- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.241
günaydın arkadaşlar, sabah nesfitimi yedim işe gelince 1 tane de mandalina yedim hastalıktan korkuyorum , bu aralar işler yoğun hasta olursam izin de almam benim için sorun olur sonuçta işler bana bakıyor ben yapmazsam kim yapacak.
ben akşamları az yemeye çalışıyorum ama 1 haftadır tualete cıkamadım karnım davul gıbı bende acayıp bır kabızlık sorunu var bu da kılo vermemı cok yavaslatıyor
ah sorma bacım o kabızlık sorunu bende de var
Neden diyetteyken kabızlık sorunu yaşıyoruz??? Herşeyi yediğimiz zaman sıkıntı yok :)))
günaydın kızlar akşam yazamadım kaynanamdaydık.ben 1075 kalori almışım.belki çok değil ama moralim bozuldu.çünkü saat 6 ya kadar toplam 600 kalori almıştım.bana akşamları bişey oluyorrrrrrr
Günaydın herkese banada akşam bişey oluyor gün içinde herşey mükemmel denecek kadar iyi akşam icimdeki canavar uyanıyor herşeyi tıkabasa yiyip uyumak istiyorum ya Varmi böyle bişey bu kadar yemek aşkı
Bu şekilde verememki ne olcek of of
aynen kızlar ama birbirimize destek olmalıyız , pazara ne kaldı ki şurda. ben kendime hedef belirledim 3-4 kilo vermeden tatalı yemeyeceğim akşam yemeklerini atıştırmadan ileri götürmeyeceğim. 2 hafta direnin kızlar sonra 1 gun tatil yaparız kendimize :)
misafirliğe de gitmeyin
gercekten de hayattaki en güzel lezzet de tatlıda en büyük zehir de tatlı da uff. bırakınca veriliyor kızlar önemli olan onu bırakmak, ben hep tatlı ile besleniyordum , canım tuzlu bişeyler hiç istemezdi, şimdi zor tutuyorum hergun ogle arası yemekte herkes önümde hapur hupur tatlıları götürürken bugün de şam baba tatlısı vardı alıstım artık tepsime almamaya:)KIZLAR BUGÜN BİR YAZIYA RASTLADIM.2009 YILINDA BİR DİYETİSYENE MSJ ATMIŞIM.HAMİLE KALINCA DİYET FİKRİNİ BIRAKMIŞIM
SORUM:ben 27 yaşında bir ev hanımıyım.160 boyum 82 kilom.4 yıl önce doğum yaptım 2 yıl önce diyetle 65 kiloya indim 2 yılda verdiğimden fazlasını hızla geri aldım.kalıcı olarak kilo vermek istiyorum.ama diyetisyene gidemiyorum.daha güzel görünmenin yanında.sağlığımın bozulmasından korkuyorum.lütfen yardım edin...
DİYETİSYENİN CEVABI:Sevgili Melike Hanım, verdiğiniz kiloyu hızla geri aldığınıza göre verirken de hızla vermiş olmalısınız. Zayıflamanın kalıcı olmasını istiyorsanız acele etmeyeceksiniz. Diyeti "birkaç ay hiçbirşey yemem, istediğim kiloya inince herşeyi yiyebilirim" mantığında bir durum olarak görmeyeceksiniz. Kalıcı kilo vermek istiyorsanız sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi olarak kabullenmelisiniz. Bu bağlamda tabii ki herşeyden yiyerek ancak ölçülü yiyerek zayıflamanız ve bunu korumanız mümkün. Unutmayın, bir porsiyonu bitirmek zorunda değilsiniz, her ikram edileni kabul etmek zorunda değilsiniz, sofradan doyarak kalkmak zorunda değilsiniz. Kilonun verdiği maddi-manevi baskıyı yaşayan sizsiniz,bunu yenmek elinizde... Günlük 2lt su için, öğün aralarında meyve tüketin, tatlı hayatınızın vazgeçilmeziyse ona verdiğiniz değeri haketmediğini bilin ve mümkün olduğu kadar hayatınızdan çıkarmaya çalışın.
bende yarislara katilabilirmiyim
yaris olunca insan daha bi istekli oluyor :d
94,8 kg yum 1.70 boyum
Hımm yarış mı? tam bana göre:))
diyete başlayalı iki hafta oldu 68 le başladım sanırım şu an 65 oldum ama yine de yarın sabah tekrar tartılıp yazarım:))
Gaza ihtiyacım var valla çok ii olacak!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?