- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.861
Melike önceki gönderdiklerin telefondan açılmıyordu bakamıyordum bunlar telefondanda görünüyor nasıl yaptıysan hep böyle yap canım çok güzel resimler. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar lütfen sabah kalkınca aç karnına tartılıp yazıyorsunuz kaç kilo ile bu haftaya başladınız kaç kilo veririm dediniz kaç kilo verebilmişsiniz açık bir şekilde bekliyorum.
günaydın kizlarrrrrrrr
gecen hafta 88.7 idim hedefim 87.5 ti ama bu haftaki düzensizlik nedeniyle kilo artişim olmuştu
su an 88 kiloyum 50 dk. cezam varrrr
haftaya hedefim 87
Günaydın,geçen hafta 88 dim.87,5 di hedefim ama ne yazık ki gene 88 im.Kilo almadığıma şükrediyorum.Çünkü çok salmıştım.Haftaya hedef 87.Ceza 30dk.
Günaydın,geçen hafta 88 dim.87,5 di hedefim ama ne yazık ki gene 88 im.Kilo almadığıma şükrediyorum.Çünkü çok salmıştım.Haftaya hedef 87.Ceza 30dk.
günaydın bende 67.6 olmusum hedefim 67.7 idi .geçen hafta 68.3 tum
jemi sen hedefine 500 g var o yuzden cezan 50 dk olmali benimde ayni
melike yanilmiyorum dimi
Evet canim ayniyiz hatta cezamızbile aynı yanlış hesaplaşmissin 50dk ek spor yapicaz haftaya inşallah cezalarla 87 'nin de altında duşeriz ne güzel olur haydi gösterelim kendimizi bahar geldi yaza ne kaldı şurda Biraz daha hırs lazım bana
Haklısınız kızlar yanlış hesaplamışım.50dk cezalıyım.Yanlış hesap Bağdat'dan dönermiş:))
slm kızlar:))Geçen hafta 62.700 le başlamıştım hedefim 62 olmaktı ve tam 700 gr vermişim hedefime ulaştım mutluyum ama çok zor oldu bu hafta çok dikkat ettim her sabah yürüyüş yaptım haftada 4 gün zumba yaptım Aslında daha çok vermem gerekirdi bi yerde hata. yaptım sanırım O yüzden bu hafta menülerimi de yazmaya karar verdim bi de siz bakın bakalım yanlış bişeyler mi yiyorum((Ve inşallah bu haftki hedef bir kilo vermek
İNŞALLAH BENIMDE CEZAM 50 DKEvet canim ayniyiz hatta cezamızbile aynı yanlış hesaplaşmissin 50dk ek spor yapicaz haftaya inşallah cezalarla 87 'nin de altında duşeriz ne güzel olur haydi gösterelim kendimizi bahar geldi yaza ne kaldı şurda Biraz daha hırs lazım bana: