• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Merhaba yarindan itibaren bende birakmaya basliycam.birbirimize destek olur sıkintilarimizi paulasirsak daha kolay atlatabiliriz.daha once bir ay kadar icmeyip cesitli bahanelerle tekrar basladim ama bu Sefer kararliyim

Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım ama henüz tek kuruş bile biriktirebilmiş değilim :)

5. günüm ,iyiyim arada bi sigara içeyim gibi bir mod geliyor sonra bıraktığım aklıma geliyor gülüyorum,üstüme parfüm sıktım,kokusunu saatlerdir almak hoşuma gidiyor,artık hep böyle güzel kokacağım diyorum
neskafe içerken sigara aramıyorum gariptir,az sonra bir tane daha yapıp içeceğim..sigara içen arkadaşlarımdışarı oturmaya çağarıyor,suratıma sigara üfleyip duracaklar,gitmemek en iyisi.
catlaxx sen ne alemdesin,bıraktın mı

Çantamda iki paket sigara olmasına rağmen şu anda sigarayı bırakıyorum. Önce Pazartesi bırakayım haftasını içerim dedim ama bu bahanelerin sonu gelmez. İçimdenn geldiği an bırakmalıyım.

Ben bırakalım 4 sene oldu ben baya küçük yaşta başlamıştım.. Dünyanın en iğrenç şeyi . .:\

Banyodan çıkıyorsunuz sigara kokuyorsunuz
Elleriniz kül tablası gibi ağız kokusu da öyle kül tablası yalamış gibi adeta. . .
Baş ağrısı başladı önce , sonra erkek arkadaşım içmiyor oda bırak artık dedi ..
Bir heves bıraktım bırakış o bırakış . . 4 sene oldu :)
Yazın arada nargile içerim onun dışında asla :KK54:Dünyanın en şanslılarıdır sigarayı bırakanlar :KK50:

Hadi bırakın .. Cebiniz de nefes alsın sizde .. :oops:

İlk sigarami 15 yasinda ictim ama cok nadir iciyordum o zamanlar. 17 yasinda universiteye basladigimda sayi artmaya basladi ve su an 27 yasindayim. 10 yildir aktif sigara ictim. Genelde gunde 1 paket. Gecen gun derin nefes almakta zorlaninca cok keyfim kacti ve ben bunu birakirim dedim. Sigara paketim bitince yenisini almadim. Bugun 5. Gunum. İlk gun cok agladim duygularimi dengelemekte hala zorluk cekiyorum bazen ama daha iyiyim. Yemekten sonra ya da cay kahvenin yaninda icme ihtiyaci duymuyorum. Ama duygusal degisimler inanilmaz bir sigara icme istegi uyandiriyor bende. Heyecan, uzuntu, stres ya da can sikintisi. Bir ise baslamadan sigara icmek istiyorum. Bir seyin bitmesini beklerken icmek istiyorum. 5 aydir diyetisyene gidiyorum bu arada ama yavas yavas verdim kilolarimi. Hala birkac fazlam var 5 gunde 2 kilo aldim. Hem sigara icmeyip hem yemeyince mutsuzluktan olecegim sandim yemeye basladim. Birkac gun icinde bu isi de duzene sokmayi dusunuyorum. Karsimda birinin sigara icmesi beni pek etkilemiyor. Dumani kokusu biraz rahatsiz ediyor. Sadece sagliga zararlarindan dolayi birakma karari aldim. Keske hic baslamasadim. Su an cok mutsuzum hem hayattan zevk almiyorum. Sigara benim hayatimi baya renklendiriyormus. Hem de madem bir gun birakacaktim neden 10 yil bekledim diye dusunup ayrica uzuluyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay degil...

1 aya az kaldı:)
Canin istemiyor mu hic? Ya da sigaranin yarattigi bosluga alistin mi? Bugun benim 1 haftam bitti. Sabah ilk kez uyandigimda aklimda sigara degil kahvalti vardi. Ama gun icinde canim istedi ara sira. Yuruyuse basladim. Her gun yurumeye calisiyorum. Diyetisyenim saglikli beslenirsem
Ve spor yaparsam canimin fazla istemeyecegini soyledi.

Canin istemiyor mu hic? Ya da sigaranin yarattigi bosluga alistin mi? Bugun benim 1 haftam bitti. Sabah ilk kez uyandigimda aklimda sigara degil kahvalti vardi. Ama gun icinde canim istedi ara sira. Yuruyuse basladim. Her gun yurumeye calisiyorum. Diyetisyenim saglikli beslenirsem
Ve spor yaparsam canimin fazla istemeyecegini soyledi.
allan carr ın videosunu izledim bir de kitabını pdf olarak indirdim,o isteğimi azalttı.ara ara kriz geliyor ama aşırı değil.bu pislikten kurtulma isteğim ağır basıyor.annem göğüs kanseri sigara içmediği halde. 1. evre, atlattı.bir an için kanser olduğunu düşün değermi,tüm o kemoterapi sürecini gözlemledim zor çok zor:(

Back