- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim.ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM melike demeni tercih ederim.günaydııın kızlar:))
melikecim çok güzel bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim inşallah bunlara çokça dikkat ederiz özellikle bu hafta)
Kendimi tanıtayım ben burcu istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim vee 2.5 yaşında dünyalar güzeli bi oğlum var :))
Bu arada kızlar kendimden büyükler abla denmesini isterlerse memnuniyetle diyebilirim:)))
27 yasindayim.167 boyundayim. 2 cocuk annesiyim.en kucuk çocugum 10 aylik. 5 bucuk yildir evliyim. Nisanlandigimda 65 kiloydum. Hamilelikler mahvetti beni. Vermem lazim cunku kilom kocamla aramda sorun yaratiyor. Ogretmenim. Oglenciyim.gaziantepteyim.
günaydın kızlar benimde gaza çok ihtiyacım var.çevremde sanki kimse yok yalnız bi şişmanım .moral ve motivasyon sıfır.beni de aranıza alırmısınız.
hoşgeldin cankek kaç kilosun.
tebrik ederimayy kızlar valla dün büyük bi nefis mücadelesi verdim ağlayan pasta yaptım kayinvalidemlere götürdüm herkes hapur hupur yerken ben sadece bakmakla yetindim. off bi de bu sefer ayrı bi güzel olmuş deyip hepsini bitirdiler(Ama iyi oldu böylece birinciliği kaptırmamış oldum
ay bu hirs hepimize iyi gelsede hepimizden 2 ser kilocuklar gitse ne guzel olurdu bu hafta
tabi benden daha fazla gitsin
ayy kızlar valla dün büyük bi nefis mücadelesi verdim ağlayan pasta yaptım kayinvalidemlere götürdüm herkes hapur hupur yerken ben sadece bakmakla yetindim. off bi de bu sefer ayrı bi güzel olmuş deyip hepsini bitirdiler(Ama iyi oldu böylece birinciliği kaptırmamış oldum
günaydııın kızlar:))
melikecim çok güzel bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim inşallah bunlara çokça dikkat ederiz özellikle bu hafta)
Kendimi tanıtayım ben burcu istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim vee 2.5 yaşında dünyalar güzeli bi oğlum var :))
Bu arada kızlar kendimden büyükler abla denmesini isterlerse memnuniyetle diyebilirim:)))
hosgeldın canım benımde boyum 165 kılom 76.5 rakıbımsınhoşbulduk melike 76 ile 78 arasındayım sanırım yeni tartılmadım.yarın tartılır bildiririm.1,65 boy 27 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.tatlı zaafım çok fazla.yaza kadar zayıflamak istiyorum.bebek düşünüyoruz da.60 kilo olmam lazım.
ayy kızlar valla dün büyük bi nefis mücadelesi verdim ağlayan pasta yaptım kayinvalidemlere götürdüm herkes hapur hupur yerken ben sadece bakmakla yetindim. off bi de bu sefer ayrı bi güzel olmuş deyip hepsini bitirdiler(Ama iyi oldu böylece birinciliği kaptırmamış oldum