Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sizi.ben maalesef basaramadimTam 3 hafta oldu. Kendimi arınmış, sağlıklı ve daha güzel hissediyorum. Boşluk hissi de yavaş yavaş kayboldu. 4 kilo aldım biraz dikkat etmem lazım.
Tam 3 hafta oldu. Kendimi arınmış, sağlıklı ve daha güzel hissediyorum. Boşluk hissi de yavaş yavaş kayboldu. 4 kilo aldım biraz dikkat etmem lazım.
ne durumdasınız
Sanırım bir ay 10 gün oluyor.
Yemeklerden sonra aklıma gelmiyor, sabah uyanıyorum aklıma gelmiyor. Çok nadir sigara kullanan arkadaşlarım içerken canım çekebiliyor.
Benim için sigara sayfası kapanmıştır. Temizlendiğimi hissediyorum.
5 kilo aldım. Tek kötü yanı bu. Pek dikkatte etmedim açıkçası. Spoara ara verdim bunun da etkisi var.
Yeni yıla daha sağlıklı, daha kararlı daha güzel bir anne adayı, güzel bir eş mutlu bir birey olarak girmeyi hedefliyorum.
Şimdilik böyle.
Şunu diyebilirim ki. 3 haftayı atlatmaya bakıyor bence olay.
bende bırakmalıyım..
çok istiyorum sizlere göre. 3-4 günde bir paket falan
sabah 1tane öğlen 1tane akşamda 2-4 tane falan içiyorum.
eğer yanımda birileri var günümden keyif alıyorsam içmek aklıma dahi gelmiyor.. akşamları içmeden uyumak çok zor ama..
nasıl bırakabilir
Ben de böyleydim açıkçası. 2 ya da bazen 3 gün gidiyordu bir paket. Bizler için daha zor olduğunu düşünüyorum. Çünkü biz az içtiğimiz için daha keyif alıyoruz diye düşünüyorum.
Ama buna rağmen ilk 10 gün dışında çok zorlanmadım ben.
İstemek ama gerçekten istemek çok önemli bol su ve yeşil çay içtim hep hala içiyorum. Başarmak ve ben başardım, iradeliyim bir şey istersem yapabilme gücüne sahibim diyebilmek bırakmamda en büyük etkenlerden biridir.
Hiçbir şeyin beni kısıtlaması ve sınırlandırması tahammül edebileceğim bir şey değil dedim kendi kendime.
Zorlandım ama her yeni gün kendime olan saygım ve inancım arttı.
Hiç kokuyormuşum gibi gelmezdi ama şu an az sigara içenlerden bile o kötü kokuyu alıyorum. Bu bile iyi ki bıraktım demem için yeterli.
İsteyin yeter ki. Ben de yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
5kiloyu nekadar sürede aldın. bende kilo almak istiyorum. zayıfım zaten.
başladım bakalım ne olacak.
extra yaptığın bir şey varmıydı. çok canın isteyince kendinle nasıl başa çıkabiliyorsun mesela
3 hafta da 4 kilo bir ay sonrasında 1 kilo daha. 50 kiloydum şu an 55 kiloyum. idealim 52 aslında :) 3 kilo versem kafi. Ama dediğim gibi kendimi pek kısıtlamadım. Abur cubur harici tatlılar geldi gitti.
Yeşil çay ve 2,5 litre su. Aklıma geldikçe su içtim. Yazılar okudum. Bırakanların öyküleri sonrasında kendilerinde olan değişimleri v.s
Kendi kendime söyledim hep. Daha sağlıklı daha temiz daha güzel olacağım.
Günde 2 fincan yeşil çay da içtim. Ama suyu hiç ihmal etme.
Kilo konusunda ben spora ara verdiğim için biraz fazla aldığımı düşünüyorum. Artık dikkat ediyorum zaten.
Gerçekten isteyin. Kendinizi kendiniz motive edin. Sigarayı bıraktım cümlesini kurmadım bir daha hiç sigara içmeyecek olma fikri beni ilk günler resmen dehşete düşürüyordu çünkü o sebeple sigara içmiyorum diyordum kendi kendime.
Böyle işte.
ben aslında çok bırakmak istemiyorum samimi olmak gerekirse. ama azıcık yüzüme renk gelsin. cildim kendine gelsin diye istiyorum..
başladım
asmunikal - 01
teşekkür ederimİşte çok fazla içmediğimiz için. Doğrusu ben de tadından tiksinerek bırakmadım. Hem yorgun ve soluk bir cilt hem de dediğim sebepler etkendi.
Yeşil çay ve suyu ihmal etmeyin :) Başarılar.
keşke asmucum istiyorum ben de...blue_ismyheart abla gel beraber bırakalım
deniyeceğim en azındankeşke asmucum istiyorum ben de...