- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
meraba canım Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin sanada çok geçmiş olsun:26:bende katılmak isterim ama bende bir sorun var diyete girdiğimd daha çok yiysesim var psikoljik yoksa çok istyoum 6 kilo verdim ama kaldım yine iştahım açıldıki 79 kiloyum bende :26::26::26::26:
Msllh canim. Iradene hayran kaldim. Ben Dikkat ediyom ama biraz pis bogazim. Annem aksama tavuk yapacakti. Pastada. Ne yapsam bilmiyom. Vermem lazim of of. Yaza 90 ll kilolarda olmak istemiyorum. Ben yokmusum gibi davranan kocama bende seni umursamiyorum durusuyla durmak istiyorum.ben pişirdim hatta yedim bile :))
etli bezelye yaptım havuç ve patates de koydum içine ohh mis.Ama sadece bi kepçe yedim( bi de ayran.
Msllh canim. Iradene hayran kaldim. Ben Dikkat ediyom ama biraz pis bogazim. Annem aksama tavuk yapacakti. Pastada. Ne yapsam bilmiyom. Vermem lazim of of. Yaza 90 ll kilolarda olmak istemiyorum. Ben yokmusum gibi davranan kocama bende seni umursamiyorum durusuyla durmak istiyorum.
Ben yokken buralar şenlenmiş aramiza yeni arkadaşlar katilmiş hoşgeldiniz belgin burcu melike sinifogretmeni ve ismini sayamadigim butun simdinin tombis 2014 yazinin fit hatunlari hepinizin yeni yili kutlu olsun bu yıl bütün guzellikler bizlerin olsun
Bende katilmak istiyorum araniza pazartesi gunu tartilmistim 83.300 dum
Pazar günü bende yazarim olurmu
kızlar hangi yemekleri pişirdiniz bugün.
meraba canım Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin sanada çok geçmiş olsun:26:bende katılmak isterim ama bende bir sorun var diyete girdiğimd daha çok yiysesim var psikoljik yoksa çok istyoum 6 kilo verdim ama kaldım yine iştahım açıldıki 79 kiloyum bende :26::26::26::26:
Msllh canim. Iradene hayran kaldim. Ben Dikkat ediyom ama biraz pis bogazim. Annem aksama tavuk yapacakti. Pastada. Ne yapsam bilmiyom. Vermem lazim of of. Yaza 90 ll kilolarda olmak istemiyorum. Ben yokmusum gibi davranan kocama bende seni umursamiyorum durusuyla durmak istiyorum.
yiyecekmisin esradmr onlardanTatlim bu gun sansliyim annem yemekleri yapti soslu karisik kizartma lahana sarmasi lahana eksilemesi ve cesit cesit pasta var noel babanin yardım etmesi lazım bana alkolde ustelik cok kaloriliymis bu sene o da yok
melike burda mısın?
sen ne yemek yaptın bugün bakalım
yaa kızlar yardım edin oğlum şu an bana albeni uzatıyo bi tane yesem mi acaba bi de nasıl ısrar ediyo sıpacık yiyemiyecegimi biliyo tabi(
hosbuldukkk esrcim hosuma gitti guldum
2013 un son tombisleri
2014 un citir kizlari olalim ya
Canim dusunmedim diyemem hala şeytan durtuyor sarmadan biraz yerim bir dilim de pasta hakki verdim kendime yarin da iki saatlik bisiklet kurtarir her halde ama çoğu şeye dokunmeyacagim kaptirmam birinciligi :-Dyiyecekmisin esradmr onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?