- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum.geçen hafta şirket yemeğimiz vardı.ve ben şirketteki en genç ve en şişman bayan olduğumu net bi şekilde gördüm.düşünsenize çok utandım ya...bana yardım edin bu aralar farkettinde göbeğim sarkıyor artık içime bile çekemiyorum......
yasin kilon kacti
bende okulumda nerdeyse en tombisim
o kadar zayif insan varki orda aynaya bile bakmakbistemiyorum
kizlar kendinize cizelge yapsaniza
baslangic kilo olarak bu yarisa basladigimiz kiloyu seceriz kim kac kilo vermis goruruz ne dersiniz cizelge yapmayi bilmeyenlere yardim edebilirim
78 kiloyum gülüm .ve diğer arkadaşlar evli çocuklu ve 35 üstü .ben 27 yaşındayım :)
kızlar bende sizinleyim bundan sonra kabul ederseniz tabi. 2 gün tatilde sapıttımben 26 yaşındayım 169 boyum. bekarım ve yanlız yaşıyorum. bu sabah (o kadar yemeden sonra tabi) 81,9 çıktım. neyse. kurallar kilo bildirimleri ne zaman yapılacak???
hosgeldin kural yok burda herkes istedigini yapiyor
kilo bildirimi pazar gunu
Slmlar kizlar. Bakiyomda diyetler bir yandan iyi giderken bir yandan kacamaklar var. Pazar gunu gorecez bakalim anyayi konyayi. Hoski benimde kacamagim oldu ama kendime guveniyom bu sefer. Melikcigim su listeyi bir daha yap. Baya kalabaliklasmisiz. Bu arada aranizdaki en sisman benim(
melike 1.sayfaya sole butun herkesi kapsayacak bir liste yapsan guzel olurdu
o kadar ugrasabilirmisin bilmiyorum ama cunku cok kalabaliklasti
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz
iyi olan kazansin
Ama şöyle birşey de var hep birlikte zayiflayacagimiza göre en kilolu hep ben olacağım(
kızlar bende sizinleyim bundan sonra kabul ederseniz tabi. 2 gün tatilde sapıttımben 26 yaşındayım 169 boyum. bekarım ve yanlız yaşıyorum. bu sabah (o kadar yemeden sonra tabi) 81,9 çıktım. neyse. kurallar kilo bildirimleri ne zaman yapılacak???
Kızımla mutfakta oturuyoruz ben kaşla göz arası 2 mandalina götürdüm sen niye bu saatte mutfakta oturursun ki
Günaydınnnn
Bende 2 büyük bardak suyla başladım güne bugün daha dikkatli olucam yemek konusunda. anneme misafir gelecek ama ben yememeye kararlıyım. zaten servis falan derken yemeyede vakit olmaz diye düşünüyorum. Hepimiz için güzel bir gün olsun...
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum.geçen hafta şirket yemeğimiz vardı.ve ben şirketteki en genç ve en şişman bayan olduğumu net bi şekilde gördüm.düşünsenize çok utandım ya...bana yardım edin bu aralar farkettinde göbeğim sarkıyor artık içime bile çekemiyorum......
Kızlar günaydın herkese. Maşallah herkes bomba gibi ne güzel. Dün tatil olunca ev,n keyfini çıkardım. Geçmiş sayfalardan anladığım kadarıyla tartılma günümüz Pazar sanırım.Doğru mu anlamışım. Bir de yeşilçayı şu sallama olanlardan mı içiyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?