BEty nin bu konuyu art niyetle açtığına inanmıyorum. Konu zaten başta böyle değildi. Lale de kendi adına başkasına konu açtıracak biri değil. olayın nasıl geliştiği bizi
alakadar etmez şu aşamadan sonra... Hala tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Ben de sizde
art niyet arıyorum. Hatta aramıyorum artık. Çünkü gayet aleni gözüküyor yorumlarınızdan..
İnşallah modlar kapatacaklar birara şu konuyu!!!!
OOOOOOOOOOOOOOOLAY BUDUR.a.s.ben yazmayım diyorum ama dayanamıyorum iki tarafıda o kadar acımasızca eleştiriyorsunuzki lale aslında her zamanki dürüstlüğüyle mahbileye özelden kırıldığını yazmış sanırım mahbilide laleyi çok sevdiği için mahcubiyetinden cevap verememiş dediğim gibi duygusal ve kırılgan bir insan ve lalenin patlama noktasına gelmeside bundan kaynaklanmış bana değer vermiyor diye düşünmüş olmalı biraz empati yapalım lütfen eminimki lalede olayın bu duruma geldiğini görünce üzülecektir o iyi kalpli bir insandır niyeti mahbiliyi mahçup edip zor durumda bırakmak değildir ve birbirine bu kadar değer verip seven iki insan mutlaka aralarında anlaşırlar olumsuz yorum yapıp olayıo iyice içinden çıkılmaz bir hale getirmeyin lütfen
eğer mahbile laalenin anlattığı gibi biri olsaydı asla topiğe uğrayıp benim o bahsedilen kişi deme cesaretini göstermezdi
eğer mahbile laalenin anlattığı gibi biri olsaydı asla topiğe uğrayıp benim o bahsedilen kişi deme cesaretini göstermezdi
ben yazmayım diyorum ama dayanamıyorum iki tarafıda o kadar acımasızca eleştiriyorsunuzki lale aslında her zamanki dürüstlüğüyle mahbileye özelden kırıldığını yazmış sanırım mahbilide laleyi çok sevdiği için mahcubiyetinden cevap verememiş dediğim gibi duygusal ve kırılgan bir insan ve lalenin patlama noktasına gelmeside bundan kaynaklanmış bana değer vermiyor diye düşünmüş olmalı biraz empati yapalım lütfen eminimki lalede olayın bu duruma geldiğini görünce üzülecektir o iyi kalpli bir insandır niyeti mahbiliyi mahçup edip zor durumda bırakmak değildir ve birbirine bu kadar değer verip seven iki insan mutlaka aralarında anlaşırlar olumsuz yorum yapıp olayıo iyice içinden çıkılmaz bir hale getirmeyin lütfen
hanim hanim ortaligi verveleye verme
laale yok burda şu anda
atıp tutma hemen
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?