Aramıza hoşgeldin canım önemli olan bu kararı vermek gerisi geliyor başarılar...
ben günde 1,5 paket içen birisiydim hamilelik ve emzirme süreçlerimde dahi içtim lise yıllarımda başladım 15 yıl aralıksız içtim 10 gündür artık siğara almıyorum ben öyle bir bagımlıydımki uyanır uyanmaz lavoboya bile gitmeden sigara içerdim ama son bi kaç gündür sabahları aramıyorum elbette zaman zaman canım istiyor elim arıyor ama yenik düşmüyecegim bu kez yapmıyacagım
kesinlikle imkansız değil..başarmanın verdiği mutluluk çok güzel..inşallah diğer arkadaşlar gibi bizde birgün aylar oldu yada yıl oldu bırakalı deriz..
ve gerçekten aylar oldu bırakalı..çok çok güzel bir duygu...
slm kızlar bende dün akşam içtim son kez..bugün hiç içmedim.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.allen carr yöntemiyle 3 ay bıraktım ve yine başladım.gerçekten içmek istemiyorum..ve desteğe ihtiyacım var o yüzden buraya üye oldum.bana yardımcı olmanızı istiyorum.
merhaba arkadaşlar yıllardır kk nün çok yardımını aldım ve sigarayı bırakır bırakmaz aktif bir üye olarak bu yardımı arttırmak istedim13 yıldır bir gün bile ara vermeden sigara içiyordum bırakmak istemediğimi savunuyordum 5 gün önce artık yeter dedim ve eşimi gaza getirdim. daha öncelerde o bıraktığında oralı olmadığım için çok şaşırdı bu duruma ve kabul etti 5 gündür sigarayı unuttuk bir anda ve tamamen çıkardık hayatımızdan şuanda çok iyi hissediyorum gerçi ilk akşam hüngür hüngür ağladım ama :26: birbirimize destek olalım çünkü tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum yoksunluğun
bende 3 yıl önce üniversite 1deyken başladım. başlama sebebim tamamen özentilikti bir kereden bir şey olmaz ben istemezsem bırakırım bir şey olmaz vs diyordum içime çekmeden ortam gereği felan yurtta kızlarla içiyordum...sonra içime çekmeyi denedim felan derken bir bakmışım bağımlı olmuşum. günlük bir paket içtiğim dönemler oldu üzüldüğüm zaman sanki bana ark oluyordu rahatlıyordum.. ailemin yanına gidince bilmediklerinden içemiyor sinirli biri haline geliyordum günlük bir tane belki bazen içmediğim zamanlar oluyordu.. üstüne üstük birde beslenme ve diyetetik okuyorum yani diyetisyen olacağım derste hoca anlattıkça sigaranın tahmin edilenden daha fazla zararlı olduğunu öğreniyorum bütün bunlara rağmen hala içiyorum bırakamıyorum başladığım güne lanet olsun ya şuan sınav dönemim var ve yine fazla içicem çalışırken biliyorum bırakmakta çok istiyorum napıcam ben ya
canım bence sigaranın yerine başka bir şeyler koymayı dene spor yap kitap oku su, çay, bitki çayı iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?