- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
slm canım sen lahana suyu deyince söyle bi bakayım dedim net.ten valla baya güzel yorumlar var hem sadece kilo için de değil bir sürü hastaliga da ii geliyomuş Tabi sen de mutlaka biliyorsundur da 5 gün içip 4 gün ara verin diyodu Benimde dolapta lahana vardı ee ben kusur kalır mıyım bende başlıyorum bugün
Ilkay lahana suyunun tarifini versene canim. Bir de nasil iciyorsun. Biz senle yakin kilodayiz. Insllh birlikte veririzCanım ben geçen sene yapmıştım bir ayda 5 kilo vermiştim sonra lahana mevsimi geçti bıraktım ama genelde dikkat ettim geçen şubatta 105 .le başladım ama artık çok yavaş gidiyor bakalım biraz etki eder ınş. Bir saat sonrada melikenin zumbayi yapayim diyorum
Mrb kızlarr.
Bende 68 kiloyum ve 52 lere düşmek istiyorum.hadi benide gaza getirin de bende zayıflayayım.
Bugünden itibaren karar verdim zayıflıcam ama inş.rejimi bırakmam.
şimdi hibiskus çayımı içiyorum,öğlende yoğurt yicem.
Ilkay lahana suyunun tarifini versene canim. Bir de nasil iciyorsun. Biz senle yakin kilodayiz. Insllh birlikte veririz
1 gunde kac bardak icmek lazim. Ya da bunun hepsini bir gunde mi bitiriyoruz.Canım ben 3.5 bardak suya 2 büyük yaprak koydum 7 dakika ağzı kapalı olarak kaynattim limon sıkıp içtim bakalım inşallah faydası olur
hosgeldin canım bende seninle aynı kiloda başladım diyete yarın tartı günümüz bakalım kaç oldum çok merak ediyorum
kızlar ben ankaradayım sizler hangi illerdesiniz
kızlar ben ankaradayım sizler hangi illerdesiniz
Ben istanbul anadolu yakasındayım
h.b cnm.hadi bakalım inş.vermişsindir kiloları.ben daha yeni başladığım için bu hafta tartı işinde beni yok sayın.
Yarın sabah aç karnına tartılıp yazarsın kilonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?