- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
kızlar yeni listemizle yeni hafta yarışmamızı açıyorum lütfen diyetlerinize uyun ve sporlarınızı aksatmayın.başarıyı elde edecek güç içimizde.bizler kadınız güçlüyüz.ve istediğimiz her şeyi yapabiliriz.kilomu veremeyeceğiz sanki.başarılar diliyorum özellikle betül senden bu hafta birincilik bekliyorum.tabi beni geçebilirsen hodrimeydan
kıyamammmm.. Ama onlarda haklılar obezite nasıl hastalıksa çok zayıf olmakta bir hastalık ..ama sanki almak daha kolay ve keyifli olur heralde ohhhh gelsin baklavalar börekler:125:
Insllh canim. Basladim bakalim. Yaza kadar diet ya da saglikli beslenme diyelim . Yolumuz emekli, zahmetli, yorucu... ama onemli olan zoru basarmak. Su pislik herife yani herifime kim oldgumu gostermek istiyorum.
hadi betüll kim tutar seni.Birbirimize destek olarak başarcaz bu işi inşallah
Insllh yazin. Yaza zayif citir kizlar olcaz. Sabah bisey yiyemedim. Sagolsun kocam lafla hatta siddetle yedirecegini yedirdi. Oglen domatesli yumurta 2 bucuk cavdar
Aksam kiymali havuclu plav 4 kasik, salata ayran tursu
Bir de 1 tane sigara boregi
Baska bisey yok.
aslında dahada zayıflamadan önce hepimiz buluşup senin kocanı dövelim benceçok sinir oldum kocana
bir arkadaşım vardı kizdikca kocasina çeşit cesit yemek yapardı ama kendi dogru düzgün yemezdi mesela cips posetini acar iki tane alir gerisini adama yedirirdi sonuc olarak adam şişti kiz tig gibi hâlâ ben de tam tersi kizdikca yedim sonuç olarak arkadaşım çok haklıymış
Vayyyy arkadaşınin taktigi süpermis en yakın zamanda denenecek
Bende kızdım kocana bende gelirim seve seve malum üzere elimde çok ağıraslında dahada zayıflamadan önce hepimiz buluşup senin kocanı dövelim benceçok sinir oldum kocana
Ben gelirim yeri zamanı söyleyin yeter
kızlarr mrb ben 25 yaşında 94 kilo 1.67 boyundayım çocuk için tedavi görüyorum ve doktorum zayıfla diyooo banada yardımmm edin gitsin bu kilolar evlendiğimde 65 kiloydum evrim geçirdiminşallah veririmmm yaaa
kızlarr mrb ben 25 yaşında 94 kilo 1.67 boyundayım çocuk için tedavi görüyorum ve doktorum zayıfla diyooo banada yardımmm edin gitsin bu kilolar evlendiğimde 65 kiloydum evrim geçirdiminşallah veririmmm yaaa
Bende gelirim bende çok sinir oldum
aslında dahada zayıflamadan önce hepimiz buluşup senin kocanı dövelim benceçok sinir oldum kocana
Hosgeldin canim. Verirsin insllh. Bende 90 li kilolardayim ha birde ilkaycigim var. Hadi kizlar artik 90 li degil 80 li kilolara duselim. Bakalim bu hafta kac kilo verecegiz. Ben dun iyice basladim. Boz birak yok artik.kızlarr mrb ben 25 yaşında 94 kilo 1.67 boyundayım çocuk için tedavi görüyorum ve doktorum zayıfla diyooo banada yardımmm edin gitsin bu kilolar evlendiğimde 65 kiloydum evrim geçirdiminşallah veririmmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?