Buradayım meraketmeyin:)Teşekkürederim isteyen herkesin kurtulması inanın hiçte zor değilmiş:)
Bugün çok daha az aklıma geldi ve aklımdan çıkması çok daha kısa sürüyor tek sorun boş kalmamak sürekli birşeylerle uğraşmak veya aklınızı başka şeylere vermek gerçekten etkili oluyor.Sabahları uyanmakta çok zorlanırdım hatta eşim başımda bağırarak seslenir yine yataktan kalkamazdım fakat ilk defa bugün gün ışığı odamın camına vurduğu anda yataktan fırladım hemde inanamadığım bir enerji ile:)Ayrıca vücudumun kokusu değişti terlediğimde sigara kokusuyla karışık o leş gibi koku yok artık gerçekten tenimize siniyormuş o koku bırakınca bazı şeyleri açıkça görebiliyorsunuz.Birde sanırım vücudum temizlenmeye ve kendi kendini onarmaya başladı göğsümdeki hırıltı kesildi fakat zaman zaman öksürme ihtiyacı hissediyorum veya hapşırıyorum ve bunlar olduğunda balgam çıkıyor ve her seferinde daha rahat nefes aldığımı hissediyorum(bunu böyle yazmak istemezdim ama olanları anlatmak boynumun borcu özür).
Kendinize inanın ve içinizdeki o nikotin canavarını öldürün!Ama unutmayın her bir sigara o canavarı dahada güçlendiriyor ve daha çok nikotin isteği uyandırıyor bizde onu ölüdürün ve kurtulun:)Dün bir saatlik video izledim o canavarı nasıl öldürebileceğimizi anlatan eğer bulabilirsem paylaşıcam buradan...
detaylı yazman daha etkili oluyor inan, öksürmek normal ciğerler temizleniyor.. yaşadıkların yeniden doğmuş gibi özellikle de sabah uyanma kısmı çok motive ediyo insanı.. evet aynen öyle bir tane bile nikotin isteiğini devam ettiriyor.. çok doğru demişsin..aklına gelenleri önceki ve sonraki yasadıklarını bize de yaz... bende bakınıcam bugun nette bulduğum linkleri eklerim buraya...