- 20 Nisan 2010
- 1.601
- 671
- Konu Sahibi Kinoalihatun
biri yarışma mı dedi bende varım,sabah tam kilomu yazıp söylerim.bu gün 88 dim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yemeğim
1 dilim ekmek
Ciger
Salata ayran
Ayyyy sizin yediklerinizi görünce ben cooook yemisim ama saat 17 de uedim dahada yemiyorum günlük 3 lt su...
Yeşil çayıma ve sporuma baslayayim bugün
Ama once güzelce evimi temizleyeyim
kızlar itiraf ediyorum oğlumun ısrarlarına dayanamadım vee bir tane albeni atıştırmalık olanlardan (minicik bişey zaten) attım ağzıma tadını çıkara çıkara yedim )
Ama durun hemen öyle sevinmeyin çünkü daha sporumu yapmadim 15 dk fazla binerim bisiklete yakarım ben o minik albeniyi )
Evde hantal hantal durmaktansa iş yapmak bence en iyisi esim de gece çalışıyor bugün napalım misafirim geldi yesil çay içtik temizlige yeni baslayacagim
he hee yemem o zaman)kaptırmam birinciliği . Sen yeşil çay içiyo musun melike?
biri yarışma mı dedi bende varım,sabah tam kilomu yazıp söylerim.bu gün 88 dim.
kızlar itiraf ediyorum oğlumun ısrarlarına dayanamadım vee bir tane albeni atıştırmalık olanlardan (minicik bişey zaten) attım ağzıma tadını çıkara çıkara yedim )
Ama durun hemen öyle sevinmeyin çünkü daha sporumu yapmadim 15 dk fazla binerim bisiklete yakarım ben o minik albeniyi )
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 25 yaşındayım 7 ay önce doğum yaptım 152 boyum 67 kiloyum gebelik öncesi 56 kiloydum işe başlayana kadar ne verirsem kardır hadi bismillah
boşver sporu falan ye sen arkadaşım
Çok şükür işimi yeni bitirdim ve oturuyorum.
Yesil çay benim vazgecilmezim cok seviyorum.. eger sallama yeşil çay ise tadi çok kötü onlarin ben aktardan çay şeklinde olanindan aliyorum. Ağır geliyor sa icine limon sık dene
kızlar bende size katılmak istiyorum, boyum 178 kilom 75,5 2 ay önce 82'ydim 75,5 oldum hedef 58 , haydi hayrlısı diyelim :)))
ya bende sallama olanı daha ii içiyodum ama pek faydasını görmemiştim. iki gün oldu yaprak yeşil çaydan aldı eşim.tadını pek begenmedim ama maaşallah metabolizmayı baya çalıştırdı