- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.561
Tatlım 2 haftadır gr olarak veriyorum zumba ile hizlanirmi dersin 84 olsam iyi olur...
bende ender saracin hareketinden + 5 hareket fazlasini yaptim. Birde okuldan cikinca 15 dk eve yuruyus yapcam.
betülcüm ilk on dakika sadece vücut ısınıyormuş.yağ yakmaya ondan sonra başlıyormuş vücut diyetisyenim söylemişti.gel 25 dk yapalım yürüyüşü
nasil yapim canim. Aksam oluyor canim. Tam 4 durak duruyorum. Napayim oldugu kadar.okuldanda yorgun geliyorum. Yoksa guzel olurdu. Simdi turk kahvesi ictim.
Kızlar bugün yaptığımız sporları paylaşalım
ben 1 saat zumba yaptım....
Kızlar bugün yaptığımız sporları paylaşalım
ben 1 saat zumba yaptım....
bir saat bisiklet turu birde rüzgara karşı oldu dönerken iki kat yoruldumama mükafatımı pazar tartıda alıcam İNŞAALLAH
selam kızlar bir kaç kere yazdım buraya ama cvp yazan olmadı, kabızlıga bir çareniz varmı?
evet canım bendim o , sağlık ocağına gittim aile hekimimize durumu anlattım .. benimde tıpkı senin gibi sürekli şiş bir karnım vardı neler denedim keten tohumunu bağırsaklarım hissetmedi bilesenin tarif ettiğin gibiydi büyük tuvaletim , neyseki dr un verdiği ilaç bağırsağımda ne varsa temizledi şükürler olsun akşam 7 gibi falan içince sabaha rahatlatıyor mutlaka bir dr una danış derim
birinci çözüm dr kayısı bir bardak ılık suda bekletakşam koy sabah hem kayısıı hem suyunu iç yada aç karnına iki kaşık yulafkepeğini yoğurda koy ye ustune su iç aklıma gelenler hurmada işeyarar
bir arkadaşımız da olmuştu.aile hekimine gitmişti sanırım.rahatlamıştı ilaçla.bendede oluyor bazen.salata yemediğim zamanlarda özellikle.diyetinde neler yediğini yazarsan belki yardım edebiliriz.
hoşgeldin canım sende pazar akşamları yazarsın kilonu[sıze=3][sıze=2]merhaba bayanlar aranıza katılmak birlikte kilo vermek istiyorum.
[sıze=3]1 yıldır nişanlıyım daha düğünüme 1.5 yıl var kilo vermek için uzun bi süre yani yaşım 24 kilom an itibari ile 71 çizelge düzenledim bi çekileyim dedim ki gözlerim pörtlediEskiden en fazla 70 di ama 1 i yoktu Olsun dedm o ne ki gerçi adet olucam onun sıkıntısı ve şişkinliği varda neyse böyle işte daha önce burda arkadaşlarla kilo hedefine başladım ama ilerisi olmadı ben istiyorum ki azimli arkadaşlarla ilerlemek.seyrek seyrek değil sık azimli motive olmak ve oldurmak istiyorum.birbirimizin artılarına yorum yağtığımız gibi eksilerinede yorum yapmak istiyorum ve sizde aynı şekilde bana yorum yapabilirsiniz açığım
Bu aradaburdaki girdiğim takiplerde 66 ya kadar düşmüştüm 2 haftada istediğim ve azmettiğim zaman kilo veriyorum ama azmedene kadar
Bu arada sanırım pazar günleri kilo bildirimleriniz! Her zaman değilde bazen pazarları babaannemin kasabasına gidiyoruz o zamanlar pazar akşamı yapabilirim bildirimimi sakıncası olmassa.
Kısaca böyleyim banada yer var mı?[/sıze][/sıze]
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?