksamlari form çay içiyorum istersen arada dene ama alışkanlık haline getirmek dikkat et canım hadi geçmiş ola
ya ınsallah sole kıpırdasın artık dıyorum tartısu içiyormusun canım.bence bu hafta iyi bir sonuç alacaksın.baklavaya bile hayır demişsin.
Günaydın kızlar çok güzel gidiyorsunuz devam. .. ben çok Hasta oldum kafamı kaldıramıyorum iki ggündür sporumu da yapamıyorum ama hic birşey de yiyemiyorum dikkat edin kızlar kendinize gerçekten çok kotüymüş bu hastalık. ..
kayısı hiç ise yaramıyor bende, ama yulafli yogurdu denicem
Günaydın kızlar çok güzel gidiyorsunuz devam. .. ben çok Hasta oldum kafamı kaldıramıyorum iki ggündür sporumu da yapamıyorum ama hic birşey de yiyemiyorum dikkat edin kızlar kendinize gerçekten çok kotüymüş bu hastalık. ..
Merhaba bayanlar aranıza katılmak birlikte kilo vermek istiyorum.
1 yıldır nişanlıyım daha düğünüme 1.5 yıl var kilo vermek için uzun bi süre yani Yaşım 24 kilom an itibari ile 71 çizelge düzenledim bi çekileyim dedim ki gözlerim pörtledieskiden en fazla 70 di ama 1 i yoktu olsun dedm o ne ki gerçi adet olucam onun sıkıntısı ve şişkinliği varda neyse böyle işte daha önce burda arkadaşlarla kilo hedefine başladım ama ilerisi olmadı ben istiyorum ki azimli arkadaşlarla ilerlemek.seyrek seyrek değil sık azimli motive olmak ve oldurmak istiyorum.birbirimizin artılarına yorum yağtığımız gibi eksilerinede yorum yapmak istiyorum ve sizde aynı şekilde bana yorum yapabilirsiniz açığım
bu aradaburdaki girdiğim takiplerde 66 ya kadar düşmüştüm 2 haftada istediğim ve azmettiğim zaman kilo veriyorum ama azmedene kadar
bu arada sanırım pazar günleri kilo bildirimleriniz! her zaman değilde bazen pazarları babaannemin kasabasına gidiyoruz o zamanlar pazar akşamı yapabilirim bildirimimi sakıncası olmassa.
Kısaca böyleyim banada yer var mı?
Tatlim yulaf değil yulaf kepegi aktarlarda var
kızlar yaa ben dünden bugüne 800gr almısım ya neden olduki, adet dönemimde uzak, of morelim çok bozuk üstelik dün tam olarak baslamıstım dikkat etmeye bugünde iyi gidiyorum sanki,
sabah : Yarım litre su
bir fincan sekersiz kahve
bir lokma kek
ögle : Iki çatal patates
1,5 dilim tereyaglı ekmek (diyet yag)
1 zeytin, çatalın ucuyla peynir, bir lokma kek
simdi yürüyüs yapmaya gidecegim, gitmeden önce mekik çekecegim.
canım benim.sen yaparsın .nedemek yapamam zararın neresinden dönsen kardır. Benimde zor haftam.24ü benim regl günüm.iştahım açık kendimi zor dizginliyorum.inşallah kilo almadan vererek ilk regl öncesi haftayı atlatmış olacam.iki gündür fırsat bulup giremedim bitürlü 2. Haftam bugüne kadar iyi gidiyordum ama biraz önce karnım inanılmaz acıktı dayanamadım kaçırdım sanki akşama az yiyip dengelemem lazım neler yemişim yazıyımda azcık utandırıyım kendimi :26:
Sabah: Nesfit sütle
ara: Yarım peynir tatlısı
öğlen: Yarım salatalık, 1 domates,1 biber ,1tane taze soğanın üzerine zeytin yağı bir tatlı kaşı kadar, üstünede 2 kaşık tuzsuz lor peyniri yanındada 1buçuk dilim ekmek :18: Bildiğiniz abartmışım ama yedim gitti
akşam: 2 tane haşlanmış yumurta beyazı yemeyi planlıyorum üzerine pul biber ve karabiberle 2 tanede köz biber yapıcam
off öğlenim aldı başını gitti bu hafta veremem büyük ihtimal tatlı bile yedim yani neyse önümüzdeki hafta gider artık
kizlar dun yediklerimi yazayim hemen; sabah:1 dilim kepekli ekmek, peynir, 3 zeytin
ogle: 3 kasik sebze yemegi,1 kase corba
ara: Yarim ayva
aksam: 1 kase corba, salata
ara: 1kase yogurt
aksam 30 dk hizli tempoda yuruyus yaptim.
canım benim.sen yaparsın .nedemek yapamam zararın neresinden dönsen kardır. Benimde zor haftam.24ü benim regl günüm.iştahım açık kendimi zor dizginliyorum.inşallah kilo almadan vererek ilk regl öncesi haftayı atlatmış olacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?