- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.381
sağol canım desteğin için ..offff of napalım olan oldu bu hafta sonu ablam geliyo bütün aile bir arada olucaz İNŞAALLAH pazartesiye odaklanacam artık .. bu tatil hakketen iyi olmadı yaaa :111:
Gunaydinn herkeseeeeeee... Sabahh erkenden uyandim tartildim hemen burya yaziyim dedim.. 69.0 dum gecen paazar bugunnnn 66.9 ciktimmm havalaraa ucuyorum sanirm butub istikrarimin karsiligi ve dun gece disiri ciktim... Sadce beyaz sarap ictim bir kadeh onuda sodayla seyrelterek :) cok mutluyymm umrim sizlerde kilo vermissinizdr
Gunaydinn herkeseeeeeee... Sabahh erkenden uyandim tartildim hemen burya yaziyim dedim.. 69.0 dum gecen paazar bugunnnn 66.9 ciktimmm havalaraa ucuyorum sanirm butub istikrarimin karsiligi ve dun gece disiri ciktim... Sadce beyaz sarap ictim bir kadeh onuda sodayla seyrelterek :) cok mutluyymm umrim sizlerde kilo vermissinizdr
Bu sabahta baskülün pili bitti.dünki ki tartılığıma göre malesef 1 kilo aldım.ilkayın dediği gibi bu gün herkes kilosunu ve haftaya pazar tartıda görmek istediği kiloyu yazsın listeyi öyle hazırlayacağım.net kilo istiyorum şu kiloyum şu kiloya ineceğim diye.bekliyorum.listeyi yarın açıklayacağım.hedefini tutturamayana ceza vereceğiz beraber.yarışmaya varım diyenleri bekliyorum.
Bende varim bu hfta 66.9 kiloyum haftya pazar 65.5 olmayi hedefliyorum :) makul sanirim 😃Bu sabahta baskülün pili bitti.dünki ki tartılığıma göre malesef 1 kilo aldım.ilkayın dediği gibi bu gün herkes kilosunu ve haftaya pazar tartıda görmek istediği kiloyu yazsın listeyi öyle hazırlayacağım.net kilo istiyorum şu kiloyum şu kiloya ineceğim diye.bekliyorum.listeyi yarın açıklayacağım.hedefini tutturamayana ceza vereceğiz beraber.yarışmaya varım diyenleri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?